Polisen går ut med bild på rånarna – vill ha tips

INVANDRARVÅLD. Lördagen den 22 oktober rånade två män en bensinmack i Nässjö. Nu går polisen ut med en bild på rånarna och ber allmänheten om hjälp för att hitta gärningsmännen.

Sent på kvällen den 22 oktober kom två män in på OKQ8 macken på Rådhusgatan i Nässjö. Den butiksanställda var ensam i butiken och skulle snart stänga för dagen.

De två männen gick fram till den anställda och hotade med ett tillhygge. De tvingade till sig en mindre summa pengar innan de lämnande platsen.

Rånet och rånarna fångades på en övervakningskamera. Utredningsledningen hos polisen söker nu allmänhetens hjälp att få fast rånarna. Därför går man ut med en bild på gärningsmännen.

– Känner du igen männen eller tror du dig veta något om vilka de är. Ring då polisen, du kan kontakta polisen i Eksjö på tipstelefon 070-214 2479 dygnet runt, uppmanar polisen i Jönköpings län.

-Pettersson noterar att det står två män, men jag undrar om inte den högra kan vara en kvinna men polisen har säkert fler bilder och vet…

ranare

Smålands-Tidningen hjälper till på sitt sätt…

ranare-smalandstidningen

11 thoughts on “Polisen går ut med bild på rånarna – vill ha tips

  1. Syns att det är 2 blattar.vem rånar en mack med kniv och springer därifrån!?!? Inga svenskar.andra gången i år macken rånats.nässjö har tagit emot mellan 800 och 1100 importer de sista 5 åren.innan det var nässjö en lugn normal kommun i småland.nu vågar inte nässjö borna gå ut på kvällen.det är rån,misshandel,grova trakasseringar av flickor som är på väg hem eller till skolan.de styrande i nässjö säger inte ett ord om detta.de gör en löfven.att vara tyst så kanske brotten glöms bort.

  2. Jojo det var ju mycket upplysande bilder ordningsmakten presenterar! Måste ha varit Kling och Klang som varit framme och som vanligt förstört både bilder och bevismaterial! Inte första gången det sker! Alla ser ju att det är två individer på bilderna men vilka kan det vara?

    Kommer osökt att tänka på historien om Carl Bildt men vi byter ut honom mot två riktiga stjärnskott, Dan och Stefan!

    Dan och Stefan gjorde en resa till Värmland för att kolla de stora skogarna som skulle kunna bli hemvisst för ”refugees”, jo ni vet de där som kommer hit till Sverige och parasiterar på det tidigare generationer har byggt upp och som nu raseras på mindre än en generation!

    Jo de reste med bil och hade ju självklart för miljöns skull åkt tåg och buss till ändstationen så nu övergick resandet med bil med värmländsk chaufför!

    De startade resan på en avfolkningsort Hagfors, stort överskott på bostäder men stor brist på hyresgäster, de har flyttat till huvudstaden för att ha möjlighet till sin försörjning!

    De reste och reste genom ett till synes oändligt landskap mest skog, myrmark men ibland dök där upp utanför bilrutan, något eller några övergivna hus längs vägen!

    Dan och Stefan tycker inte att det är något märkvärdigt med övergivna hemman, nu stundar ju nya tider och de nytillkomna får ju plats! Det är ju precis som Fredrik Reinfeldt påstod efter sina flygresor över Sverige! Sverige är inte fullt, det finns hur mycket utrymme som helst! Det har jag sett vid mina flygresor!

    Ja Fredrik Reinfeldt struntade nog i både människa och miljö, hen hade ju så många andra spörsmål att hantera! Det skulle öppnas hjärtan och plånböcker och det vette fan om inte hela Sverige och dess befolkning skulle skänkas bort som slavar till det ny herrefolket! Jaja det blev väl alldeles för mycket att hålla i huvudet för den lille mannen som ser ut som och beter sig som ett könsorgan!

    Tillsist har man kommit till vägs ände och återresan tar vid! Vid vägsände låg en liten pittoresk tjärn som med sin spegelblanka yta lockade de tre herrarna att ta ett svalkande dopp, resan hade ju varit ytterst ansträngande! Det som erbjöds i det här avlägsna landskapet var ju bara oasfalterade kostigar och det förstår ju vem som helst att det blir man trött i rumpan av! Det hade ju varit ett skumpande och guppande hela vägen och nu skulle det efter det svalkande badet skumpas och guppas tillbaka till något mer civilicerade trakter, Hagfors!

    Nåväl herrarna klädde av sig nakna och klev i badet, herrarna blev som barn på nytt de stojade och stod i, de skvätte vatten på varandra och en gemytlig stämning infann sig mellan herrarna!

    Allt roligt har ju också en ände och det var dags att kliva ur tjärnen och låta den få tillbaka sin trolska spegelblanka yta! När herrarna väl kravlat sig ur vattnet bar det sig inte bättre än att helt plötsligt stormade in en buss på vändplanen i ett mindre dammoln, bussen tvärstannar si så där en femton meter från de sprittsprångande nakna herrarna! Ut stormar en syjunta på tjugosju damer och en man! De tittar självklart storögt på herrarna som nu försöker skyla sig så gott det går, det är aningen pinsamt att bli stånde med snoppen och rumpan bar framför tjugosju syföreningsdamer som all snörper på munnen och anser att de blivit sexuellt trakasserade!

    Herrarna står där, samtidigt som de tjugosju damerna tvärvänder kastar sig in i bussen och flyr platsen i ett dammoln!

    Kvar står tre snopna herrar och nu frågar värmlänningen Stefan och Dan varför de slog händerna för ansiktet i stället för att skyla det lilla könsorganet? Stefan och Dan svarar unisont i kör,” i Stockholm där känner vi igen varandra på ansiktet!!!!

  3. Om jag hjälper till

    får jag polislön?

    kanske inte

    det är kanske därför media inte hjälper till

  4. Man häpnar ständigt över dessa fega luspudlar inom media,
    Varför i helvete går man ut med bild där man pixlar trynet på
    förövarna? Visserligen vet vi att media består av en samling
    luspudlar av sämsta sort, som hellre hjälper gärningsmännen
    än offret, men även hos dessa ynkryggar borde det finnas en
    gräns för feghet!

  5. Att pixla bilder på brottslingar borde vara straffbart. Skyddande av brottsling kan vara en åtalsrubrik.

    • Ossie du har nog helt rätt i att det är skydd av brottsling och om jag inte minns helt fel så finns det lagstadgat att om man skydda en brottsling så gör man sig själv också skyldig till ett brott.

Kommentera