Far misstänks ha straffat dotter med våldtäkt


INVANDRARVÅLD. En man sitter inlåst i norska Fredrikstad misstänkt för incest och våldtäkt av sin egen dotter i 20-års åldern. Dotter hävdar att hon straffades med våldtäkt eftersom hon hade blivit för ”västerländsk”.

Mannen i 40-årsåldern häktades den 7 september för incest och våldtäkt av sin egen dotter i ett hus i Fredrikstad, straxt efter att våldtäkten ägt rum. Han har alltså suttit häktad i fyra veckor och i fredags förlängde Fredrikstads Tingsrätt tingsrätt häktningstiden med ytterligare åtta veckor. Den anklagade har valt att överklaga beslutet till hovrätten, skriver Fredrikstad24 . Familjen har utomvästlig bakgrund.

DNA-prover av både offer och faderna reulterade i att kvinnans DNA fanns på den misstänktes intima kroppsdelar och underkläder.

Fallet blev känt när dotter kom i kontakt med två brevbärare utanför huset strax efter att våldtäkten hade ägt rum och brevbärarna larmade polisen.

Polisen tror att våldtäkten var en bestraffning för att dottern levde för västerländskt och att fadern var arg för att hon inte följde hans sätt att leva.

– Fadern riskerar tio års fängelse vilket Pettersson tycker är lite lindrigt, men jag hörde Mona säga att mångkulturen är spännande, Fredrik hängde på att den var berikande men de svenska feministerna är tysta…

 


6 responses to “Far misstänks ha straffat dotter med våldtäkt

 • James First

  I Sverige hade han väl fått 10 timmar med en socialtant…

  Gilla

 • Argus

  Tycker att vi kan införa sharia i Norden, för muslimer alltså. Förverkande av hjälpmedel vid brott.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Detta är vad vi importerat till våra nordliga breddgrader – en mångmiljonhövdad skara avgrundsdyrkare med en religion som uppmanar till incestuösa övergrepp. Man kan klart notera den oavvisliga parallellen mellan islamism och kriminell galenskap och betrakta dess vidriga konsekvenser. Inget brott kan te sig alltför makabert för dessa mentalt invalidiserade varelser, vilka uppvisar en alarmerande frånvaro av social funktionalitet och normalt omdöme.
  Andreas.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Du har en sällsynt god förmåga att formulera dig utan att tappa bort den drivande känsla som gör oss till människor? Rätta mig om jag har fel.

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Å, frun är alltför älskvärd mot en ringa tjänare av det vanliga sunda förnuft som präglar den ordinäre skandinaven! Jag ber att få framföra mitt varma tack för den kollegiala erkänslan.
    Andreas, 58 😉

    Gilla

 • age

  Muslim?
  Alla muslimer är muslimer.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: