Apropå gruppgökarna på Gotland


Gotlänningarna är tydligen upprörda över att ett gäng stackars ”flyktingar” 5 – 6 stycken gruppgökat en rullstolsbunden kvinna, mot hennes vilja.

Gruppgökarna släpptes fria av en lokal åklagare, vilket orsakade ”upprördhet” hos de vanligtvis lugna och skötsamma Gotlänningarna. Frisläppandet orsakade upprördhet och demonstrationer som gjorde att den lokala polisen tillkallade hjälp från fastlandet för att kunna förebygga eventuella upplopp. Vilket verkar vara en åtgärd bortom all rim och reson!

FjärranÖsrernRedaktören undrar: Var är åklagaren Marianne Ny?  Hon har felgökaren Julian Assange sittande på Ecuadors ambassad i London sedan fyra år tillbaks. Hans brott består i, om jag fattat saken rätt, att han lägrat 2 kristna damer vilka alldeles frivilligt låtit honom följa dem ned i sängen och samtyckt till gökning, men vid ”andra rundan” har han inte använt kondom. Säkert ett fruktansvärt brott.

Men eder FjärranÖsternRedaktör förmodar att de invandrade gruppgökarna inte använde kondom heller! Men de Gotländska gruppgökarna är ju inte kristna, är det där skillnaden ligger? Eller är den lokale åklagaren en lat o mesig typ som ville ha lugn och ro inför helgen?


21 responses to “Apropå gruppgökarna på Gotland

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Stefan ”Hitler” Löven är en av de ansvariga för den ansvarslösa massinvandringen och jag lyssnade på GS (Granskning Sverige) på Youtube som intervjuar en ortsbo och kvinnan säger att de inte bett om att få dit kriminella ”barn” från Afghanistan, det har bildats ett ”medborgargarde” på c:a 600 medborgare som håller kontakt med varandra för att skydda sig till liv och lem – kvinnorna är rädda att bli attackerade av NAZISTSVINET Stefan Lövens ”barn” till och från arbetet, många tillfällen till att överfalla och ge sig på oskyldiga medborgare på Gotland….DETTA ÄR ETT HELT NYTT FENOMEN!!! Svinpälsar som Stefan Löven kan snacka hur mycket de vill alla vet att de ljuger och förvanskar verkligheten och utan SVT och hatmedias mörkning av FAKTA skulle svinet Löven inte ligga på 27% av väljarkåren….
  Såklart detta kommer att inträffa även på andra håll i Sverige, befolkningen måste resa sig upp mot dessa nötter till politiker som kör huvudet i sanden! Att demonstrera och bilda grupper för att försvara sig kommer att bli helt nödvändigt, – dessa muslimer/araber agerar ofta i grupp och de har stöd av SOCIALDEMOKRATERNA och svinpälsen till statsminister….FÖR HELVETE ARBETARE VARFÖR RÖSTAR NI PÅ 7KLÖVERN OCH SPECIELLT DENNA IDIOT LÖVEN ????????????????????????????

  Gilla

 • graal1

  i assange fallet var det den inbjudande kvinnan som hade sex med han, då hon fick veta att han hade träffat hennes väninna blev hon bitter samt övertalade väninnan att gemensamt anmäla assange, åklagare ny hängde på, rättskandal

  Gilla

 • Lagro

  Det som hände på Gotland var att polisen kallade det för ”särskild händelse” som var rasupplopp. Polisen skickade förstärkning från fastlandet för att skydda ”skäggbarnen”. Ortsbefolkningen gick till förläggningarna och skulle köra ut dem från ön och polisen gick emot de som protesterade mot att de här invandrarna kommit till ön, som de på Gotland inte vill ha där.
  Polisen följer politikernas beslut.
  Flashback har blivit stängt helt, när händelserna på Gotland blossade upp.
  Det är ingen tvekan politikerna är på väg att hamna i en paniksituation, sådana här saker kan sprida sig lätt till mindre orter och där finns begränsade polisiära resurser och ingen militär heller.
  Politikerna kommer inte att hitta någon lösning på problemen som kommer, utan det kan sluta med kaos.
  Nu är politikerna rädda att protester skall sprida sig och försöker tysta ned så mycket som möjligt.

  Gilla

 • Synonymen

  Läs gärna vad Dan Eriksson skriver om mörkläggningen av den muslimska våldtäkten på Gotland. Alla vet att laila freivalds stängde ned SD: hemsida i samband med muhammedkarikatyrerna 2006.

  Vad har grisen dan eliasson haft med detta att göra tro?

  Sannolikt är han något på spåret.

  GotlandGate – Skandalen där regimen tappade masken

  https://www.motgift.nu/2016/10/09/gotlandgate-skandalen-dar-regimen-tappade-masken/

  Gilla

 • Vadan och varthän?

  En varning, i all vänlighet. Alla på Gotland, som protesterar mot Gökknullarna måste se upp. Potentater och massmedierepresentanter jobbar i det tysta för att skapa ett nytt Ådalen! Demonstranterna kommer inte att bli skjutna men oskadliggöras för lång tid framöver. Deras namn släpas i smutsen, de blir misstänkliggjorda, svartlisas inför ev anställning etc. Etniska svenskar är fredlösa!!

  Gilla

 • odalkvinnan

  Döma milt när det gäller utlänningar? Jämförelsen var en annan utlänning, Assange är från Australien. Här handlar det i så fall om hudfärg och särbehandling utifrån ras…

  Gilla

 • odalkvinnan

  Assange var i Sverige för en datatträff. Han låg med en av damerna efter en middag. Sedan dök en annan villig dam upp och han lägrade henne med. Båda damerna dök upp på samma gång och fattade då att de inte hade något vidare läge. Då kom de på den inte så lysande iden att gå till polisen och fråga om man kunde begära att få HIV test-en kondom hade gått sönder och de hade fortsatt ändå. Polisen la ner men sedan fick en feministpolis och en feministåklagare reda på händelsen och fortsatte det hela. Assange stannade i Sverige och gjorde sig tillgänglig för förhör-Borgström, han som försvarade massmördaren med ett katastrofalt resultat. Sveriges riktigt stora rättsskandal är kompis med flatorna och blev advokat för damerna. Då damerna fattade vad det såg ut att bli försökte åtm en hoppa av men nu vädrade Borgström morgonluft- publicitet. Assange fortsatte till England då ingen hörde av sig och då blev han plötsligt efterlyst. Han bodde hos en gubbe men blev lite paranoid om att utlämnas till USA och gick in på ambassaden. Sedan har de svenske vägrat att åka till ambassaden och förhöra-de vägrade också innan han gick in på ambassaden att åka och hålla ett förhör. Att du tycker att man inte kan jämföra faller på sin egen orimlighet. Det ska råda lika inför lagen i en rättsstat och det är inte överdrivet att betvivla detta och därför kan man gott kolla hur olika folk är inför lagen. Detta är en mycket adekvat jämförelse och ska inte ens ifrågasättas även om resultatet förskräcker en kvinna i Sverige idag

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Bara en kort reflektion som allt oftare slår mig. Hur är man egentligen funtad för att negligera och förtränga den naturliga lojalitet man borde känna för sina landsmän, till fromma för kriminella inkräktare? Hur kan man, inom någon yrkesgrupp, förråda sina egna? Finns det ingen samhörighetskänsla kvar och sinne för gemensamt ansvar för det land vi lever i? I dagens Sverige kan man verkligen tala om masspsykosens destruktiva verkan och hur lätt vi ger efter för grupptryck och manipulation. Är t. ex. de poliser som nu är verksamma på Gotland stolta över sin arbetsgärning? Tycker de sig ha gjort ett gott och hederligt dagsverke när de lägger sig till ro efter utfört arbetspass?
  Andreas.

  Gilla

  • Cinna

   En hel del av dem söker nog just samhörighet – i pk-klubben. Ungefär som när en del gick i skolan och ville vara med i ”innegänget”: fjäska uppåt och sparka neråt. Till varje pris vill de bevisa att de tillhör ”rätt” gäng, dvs de ”goda”.

   Gillad av 1 person

 • Involuntarium

  Hahahohaaaaaahoha vilken klockren jämförelse samtycke med och nej utan! Inget samtycke varken med eller utan!

  Hade det blivit bättre med samtyckeslagstiftning, knappast! Inte i de här fallen och absolut inte i några andra fall heller för den delen!

  Hahahohaaaaaahoha svensk rättsväsende visar sitt absolut fulaste tryne genom de här två åklagarna! Skrattar så allting börja dansa, precis som i den gamla slagdängan ””det var så roligt jag måste skratta, det kom en trekantig gubbe in han hade näverskor och hatten kantad med korvaskinn””!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning nu! endera dagen blir du troligen ersatt av någon du kallat både det ena och andra! Du vet Stefan, riksrätt är inte på något vis avskaffat i suveräna nationalstaten Sverige!

  De som förstört och deltagit i utarmningen av suveräna nationalstaten Sverige förtjänar att ställas inför riksrätt för landsförräderi!

  Gilla

 • malmobon

  Pettersson är lite rolig med texten. I vilket fall så skall man aldrig ge sig i lag med vänsterbrudar. Assange skall släpas fri och kräken som utnyttjade en försvarslös kvinna skall få häcken full på kåken och sen direkt ut ur landet. Båda åklagarna skall väck liksom sossarna.

  Gillad av 1 person

 • Bosse

  Är du ”motvalls” här bara för att det är Pettersson som skriver?
  Du menar alltså att likartade brott inte kan jämföras med varandra.
  Brottrubriceringen här och i Assanges fall är ju detsamma d.v.s våldtäkt.

  Gillad av 1 person

  • Tony

   Asange våldtog ingen, dom två Sossehaggorna var
   med på noterna från början , men hade då inte
   vetskap om varandra, men när dom fick det gjorde
   dom gemensam sak och anmälde Assange för
   våldtäkt?

   Gillad av 1 person

 • kbrel

  Där satt den!

  Gilla

 • Android77

  ”Problemet är en destruktiv mansnorm, inte en viss etnicitet eller kultur” -Elin Bååth (Fi)

  Det var nog det dummaste jag läst idag. Spännande fortsättning i morgon…

  Gillad av 2 personer

 • Pica pica

  Jag tror att svenska åklagare har olika föreskrifter uppifrån hur de ska agera utifrån förövarnas etnicitet.

  Gilla

  • Synonymen

   Instämmer. Den muslimska våldtäktsvågen ska tystas ned med alla tillgängliga medel. Åklagare Mats Wihlborg gör endast det det han blivit beordrad. Då är omsorgen om ett fungerande rättssamhälle en petitess.

   Svensk lag gäller uppenbarligen inte för muslimska våldtäktsmän.

   Gillad av 1 person

   • Synonymen

    Ponera att det var Hasse, Bosse och Lasse som våldtagit en rullstolsbunden kvinna. Tror du då i din enfald att trion skulle ha släppts?

    Räcker som svar.

    Gilla

  • Bosse

   En märklig sak är att beslut om frisläppande har tagits innan brottsundersökningen är avslutad och allt man hittat är genomgånget. En inte alltför ovanlig åtgärd som i en del fall gjort att gärningsmännen försvunnit utomlands.
   Förstår inte detta inkompetenta beteende hos våra domstolar.

   Gillad av 1 person

   • Mia

    Man kan inte ha personer anhållna mer än ett visst antal dagar, sedan blir det häktning. Om man häktar någon som inte är skyldig har den personen rätt till skadestånd för varje dag den suttit häktat.
    I det här fallet verkar man inom rättsväsendet inte vara säker på hur händelsen gått till.

    Slutresultatet lär väl visa sig.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: