Minst 13 personer drunknat/dag i Medelhavet

En medarbetare på CNN har följt ”flyktingtrafiken” över medelhavet 2016.  Fler s.k. flyktingar har drunknat än någonsin- kanske inte så konstigt med tanke på antalet instabila smuggelbåtar som överfyllts för färden till Europa. Minst 3.800 personer har drunknat under detta året.  Det innebär 73/vecka eller 13/dag.  Är det värt det nu när returbiljetten skall bli näst intill obligatorisk för dem. Vem lurar jag????     Kan EU och den Svenska regeringen luras så kan väl jag??!!

161026152815-06-mediterreanean-migration-visual-guide-super-169

Vi hör att 90% inte är riktiga flyktingar, 80% skall skickas tillbaka, ålderstester skall bli obligatoriska.  Lögnerna upphör aldrig. Regeringen skärper migrationslagarna men inte mycket händer.

Självklart tycker dessa människor att det är värt risken att ta sig över medelhavet när oddsen är att inget händer. Även om de skulle få avslag på sina asylansökningar så skickas de inte tillbaka.  Även om de ljuger om sin ålder behöver de inte ålderstestas om de inte vill. Oddsen är ganska höga att de kan stanna trots att regeringen säger något helt annat.

Så länge som Sverige inte har förvaringsanläggningar för dem som har fått avslag på sina asylansökningar så kommer vi inte att bli av med merparten av dem. De gömmer sig hos släktingar eller vänner, ägnar sig åt svartjobb och andra brott – andra alternativ finns inte.  Men för alla dessa ”båtflyktingar” så är oddsen goda. Allt är bättre än vad de kommer ifrån.

När anhöriginvandringen sägs ha upphört så skulle jag vilja veta hur många som kommer att få den beviljad ändå?  Inget skulle förvåna mig om Löfven började ”tulla” på detta också.  Ytterligare lurendrejeri!

Vi i Europa, vi i Sverige blir lurade varje dag.  Först och främst av våra politiker och sedan av de s.k. flyktingarna.  Det värsta är att vi låter oss luras, varje dag.  Vi gläds åt nya åtstramningar ena dagen – nästa dag upptäcker vi att det bara var ett spel för gallerierna för att hålla oss lugna.

Fortfarande köper kommuner bostadsrätter och hus för att inkvartera dessa ”flyktingar” (ett ord som används hela tiden) medan vi själva många gånger inte får någon hjälp alls. Framförallt så får våra ungdomar ingen hjälp – absolut ingen alls. På detta sätt luras de också av ”sin” regering.

Vi luras att bli lurade varje dag av någonting. Regeringen är något av specialister i ämnet. Hur länge skall vi låta oss luras av dem och de invällande, inflyttande, asylsökande, skäggebarn och ”flyktingar”?  Eftersom vi är ett lättlurat folk som sällan protesterar så har detta fått fortgå.  När skall vi säga ifrån att det är nog?  Personligen tror jag inte att något kommer att hända före valet 2018.  Om ingen drastisk förändring händer då så ger jag nog upp.

Många har säkert sagt samma sak – då ger jag upp, men, ingen ger upp. Vi Svenskar fortsätter oavbrutet att bli grundlurade, framförallt av de lycksökande invällarna  som tycker att det är värt att korsa Medelhavet i en båt trots att en på 88 drunknar, trots att vi säger att deras fruar och barn inte får komma efter.  Det finns många ormar i paradiset!!

bat

 

5 thoughts on “Minst 13 personer drunknat/dag i Medelhavet

  1. Men va fan!
    Har statsminister Stefan Löfvén (S) m fl i regeringen totalt missat att kommunicera sitt budskap från den 18 mars 2016 både till människosmugglarna och till ”flyktingarna”.

    Löfven: Stopp för människosmuggling

    http://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-s

    Han lovade ju att EU:s avtal med Turkiets diktator Erdogan skulle stoppa människosmugglingen över medelhavet till Europa.

    Budskapet var nog avsiktligt avsett endast för internt bruk på hemmaplan för att åter igen lura svenska folket för femtioelfte gången.

  2. Rika arabländerna tar inte emot sina ’bröder’ till sig. De har ju redan islam och sharia. ”Flyktingarna” behövs där ute för att sprida styggelserna och erövra Europa med svärd, piska, stenar, eld och alla möjliga medel.
    Svetsarministern vet det – just därför uppvaktar han saudierna för att de ska bara förtsätta och fullborda eländet med hjälp av svenska moderna vapen till mutor.

  3. Kom ihåg vem som gav singnalerna till detta vansinne som pågår det var Stefan o Angela nu ser vi resultatet………….

  4. När vår så kallade statsminister var i Saudiarabien
    så tog han väl upp frågan varför inte dom tar emot
    sitt broderfolk, som istället riskerar livet för att ta sig
    till Europa? Inte det nej, kunde just tro det, vi har
    aldrig haft så många ryggradslösa individer till ledare
    för landet som vi haft dom senaste 20 åren. Tror att
    flera av dem kommer att föraktas av barn och barnbarn
    till dem när det står klart att dom lyckats förstöra vårt land helt?

Kommentera