Nu får islamisterna hjälp

Mer än 300 muslimer har rest till Syrien och Irak för att kriga för IS, cirka 140 har återvänt.

Redan Mona ”jag har inte fifflat” Sahlin förespråkade generösa villkor för de som återvänt och tänker återvända. Då möttes det av motstånd och starka reaktioner, men nu förbereder sig många kommuner för att hjälpa återvändande islamister på alla tänkbara sätt.

Lund är först ut, trots att kommunen har ganska få muslimer som anslutit sig till terrororganisationen. ”Det är en rakt igenom social, ekonomisk och materiell fråga”, säger man från kommunen och förbereder sig för att ge islamisterna arbete, bostad, körkort och skuldsaneringar.

Detta tas säkert emot med glädje av hårt arbetande föräldrar som ser sina barn stå där utan både jobb, bostad eller körkort. Det uppskattas säkert av vuxna som sitter med skulder upp över öronen efter att de köpt en bostad och möbler till den. Säkerligen uppskattas det också av nynazister som nu kan kräva ett jobb, egen bostad, ett betalt körkort och en rejäl skuldsanering om de lovar att hoppa av sin verksamhet.

Sverige du arma fosterland.

SR

12 thoughts on “Nu får islamisterna hjälp

 1. Märkligt vad tyst det är i gammelmedia om detta…Tillomed muslimerna själva finner det helt absurt.
  Stort samtalsämne gissar jag..av dom som råkar lyssna regimens radio på morgonen.
  En annan sak är vad som hände på 1årsdagen efter IKEA-morden gentemot trollhättemorden där propagandakanalernna slår på stora trumman.

  Fy Fan !

 2. Måste kommentera artikeln igen! Detta måste strida mot Sveriges Rikes Lag och mot EU rätt och internationell rätt, dessa IS terrorister ska ställas inför rätta för brott mot mänskligheten och dem som skyddar dem kan komma att ställas inför rätta för skyddande av grova brottslingar!
  All den här informationen kommer att underställas USA och CIA med flera så de som skyddar dessa mördare kan komma att gripas i framtiden!!!

 3. Kostar massor av skattepengar och skapar otrygghet och Tick tack tick tack och BOM så är dom ,spelar ingen roll inget går upp till dom 72 jungfruarna.

 4. Vi riktiga svenskar är utsatta för apartheid.
  Här ger uselt fega, svenska män tillåtelse att låta feminiserade män, förvirrade kvinnor, inkvoterade turk-kurd-araber samt rena, svenska femtekolonnare i en kommunledning sitt stöd till att ge pengar till återvändande terrorristavskum, till drägg, till araber…pengar till sådana som inte ens ska befinna sig i vårt land, överhuvudtaget. Någonsin.

  Jag är förvånad, här har de tuffa och hårda skåningarna haft anledning efter anledning att med kraft göra något åt alla de utlänningsrelaterade problem de har.
  Än en gång, det är ren apartheid vi riktiga svenskar är utsatta för.
  Det här ska vi göra åtgärda.
  Politikerna förråder oss. Rakt igenom.

 5. Har man som muslim lämnat sverige för att kämpa med is har man gjort ett val.ett val att lämna tryggheten i sverige för att istället kriga,mörda och förtrycka människor.återvänder dessa parasiter till sverige så ska de dömas och sättas i fängelse i många år.sen ska de utvisas och en representant för rättsväsendet skage dem in riktig spark i röven när de lämnar landet.

 6. I Mellanöstern lever sunni o shiamuslimer åtskilt,vid slaget om Mosul vill man hindra shiamuslimerna från att komma in i Mosul och slakta sunnimuslimer.Sverige tar man in både shia o sunni och placerar dom som grannar.vi har även kurder o turkar.
  När dom blir tillräckligt många har vi vårt eget Syrien.

 7. Man mäter inte politisk korrekthet, feghet och rädsla MEN s.k. IQ går att mäta och här kommer ett test publicerat i D.N. Gör det på kul och tänk på att våra politiker sannolikt inte heller klarar det med särskilt bra resultat….Testet ger en fingervisning men säger INTE så mycket om vilken arbetsförmåga en människa har, när det gäller politiker är deras arbetsförmåga NOLL så bra då för typer som Mona Muslim, Stefan Löven och Veronica Palm att de kan gotta sig vid köttgrytorna med en minimal arbetsinsats….Gjorde detta test på 7 minuter och hann med samtliga frågor och fick ett mycket bra resutlat!
  http://www.dn.se/nyheter/fragesport/iq-test-hur-intelligent-ar-du/

 8. Dessa mussar som återvänder är krigsförbrytare och inget annat. De bör interneras i väntan på dom och definitivt inte få gå lösa.

  • Vet dessa samordnare vad IS gör?!!! De våldtar och slaktar barn, sliter itu bebisar levande, trampar ihjäl små barn, bränner levande människor i burar och tvingar barn och vuxna bevittna allt detta. De lär sina små barn döda och tvingar småbarn amputera levande fångar (aftonbladet igår). (Googla själv -eller förresten, det rekommenderas inte, har du sett en bild där de trampar ihjäl ett litet barn glömmer du det aldrig. Men det borde vara obligatoriskt för ”is service-samordnare att titta på! )

   Och DE som rest från Sverige för att delta i detta ska få boende, körkort och hjälp in på arbetsmarknaden när de kommer tillbaka?

   När man tror man hört allt dumt och vämjeligt i detta land blir man på nytt överraskad.

Kommentera