Hur skall man kunna lösa ett problem om man inte tillåts prata om det


Geert Wilders om problemet med marockaner i Nederländerna. Problemet är antagligen värre i Sverige med olika invandrade grupper med en från vår helt avvikande värdegrund. PK politiker och PK press gör vad de kan för att få oss att tro att plötsligt Kalle o Sture och deras vänner har börjat att kasta sten på poliser, bränna bilar, misshandla äldre och våldta i grupp!

Brottsliga blattar skall naturligtvis omnämnas som ”brottsliga blattar” och inte kallas för ”Svenskar”!


8 responses to “Hur skall man kunna lösa ett problem om man inte tillåts prata om det

 • Pica pica

  Det kallas ”mirroring” eller på svenska spegling. Det man inte gillar med sig själv anklagar man motparten för.

  Något jag också reagerar på är att det ska hatas jämt och ständigt. Kan inte erinra mig ha hört detta talas om mellan människor under mitt liv tidigare. Inte minst i media. Att säga att man hatar har ofta setts som en brist hos hataren. Är hatet något vi blivit berikade med utifrån?

  Gilla

 • Frida

  Problemet me sk Sverige Vänner är ju en ni beskylle invandrare för allt elände i Samhället. En vet dock att problemet är inte så enklet, de är sociala problem som är orsak bakom oroligheterna ute i förorterna, en kan inte skylla mycke på invandrare, och sen så samtidigt räkna med och behålla ens trovärdighet, är en rasist så har en stora personlighets problem me en själv, då har en stora behov av psykoterapi och lite annat betende vetenskapligt terapi arbete. Får se nu om ni tillåter/törs diskuttera problemet.

  Gilla

  • Nog Nu

   Jag ser att du som lydig marxist anammat Frankfurtskolans nyspråk, i detta fallet genom att göra texten näst intill oläsbar när du bytt ut man till en!

   Du skriver att det är sk social oro som ligger till grund för hur dina kompisar beter sig i det nya landet de befinner sig i!
   Hade dessa inte befunnit sig i Sverige hade de inte orsakat någon oro i detta land!

   Allt som har en skattefinansierad budget påverkas av invandringen som tar otroliga resurser i anspråk!

   Gillad av 1 person

   • Frida

    @nog nu: Vilka ord och meningar är så omöjliga för dig att förstå att du behöver läshjälp? Eller är de den lydiga fogliga rasisten i dig som begränsar din språkliga uppfattnings förmåga? En istället för man har sen länge varit ok enligt svenska språkregler. Bara fyrkantiga rasister som du/ni här som är allergiska mot vanlig svenska men det är just vad en kunde vänta sig. All skattefinansierad verksamhet säger du, jo du den påverkas fr a av skattesänkningar, jobbskatteavdrag och så dina gunstlingar, diverse skattesmitare och svartjobbare.

    Gilla

  • Mimi N.

   Får jag lov att citera början på några kommetarer undertecknade ‘Involuntarium’. Hans sardoniska skratt är skrätt och skuret svar till Frida-lida:

   ”Hahahohaaaaaahoha ….. Hahahohaaaaaahoha !”

   Gilla

  • 66mn

   Frida när jag läser din kommentar så kan jag inget annat än dra slutsatsen att det är ju du som är rasist. Det hat som finns i texten kan vem som helst se. Med den inställningen kommer du inte långt, man skulle kunna liknar det vid tunnelseende. Du måste försöka stanna upp och vidga din vy så du kan se det som är runt omkring dig. Då kanske du ändra inställning och till och med får dig att växa som människa.

   Gilla

  • Nog Nu

   Det fanns ju ingen svarsknapp på ditt andra mess så tar det här istället.

   Naturligtvis gick det att uttyda vad du ville få fram, det blir dock dåligt flyt i texten av ditt väldresserade tilltag, dina uppdragsgivare måste vara stolta över att de lyckats så split i den svenska befolkningen genom flera punkter av Frankfurtskolans program där du först anammat feminismen, sen nyspråk och propagerandet för ett sk multikulturellt samhälle, du fick även med punkten om ständig förändring för att skapa förvirring, det är sannerligen inte dåligt jobbat, väldresserad goy, eller för att använda dina egna ord lydig och foglig! Det får mig att fundera, har du själv någonsin haft ett kritiskt tänkande eller har din bidragsunderstödda ensamstående kedjerökande mamma lärt dig att vara en just lydig och foglig antirasist/feminist/genustroende/hbtq aktivist? I sanning inte speciellt radikalt i dessa dagar om en ungdom vill gå sin egen väg, det är inte direkt som forna tiders punkare som hatade det etablerade samhället, ni gör ju precis allt som samhället ber om!
   Ja precis allt i samhället påverkas av att inte längre kunna få en rejäl budget, dina kompisar vill tex bygga en ny höghastighetsjärnväg mellan de större städerna, högteknologi från 2010-talet, men gissa vad, dessa politiker har inte ens pengar nog för att underhålla spårsystemet som bygger på teknik från 1880-talet, pengarna har gått till annat!

   Skatteavdraget hade aldrig behövts om politikerna kunnat sänka skatterna motsvarande 3-5000:-/månaden enbart pga de relaterade kostnaderna till dina importkompisar!
   Skattesmitare, tänker du då på mig som styr undan en del av min övertidsersättning för denna månad till pension, ca 5500:- går oskattat till pension istället för att jag tar ut det och att det fullständigt skattas sönder av dina politiker! Det gick sådär att tacka nej till övertid denna månad.
   Svartjobbare känner jag inte till några, det känns mer som något din sida sysslar med för att dryga ut bidragen!

   Gilla

 • låter rätt rasistiskt?

  CITAT:
  ”Det finns sällan någon större broderskap mellan er svennar på samma sätt som vi blattar har. När vi hamnar i samma grupp på t.ex. ett seminarie så blir vi glada, vi klickar på fler nivåer och har ofta mer gemensamt. Våra livshistorier och familjehistorier är mer intressanta än er svennar. Vi gillar att prata och interagera med varann mer eftersom vi har samma nivå av respekt mot varandra redan från sekund 1 till skillnad från er svennar som ofta beter er falskt eller utan personlighet överhuvudtaget.”

  ”Vi blattar ser att ni svenskar ofta är rädda för oss och er feghet för oss samman, mot er, i större skala än ni tror. Vi ser ner på eran brist på självrespekt. Vi står rakryggade och tar inte skit i samhället, hur mycket ni än försöker ge oss.!”

  ”Det spelar ingen roll om vi är adopterade, födda här eller utomlands. När vi ser varandra så identifierar vi varandra fort och håller ihop. Inget händer så inget behöver göras men vi håller ihop.”

  ”Min poäng är att ofta, när du är i ett sammanhang och det finns iallafall två blattar så kommer vi ge varandra signaler om förståelse och solidaritet. Vi kommer per automatik ställa in oss mer negativt mot er svennar och mer positivt i överlag gentemot varandra.”

  ”Många av er svennar är naiva och ser ner på oss som ”äckliga korkade babbar som inte kan någonting och bara talar arabiska” men ert problem är att ni har väldigt fel. Vi babbar kan göra någonting och vi har någonting som ni svennar inte har. Stolthet. Ryggrad. Solidaritet. Och vi ser oss alla som separata från majoritetssamhället på något plan (gentemot svennarna dvs).”

  ”Till er bröder där ute, känner ni igen er i beskrivningen?
  Och till er svennar, om ni tycker att ni hatar oss invandrare hårt så anar ni inte hur många fler av oss det finns som hatar er lika mycket.
  Min fråga till dig, svenne, är hur du förhåller dig till detta?
  Hur beter du dig och tänker du i dessa situationer?
  Känner du dig hotad av oss? Om inte, varför det fega beteendet då?”

  Stolthet, ryggrad och solidaritet? vad gör ni här då?

  Kan tänka mig att utanförskapet med att inte höra hemma någonstans gör att man söker sig till likasinnade.
  Kanske språkförbistringar gör att ni uppskattar att hamna i grupper tillsammans, samt att ni söker er till varandra. Inget konstigt i det, inte ens ovanligt.

  stå på er och håll er för er själva, det är säkert rätt lösning på att bo i ett nytt land som ger er alla chanser och möjligheter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: