7 thoughts on “Asylsökande klagar igen…

  1. Dom bevisar gång på gång att dom inte är flyktingar utan
    snyltare, det begriper alla utan förståndshandikappade
    politiker och journalister, bara ett utfärdat hot innan
    medborgarskap borde vara nog för att sända hem idioterna!

  2. Afrikaner hör inte hemma i kalla Norden. Män som åkt till Afrika under paraplyet hjälporganisationer har tyvärr missförstått sina uppdrag.
    Har träffat på flera av dessa män som varit på hjälpuppdrag i Afrika, bekostat av svenska skattebetalare och kommit hem med afrikansk fru.
    Frun har ofta barn med sina egna fränder och tar även med dem till vårt land. Hjälpmannen befruktar sedan sin afrikanska fru och ännu fler afrikanska barn föds. Hjälporganisationer som Rädda korset, Röda barnen, Sida och en massa FN hjälporgan har missförstått sitt syfte.
    Tydligen tror dessa hjälparbetare att deras syfte är att avla fler afrikanska barn. Hur har det kunna bli så fel? Någon el. något har förvridit deras huvuden och inte talat klarspråk. Katastrofen är ett faktum även om gemene man inte ännu har förstått vad som kommer att ske.
    Mena och Afrika kommer att sänka moder jord precis som Titanic.

  3. Vi har missuppfattat dessa afrikaner. De kommer från mycket rika miljöer och har därför betydligt mer sofistikerade krav på sitt boende än Excelsior. De är kanske villiga att lägga några hundra Euros per natt för att få något bättre?

    Även här i Jämtland läggs nu ned förläggningar bla Kallgården och delar av Continental Inn. Det har varit mycket klagomål och bråk på Continental och nu ger lokalnyheterna snyftreportage om de stackare som inte vill flytta.

    • Han är antagligen kirurg och menar att han vill komma igång att operera.
      Släpp in fler så blir det bättre!?

Kommentera