Ingen diskussion i Sverige


Nedanstående är en av de sista insändarna jag fick in i den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter med säte i Nyköping. Det var den 27 maj 2011.

För två veckor sedan kom ­utredningen Velferd og ­migrasjon – Den norske ­modellens framtid. Där konstateras att invandrare från Afrika och Asien har så låg delaktighet i arbetsmarknaden att det ger en allvarlig ekonomisk belastning. Halva vinsten med pensionsreformen – 30 miljarder norska kronor – kanske äts upp.

Fler och fler länder som Danmark, Norge, Holland, Storbritannien, Frankrike inser att invandringen måste prioriteras till de med rätt kompetens och begränsas kraftigt för dem som har låg eller ingen för att ge några chansen på arbetsmarknaden.

Sverige är extremisternas land! Vi för en extrem massinvandringspolitik och tar per invånare emot mångdubbelt fler invandrare utan utbildning än jämförbara länder och här ska de utan utbildning, många av dem ­analfabeter rädda oss påstår den elit som själva bor och arbetar i etnisk svenska enklaver.

Outbildad arbetskraft, många av dem analfabeter kommer ­aldrig, vad Reinfeldt och de ­andra än säger att bli en ­resurs i vårt land och de som inte ­kommer in i samhället kommer inte att få ett bra liv här. Det enda rimliga är att stänga gränserna för dem utan utbildning – frånsett den humanitära hjälp vi åtar oss genom internationella överenskommelser – och lägga resurserna på att få fram en utveckling i invandrarnas hemländer så de kan stanna där och hjälpa till med att bygga upp respektive hemland.

Pettersson


4 responses to “Ingen diskussion i Sverige

 • Nordmann

  Se og les

  How Sweden became an exporter of jihad !

  http://www.bbc.co.uk/news/magazine-37578919

  Yo!

  Fin serie fra BBC om krisen i sverige..

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  87:an borde vakna och inse att politikerfrälset är ute och cyklar, MP + SOCIALDEMOKRATERNA slår sig för bröstet och kallar Sverige en humanitär superstormakt och de prioriterar alla problem utanför landets gränser och hatmedia och SVT är deras vapendragare helt ointresserade av att beskriva verkligheten.
  Inte mycket att göra än att hoppas på att minst 20% stödjer SD i valet 2018 – då kommer tyvärr Liberalerna att bilda regering med S om alliansen blir mindre än de rödgröna och det blir ett osäkert parlamentariskt läge, det har Björklund sagt, se debatten på söndag kl. 20,00.

  Gilla

 • Asa

  Jihad, de kommer inte bara för bidrag. Europa har låtit en muslimsk armé av unga arga hatiska män invadera våran kontinent.
  Koranen följer dessa och våra regeringar stödjer dessa.
  Det som nu kommer har många olika namn. Resultatet för samtliga är ond bråd död. Mörker är det som kommer. Polisen skyddar muslimerna och andra migranter. Folket står ensamma i det som kommer. Var redo och må Gud beskydda det tänkande svenska folket.

  Gilla

 • Lofas

  Vadå inget bra liv dom får ju alla tänkbara bidrag Därför väljer dom att komma hit till bidragsparadiset.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: