Nytt rekord i skjutningar

INVANDRARBROTT. Polisen i Stockholms län har aldrig registrerat så många skottlossningar som nu. Hittills i år 105 stycken, rapporterar Sveriges Radio P4 Stockholm.

Sju personer har sedan årsskiftet dödats och 43 skadats i skjutningar och områdena Järva och Sollentuna är värst drabbat.

– Det är naturligtvis en ohyggligt oroande utveckling. För polisen, för samhället i stort och framförallt för alla de anhöriga som blir drabbade i samband med de här dåden, säger Fredrik Bratt, biträdande polisområdeschef i Stockholm nord.

-Pettersson menar att när svenskens tålamod tar slut och svenne också beväpnar sig kommer Sveriges Radio att beskylla ursprungsbefolkningen för rasism…

 

7 thoughts on “Nytt rekord i skjutningar

  1. Men 7klöverns statsminister han åker runt i världen och delar ut skattebetalarnas pengar. Batra tanten hon är den första moderaten som ser till att vi har en sosse regering. För helvete Svenska folk se till att lägga din röst på det enda Sverigevänliga parti SD !!!

  2. Trots det påstår SVT(r) genom sin välbetalda kriminolog att den grova brottsligheten minskar, skjutningar kanske inte räknas som grova brott.

  3. Men P K gänget tycker ändå att det är underbart med
    massinvandring, Sverige blir liksom rikare, och det är ju
    sant, ”Rikare på offer”, andra ska lida för att det slagit
    slint i huvudet på en del?

Kommentera