Förberedelser för inbördeskrig

Författaren och filosofie doktorn Guillaume Faye gör i denna artikel en analys av den av den franska staten, massivt understödda immigrationen. Han har ofta förutspått dess katastrofala konsekvenser.

Han börjar med en tillbakablick på attackerna på poliser; fyra poliser som sattes i brand i Viry-Châtillon den 8 oktober, vilket var ett uppenbart försök till att döda dem; poliser som den 17 oktober ryckte ut efter larm om brand och som blev utsatta för ett bakhåll och träffade av stenar och Molotovcoctails som kastades av ett hundratal upprorsmän. Denna typ av händelser upprepas varje dag, anses inledningsvis triviala, blir sedan kroniska och slutligen okontrollerbara.

Därefter redovisar han polisens demonstrationer i Paris den 17 och 18 oktober och spridningen av rörelsen till andra städer i Frankrike. Chefen för rikskriminalpolisen, Jean-Marc Falcone hävdade att demonstrationen var ett ”oacceptabelt beteende som underminerar den nationella polisen och även undergräver varje polis”.

Han redovisar att i genomsnitt 544 poliser skadas varje månad och att antalet stadigt har ökat under de senaste 10 åren! Det är alarmerande siffror och det är inte alls märkligt att de franska poliserna demonstrerar.

Faye avslutar sin artikel med tre hypoteser om Frankrikes framtid och om ett eventuellt inbördeskrig mot muslimer.

”Den första och den sämsta är underkastelse. Det krävs två för att föra krig. Om inte fransmän och européer vill försvara sig mot inkräktare och angripare, blir det inte krig. Det kommer att bli en ”ljummen död” för att använda ett uttryck av Konrad Lorenz (Nobelpristagare 1973 i fysiologi eller medicin). Ett ruttnande, en kollaps utan något motstånd.

Den andra hypotesen är utbrottet av ett etniskt inbördeskrig med nederlag för fransmän och andra européer, eftersom de har sina egna statsapparater emot sig. En möjlighet som Jean Raspail har påtalat.

Den tredje hypotesen är seger i ett inbördeskrig med oöverskådliga historiska konsekvenser, däribland kollapsen av alla våra politiska paradigmer. Vad som än händer kommer det att under de kommande åren att vara omöjligt att undkomma stora omvälvningar. Västeuropa kommer snart att vara skådeplatsen för en etnisk jordbävning. Oundvikligt.”

Nostradamus_i_norr har kontrollerat att Frankrike har ca 770 ”no-go-zoner” och en befolkning på 66 miljoner. Sverige har 55 sådana zoner och en befolkning på 9.6 miljoner. Frankrike har alltså 11,7 områden per miljon invånare där inte fransk lag gäller och Sverige har 5,7 där inte svensk lag gäller. Exakt samma former av laglöshet förekommer i Sverige som i Frankrike och i övriga Västeuropa. För varje år som går tilltar den i omfattning samtidigt som svensk polis i allt mindre omfattning förmår att upprätthålla den inre säkerheten. Den senare är en av samhällets två mest fundamentala uppgifter. Den andra är att skydda medborgarna mot yttre fiender, d v s sådana som nu likt trojaner släpps in i landet och där är situationen ännu värre. Världens första feministiska regering hävdar ju att vi alla är ”världsmedborgare” och därför kanske dessa två fundamenta inte längre betraktas som så viktiga.

19 thoughts on “Förberedelser för inbördeskrig

  1. I spåren av invällandet måste vi också beakta bostadsfrågan, vi hade en hyfsat vettig tillgång av bostäder när vi var cirka 7miljoner och behövde inte ta värdefull åkermark till att bygga på.
    Varför detta vurmande med många fler människor, det frestar ju bara på naturen, dricksvattnet, avloppsrening, utsläpp, utfiskning, dålig djurhållning, sämre sjukvård, dåliga skolor, dåliga kommunikationer, osv i all evighet, skulle gärna vilja veta vad vinsten är ?
    Inte vill vi förfula våra samhällen med sådana här skjul och liknande, dock vad är alternativet ?
    http://news.sky.com/story/new-wave-of-prefabs-to-tackle-housing-crisis-10638268?dcmp=snt-sf-twitter
    Grunden är väl uppenbar , det behövs inte fler händer i vår industrialiserade och robotiserade värld !
    Det behövs familjeplanering aktiv sådan, särskilt bland tredje världens folk.

    • Bra tänkt ”Lena”!
      Svårigheten ligger bara i att få muslimerna att sluta betrakta kvinnorna som åkrer – och, som koranen säger, åkrar ska brukas.
      Muslimernas livsuppgift är ju dessutom att fylla upp världen med muslimer.
      Vi har redan förlorat det vi har om vi inte kan förklara för den 50% av vår befolkning som är dummare än snittet att inte rösta på nuvarande regering en gång till.

      Jag är rädd!

      • Jag är också rädd, de kommer i första hand till länder som inte prioriterar sin egen befolkning, Sverige är ett sådant land.
        Här blir de behandlade som gångna tiders adelsmän blev behandlade vilket givetvis för dem är en fantastisk upplevelse.
        Fullt med kvinnor som står till deras förfogande, dessutom får de betalt utan att lyfta ett finger, så kolossalt sjukt.

  2. De får mat och husrum även fickpengar och internet, så med all tid de har att spendera då andra arbetar för dem, den tiden kan de organisera sig, är jag ensam att anse det som farligt, helt enkelt livsfarligt !

  3. Ja förberedelser för inbördeskrig borde den naive fredsskadade
    Svensken också göra, att tro att det är bara att visa hartassen
    för dessa lågbegåvade individer som kommit hit för att sprida
    sin medeltidslära är korkat. Jag vet att många förbereder sig,
    men det finns allt för många som lever i tron att allting ordnar
    sig, men verkligheten kommer att komma ifatt dessa naiva
    människor, hoppas bara att det inte är försent då !

    • Ja, som jag brukar framhåla; Vi belastas av den den, 50% av befolkningen, som är dummare än snittet.

  4. Attacker på svenskar, för att de är svenskar, accelererar och kommer accelerera än mer; alltifrån IKEA-mord till rån och misshandel i hemmet och på offentliga platser. -För minns väl studien för ngra år sedan ”Vi krigar mot svenskar med rån!”.

  5. Jean Raspail stred som ung för de hotade ursprungsbefolkningarna.. Som äldre och klokare strider han för katolicismen och Europas vita kristna.
    Var är Påven och svenska ärkebiskopen? I Lund i morgon! Vad gör de?
    Pratar samförstånd. Något som bli försent när inbördeskrigen står vid dörren. – Då återstår bara välsignelelsen och sista smörjelsen. –

  6. De som anlänt kommer inte med fredliga avsikter. Utan motstånd kommer attacker mot civilbefolkningen att accelera. En revolt är nödvändig för att ge människorna i Europa en chans att överleva. Makten kommer att ställa sig på samma sida som de som anlänt. Makten inbillar sig då att deras privilegier kommer att kvarstå. Icke möjligt. Maktensfolk kommer också falla när tiden är mogen. De stora förlorarna är folken i Europa.
    Lyckas folken rensa måste även befintlig makt bort, de har visat att de är till salu för silverpenningar och talar med kluven tunga.
    Det finns inget val. Förlora och försvinn.

    • Därför kan man fundera på hur länge dessa planer att förgöra de europeiska folken funnits? Att implementera underkastelsens religion kallad kristendomen verkar allt mer som en del av denna djävulska plan! Vänd andra kinden till så att fienden kan slå på den med! Nä ut med alla mellanöstern-religioner ur europa en gång för alla!

Kommentera