Blond och söt nioårig flicka trakasseras – flickan får byta skola, förövarna får gå kvar

INVANDRARVÅLD. En flicka i en mellanstadie­klass i Eskilstuna har tvingats byta skola sedan hon utsatts för sexuella trakasserier. Flickan blev kallad “fitta” och “hora”, misshandlades och fick sina byxor neddragna. – Vi fick förklarat för oss av en skolpersonal att vår dotter var blond och söt och därför spännande att ge sig på, berättar flickans mamma för SVT.

blond-flicka

Fallet med trakasserierna har anmälts till Skolinspektionen och utreds nu av både Barn- och elevombudet och Diskrimineringsombudsmannen. Problemen började när flickan kom till en ny klass på en skola i Eskilstuna.

Flickan har blivit kallad nedsättande saker som “fitta” och “hora”. Vid ett tillfälle drog några pojkar ned hennes byxor i skolmatsalen och ställde sig och juckade mot henne. Vid ett annat tillfälle blev hon misshandlad på skolan, något som skolans kurator blev vittne till. Misshandeln polisanmäldes, men fallet lades ned.

– Vi fick förklarat för oss av en skolpersonal att vår dotter var blond och söt och därför spännande att ge sig på, berättar flickans mamma för SVT.

Situationen var till slut så allvarlig att flickan erbjöds att köras ensam i en buss till och från skolan, men inte ens det hjälpte. Ett gäng pojkar på skolan sprang före flickan och omringade henne utanför hennes hem.

– De hotade med att “plocka henne”, berättar mamman.

Eskilstunas grundskolechef Hans Ringström berättar för SVT att det inte rör sig om ett nytt ärende och att man håller på att titta på det. Flickan har tvingats byta skola och mår enligt hennes mamma idag mycket bättre.

-Pettersson ser att mångkulturen är spännande och berikande…

24 thoughts on “Blond och söt nioårig flicka trakasseras – flickan får byta skola, förövarna får gå kvar

 1. Fan, jag trodde att jag redan hade hört det värsta! Hur långt är steget till att man säger: “gå inte ut utan slöja” eller “gå inte ut utan manlig sällskap” ?Som jag sagt förut, ut ur EU, stoppa ALL asylinvandring i 10 år, sedan kan vi göra som USA, dvs intervjua alla asylsökande innan de släpps in i landet. I övrigt ska vi ha gränskontroller som Canada och Australien. Vi ska sedan vara humana och ta in högst 5000 per år inklusive allt!(anhöriginvandring mm) det är faktiskt mycket humant av sverige att göra det. “Ja men alla som kommit hit då i tron att deskulle få ta hit alla anhöriga?” Svar: De hade otur, dem kan vi hjälpa tillbaka dit de kom ifrån istället! De vi tar in ska också spegla tvärsnittet av en ursvensk befolkning och det får vara slut med att ta hit massor med analfabeter, sjuka, krigsskadade, kriminella mm. De senaste åren har vi haft en helt sinnessjuk mängd berikare med ingen eller dålig utbildning. Över 100 000 2015 och takten i år pekar mot ca 35 000. Vi ska inte heller ta in personer från länder som vägrar ta tillbaka sina egna medborgare.

  Näe ner till 0 i tio år och sedan MAX 5000 per år i fortsättningen (inkl anhöriga) . Det motsvaras av att övriga Europa tar in ca 350 000 inkl ryska delen, med hänsyn till folkmängden.
  “Jamen är inte det inhumant?” Svar: Absolut inte!! Sverige kommer att räddas och samtidigt kommer vi fortfarande att vara bland de mest humana i hela Europa!! Men det måste ske NU annars kan det vara för sent!!
  Svetsmuppen och hans pappegojor borde inse att vi måste ut ut eu nu! Direkt, utan folkomröstning!!

 2. Min tonåriga barnbarnsflicka fick i somras klä skott för arabflickornas avundsjuka. Som tur är så bor hon inte i Sverige så hon noterade inte men det gjorde jag och hennes mamma.
  De försökte till och följa efter oss troligtvis för att se var hon bor, vi hade bil med oss så det blev inget med de onda tankarna.
  Som svensk så ska jag antagligen ha sympati för de mörka arabflickorna då de verkligen är mindre vackra än dessa många gånger vackra svenska flickor.
  Om jag skulle få sympati någon gång, så har de hela Afrika /Mellanöstern att återvända till, det uppmuntrar jag.

 3. Helt i linje med förväntad utveckling!
  Alla muslimer är muslimer.
  Tur att hon inte blev tvingad bära burka.

 4. Pedofilen Mohamed var 53 år år och Aisha 9 år när äktenskapet som ingicks när Aisha var 6 år fullbordades.
  Muslimska länder räknas flickor som mogna vid 9 års ålder. Denna pedofil ideologi får spridas fritt och betalas av idioterna som styr landet och de som ser på. FY f-n.

 5. Synd att det inte drabbar barn till P K svinen, det hade varit en
  nyttig läxa för dem som trots att mångkultur inte fungerat
  någonstans men som lovordas av godhetsknarkare!

 6. Tillägg: Flickan är 9 år och verkligen ett barn i ordets verkliga betydelse och INTE ett av Stefan Lövens vuxna män som kallar sig barn på falska grunder! SKÄMS STEFAN LÖVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  I denna historia tycker jag att hela SKAMMEN faller på skolpersonalen som inte agerat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  När den nioåriga flickan blev förnedrad och antastad i matsalen borde skolans rektor AGERAT OCH LYFT PÅ ARSLET och tagit tag i detta på allvar….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  REKTORN SKA SKÄMMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Att polisanmäla är svårt därför det leder troligen inte till något vettigt resultat. Flickans föräldrar bör byta skola och kanske bostadsmiljö, det är det enda vettiga.
  Samt rösta 2018 för att stoppa den ansvarslösa massinvandringen! Mycket dålig framtid för Sveriges befolkning väntar om 87:an fortsätter rösta på MILJÖPARTIET OCH SOCIALDEMOKRATERNA = NO BORDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ahaa, en av de folkgrupper SOCIALDEMOKRATERNA importerat och som blir våra framtida pensions-räddare och nobelpristagare….! Vilka guldklimpar! (Ironi…)

  • Det skall röra sig om Fröslundaskolans mellanstadie ute i Skjulsta enligt Flashback, vilket stämmer bra med tanke på att hon även trakasserads i bussen påväg till skolan. Fröslundasomalierna åker egna bussar från Fröslunda till Skjulsta.

   • Tack för upplysningen! Tänk att få bekräftat vad ens egen inre klocka och erfarenhet (dvs. det som kallas fördom enligt PK-iterna) leder en.

 7. Ynkligt är bara förnamnet, det behövs litet jävlar anamma i det här landet, det mångkriminella helvetet och slätstrukenheten kommer att bli vår undergång. Man skulle vilja piska på de här mångkriminella odågorna så de aldrig vaknade mer.
  Om jag vore flickans pappa så skulle jag aldrig acceptera detta, detta är rasism mot en etnisk svensk flicka och det är beställt av 87:an och verkställt av den ansvarslösa massinvandringen och ytterst ansvariga är Fredrik Reinfeldt och SOCIALDEMOKRATERNAS Stefan “svetsarlärlingen” Löven!
  Stoppar vi inte massinvandringen så kommer Sveriges befolkning att vara utbytt inom 5-10 år mot dysfunktionella muslimer men det är det som SOCIALDEMOKRATERNA vill, de vill ge bort vårt fosterland Sverige till araber, negrer och muslimer….
  INTE BRA TÄNKT, vi har inte något annat land dit vi kan fly!!!

 8. Vi tar det en gång till: En svensk flicka i en mellanstadieklass blir misshandlad och utsatt för sexuella trakasserier. Alltsammans polisanmäls men utredningen läggs ned…
  Undertecknad har slut på formuleringar, slut på ord, slut på tålamod. Noll kvar.
  Jag måste säga som en person i kommentatorsfältet sade, jag måste avstå innan man blir avstängd på grund av för opassande språk, för många svordomar och annat fult.
  Det är bara det att min avsky för svensk polis har nått maximal nivå. De gör inte sitt jobb längre. De skyddar inte/hjälper inte den svenska allmänheten.

  Men att se ida-fia och ached glida omkring i snutvaggan med en överlägsen uppsyn, det får mig att börja koka. Var gång.

 9. Blir kul att höra rektorns motivering när Granskning Sverige ringer upp… för det gör de väl?

  • Det skall röra sig om Fröslundaskolans mellanstadie ute i Skjulsta enligt Flashback, vilket stämmer bra med tanke på att hon även trakasserads i bussen påväg till skolan. Fröslundasomalierna åker egna bussar från Fröslunda till Skjulsta.

  • Om det är Fröslundaskolan i Skjulsta, som det enligt flashback är, så säger rektorn b.la. detta:

   “Att stödja barn som upplever olika slags utsatthet är viktigt för att de ska klara skolans utbildningsmål. Men hur hittar man de utsatta barnen?”
   http://bloggar.ur.se/larlabbet/tag/jannice-kloibhofer/

   Det är tydligen skillnad på utsatta barn och utsatta barn…

 10. Det finns inget kvar att rädda snart. Här en artikel om ytterligare en raserad skolmiljö pga efterblivna “nyanlända”, som blir curlade av andra vansinniga.
  http://www.friatider.se/centralskolan-kristianstad-hot-elever
  Elever, som skriver som om de var ettor är förtvivlade. Jag vet inte om de är klass ett, men är det högre klass är det ännu sorgligare. De utsatta barnen får varken skyddad människovärdighet eller utbildning.
  Nyval måste till och SD tycks vara enda hoppet.

 11. Även detta visar att araber och negrer har avsaknad av empati, medan européer och amerikaner innehar just den egenskapen.
  Vi ser olika på att hälla bensin på en människa (som i Finland) eller katt och sedan tända på.
  Europén förfasas, medan araben skrattar muntert.

 12. Evertebraterna i den kulturfascistiska makthierarkin är tveklöst ytterst ansvariga för de tumultuariska konsekvenserna av den allmänfarliga politiken och dess strävan att skuldbelägga brottsoffren, samt konstruera patetiska försvarstal till förövarnas fromma. Alltid finns det en förklaring, gudbevars, för de mentalt och socialt invalidiserade inkräktarnas beteende. Alltid serveras en passabel förmildrande omständighet som manar till detta förbannade överseende med den våldsterror som MENA-invasionens styrkor kontinuerligt utövar. Regimen förutsätter att Sveriges befolkning skall ha all “förståelse” för att deras barn och barnbarn får sina skolår fördärvade via individer som överhuvudtaget inte är lämpade att röra sig fritt i samhället. Försämringen av utbildningskvaliteten och den hotfulla skolmiljön kommer att ge kännbara resultat – helt i enlighet med den rådande agendan.
  Andreas.

 13. Tyvärr finns inget att säga om grundskolechef, rektor och flata lärare, eftersom jag inte gärna vill bli portad för att inte ha hållit god ton och varit artig. Ni får tänka själva för sina tankar behöver man aldrig plikta för.

 14. Inget absolut inget har förbättrats,tvärtom det har blivit så mycket värre för mobbningsoffer i svenska skolor idag där det finns inte bara elaka fördomsfulla svenska elever som präglats av sina föräldrars och samhällets dåliga attityd och behandling av sämre lottade barn/unga,dessutom har barbarikulturen med världens värsta kvinnosyn bjudits hit av svenskfientliga regeringar sedan decennier,de värsta landsomstörtarna är Ruinfeldt och Löfven,och detta kommer att ristas i sten i framtidens historieböcker och omvärldens dom är och blir än mer hård mot dessa satans diktatur kreatur.Dessa barbari kulturer med sina manliga avkommor har indirekt av sjukklöverjuntan getts tillåtelse att förgripa sig på Sveriges alla barn/kvinnor som dem behagar för det ingår i dessa kolonisatörers avtal som krigsbyte när de bjöds hit på all in clusive,svensken betalar för sin egen undergång och sina barns förstörda liv i sitt eget land.Svensken behöver vård,avprogrammeras.

 15. Lövhen har nytt jobb !!!.kasta ut folket som inte är värdiga vårt land o SVETSA igen gränserna .

 16. Det är blattarna som ska flyttas. Dom ska flyttas vartsomhelst utanför detta lands gränser. Helst till något kargt otrevligt ställe som vill eller kan ta emot detta avfall.

Kommentera