Liberal underkastelse: Skydda islam, smutskasta kristendomen


av Giulio Meotti  •  25 oktober, 2016

 • När en imam leder våldsamma protester mot någonting, stöder den liberala samhällseliten alltid falska anklagelser om ”islamofobi”. Men om en fredlig protest initieras av en katolsk biskop tar samma elit alltid avstånd, med hänvisning till ”yttrandefriheten”.

 • När Charlie Hebdo drev med Islamiska statens ”kalif” Abu Bakr al-Baghdadi, utlöste det självcensur då det ansågs vara ”hatpropaganda”. Konstnären Chris Ofilis verk ”The Holy Virgin Mary”, där Jesu moder Maria framställs översållad av bajs och bilder på könsorgan, försvarades däremot av New York Times i yttrandefrihetens namn. Betyder detta nu att vissa religioner är mer jämlika än andra?
 • Under Halloween kommer bara ”den sexiga nunnan” att finnas tillgänglig, medan ”kalif” Baghdadi kan fortsätta våldta sina yazidiska och kristna sexslavar i lugn och ro.

gatestone_nunnor

Världens största onlinebutik, Amazon, säljer många olika Halloweendräkter. En nyhet 2016 var ”den sexiga burkan”, den typiska heltäckande slöja som talibanerna och Islamiska staten tvingar på kvinnor. Men den sexiga burkan, som på brittiska Amazon kunde köpas för motsvarande drygt 200 kronor, blev inte långvarig.

Mångmiljardären Jeff Bezos jätteföretag Amazon tog snabbt bort produkten från sajten, efter att man översvämmats av anklagelser om ”rasism”, ”islamofobi”, kritik mot att man marknadsfört ett islamiskt plagg med hjälp av en vit modell, och att man använt ”ett religiöst plagg i kommersiella syften”. ”Ni är äckliga, min kultur är inte en maskeraddräkt för er”, skrev muslimska Amazonkunder. Andra använde en mindre förbindlig ton: ”Vilka ni än är, så borde ni frukta Allah. Detta är inget skämt.”

Läs vidare


5 responses to “Liberal underkastelse: Skydda islam, smutskasta kristendomen

 • ruben

  Liberaler tycks gilla underkastelse och våldtäkter? De har hamnat helt vilse tror jag.
  Har hört så många av tron ”underkastade ( Islam )” tala i fördomar ( inte i tungor utan i förnedring ) om folk i Europeiska länder. De pratar rejält skit om de länder de vill leva i och helst på bidrag. Att liberaler skulle gå på den djävulska myten kunde jag faktiskt aldrig tro. De brukar vara objektiva, kunniga och ärliga.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Som tidigare nämnts och ventilerats är det mycket illa ställt då den svenska kristenhetens förgrundsgestalter, med ärkebiskopen i spetsen för den av Kyrkomötet stipulerade synkretismpropagandan, väljer att retirera inför antikrists härskaror. Detta, mina damer och herrar, är ett oförlåtligt svek mot våra församlingsmedlemmar, vilka tenderar att bli allt färre till antalet.
  På förekommen anledning fanns det alla möjligheter att ena och stärka den kristna delen av Sveriges befolkning, och därmed levandegöra den tro som genom de senaste decennierna ringaktats. Man har desavouerat trons betydelse, vilket bl a fått till följd att kristendomsundervisningen uteslutits som obligatoriskt skolämne, till fromma för de individualistiska pionjärernas teori att tron uteslutande är en privatsak som inte skall inkluderas i undervisningen. Religion har alltmer kommit att handla om den evinnerliga respekten för främmande trosläror, där islam givetvis är det förhärskande elementet. Vilken yrkesgrupp som kan komma att betrakta det som sin uppgift att förmedla respekt och kunskap om den kristna tron, återstår att se. Inte fan har då ärkebiskopen tänkt göra det!
  Andreas.

  Gilla

 • Nog Nu

  Liberalismen är idag värre än kommunismen, deras fullständiga låtgåpolitik där de tvingar befolkningen att anamma/underkasta sig allt som de utsätts för via deras ideologi, som nu är skrämmande lik kommunismen!

  När kommer folk att inse att de är förda bakom ljuset? När kommer folken jaga bort dessa ideologier ur västvärlden?

  Gillad av 1 person

  • Truthfighter

   Ja, socialism och nyliberalism är samma fördärvliga sak i förlängningen. Men liberalism i grunden, är det inget fel på, om den inte, som allt som oftast i dag, drivs till ytterligheter. Men klassiskt, var det ett positivt alternativ till socialism. Man måste ha vett i det hela också. Och det finns det tyvärr inte mycket av idag.

   Att skydda islam till varje pris är absurt, och inte ett dugg liberalt, om man inte är likbedömmande. Då kan det ju vara en liberal ståndpunkt. Men allt det liberala faller ju, om man säger: ”å ena sidan, å andra sidan.” Jag menar: antingen att man värnar alla religioners frihet att få vara ifred, eller också friheten att ifrågasätta dem, och hårdgranska dem. Men inte både och, helt subjektivt godtyckligt. Det är absurt! Och absolut inte liberalt. Eftersom man inte behandlar alla lika i ett givet valt spektra man handhar i en viss situation.

   SOM OVANSTÅENDE DÅ!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: