Liberalernas näringslivspolitiske talesperson Said Abdu i blåsvädret

INRIKES. För en tid sedan var Liberalernas näringslivspolitiske talesperson Said Abdu i blåsvädret för att han inte betalat ut löner åt restauranganställda eller alla fakturor till leverantörer. 

Riksdagsledamot Said Abdu (L)
Riksdagsledamot Said Abdu (L)

Det är inte de enda oegentligheterna runt Abdu som kallar sig civilekonom utan att ha torrt på fötterna.

Annat är att Folkpartiet Trollhättans tidigare kassör gjorde det mesta valmaterialet när ordförande Said Abdu kom in i riksdagen. De kom överens om att han skulle få ersättning för detta i form av hyra för att föreningen skulle slippa betala arbetsgivaravgift och han skulle slippa löneskatt.

Men kassören blev bortkuppad, och några pengar dök aldrig upp. Då vände han sig till Kronofogden, och eftersom Said Abdu aldrig hörde av sig blev det tredskodom.

I sitt överklagande råkade Said Abdu försäga sig och begärde återvinning av domen med motiveringen att den gamle kassören inte hade rätt till lön. Att överklaga en hyresdom med motiveringen att man inte vill betala ut lön tillhör ovanligheterna. Dvs han avslöjade att de hade tänkt skattefuska.

Muntlig förberedelse Abdu

Inför huvudförhandling Abdu

-Pettersson har inte sett att drevet gått i de stora hatmedierna, trots att Said Abdu sitter i riksdagen, men han är inte Sverigedemokrat utan fridlyst invandrare. Född i Saudiarabien av föräldrar från Eritrea.

Said har skrivit en debattartikel  för att hylla sin egen födkrok!

Ljudet i videon är från när Said Abdu som inte deltagit i provvalet tog över provvalets vinnare Dan Möllengårds plats på riksdagsvalsedeln. Nedan följer en transkription:

Said Abdu hotar att något kan komma att drabba kommunens personal om de inte sekretesslägger ett känsligt dokument:

said_abdu_hot

Muntlig förberedelse: https://drive.google.com/file/d/0B_I7U-QBLgpINThIR1JMOFotU2s/view?usp=docslist_api

Protokoll inför huvudförhandlingen: https://drive.google.com/file/d/0B_I7U-QBLgpIdzJLbUUwWV9CWUJpMU8zT0NUY0tzbTRnZkRz/view?usp=docslist_api

Said Abdu hotar att något kan komma att drabba kommunens personal om de inte sekretesslägger ett känsligt dokument: http://oi67.tinypic.com/2ef1ekj.jpg

10 thoughts on “Liberalernas näringslivspolitiske talesperson Said Abdu i blåsvädret

  1. Har Liberalerna granskat Abdu så de inte släppt in en ful fisk med odemokratisk agenda i riksdagen?

  2. Ett sånt inpiskat bedrägeri. Men de med rätt etnicitet blir så väl curlade genom samhällsmaskineriet och verkar bli vana med straffeftergifter och straffrabatter ( flyktingar, som flytt för sitt liv kan inte göra brott? ). När det ändå lyfts fram i offentligheten så spricker alltid de kriminella trollen, var de än kommer ifrån, som tur är.

  3. Lite tjära (Varmt) och en säck med fjädrar skulle se bra ut på på denna slemmiga livsform

Kommentera