Malmö kommunala bostadsbolag bjuder på gratis


Det kom en tidning från min stad idag, ”Vårt Malmö” ”…..Många av deltagarnaMalmö bor hos MKB ( Malmö Kommunala Bostadsbolag min not.), som bjuder på deltagaravgiften.

Sen när och var togs beslut att det kommunala bostadsbolaget sponsrar cykelkurser för utlänningar? Jag blir faktiskt väldigt upprörd över detta pengaregn över personer som aldrig gjort input i vårt välfärdssystem.

Jag funderar litet över mitt och mina barns liv och fritidssysselsättningar, vi har helt naturligt betalat för alla de kurser och cirklar vi anmält oss till, vi har fått prioritera det vi hade och har råd till, vi har INTE kunnat gå på allt som vi velat, något har fått stå tillbaka. Inget konstigt alls.

Men NU, är vi med och betalar ”gratis”-kurser till personer som om rätt hade varit rätt snällt skulle få betala själv, eller vänta tills man har råd.

Jag googlade fram MKB och läste deras stadgar, jag kan inte finna var det finns stöd för att betala cykelkurser till utlänningar. Känner att det är läge att sända iväg ett mejl till MKB om hjälp att hitta cykelkursparagrafen.

”Hej!

Jag har i min hand ett nytt exemplar av tidningen ”Vårt Malmö”, i detta nummer kan man dsc08154 dsc08155läsa om cykelkurser för vuxna som inte kan cykla. I artikeln blir läsarna informerade om att ”Många av deltagarna bor hos MKB, som bjuder på avgiften”.
Jag tar tacksamt emot dokument där Ni kan visa på var i MKB:s stadgar man kan finna stöd för att betala cykelkurser för boende?
Protokoll och dokumentation över beslutet om cykelkurs-avgiftsbjudning emottages även det tacksamt.
Tack på förhand
Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson Malmö”

8 responses to “Malmö kommunala bostadsbolag bjuder på gratis

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: