Halvtid för statsminister Stefan Löfven

HUMOR. Nedanstående text och film är från Socialdemokraternas hemsida. Henrik Schyffert, Magnus Betnér, Özz Nujen, Soran Ismail och de andra mupparna kan slänga sig i väggen. Det här är riktigt stor humor.

”Det är två år sedan jag tillträdde som statsminister.

Väljarna hade sett stora klyftor, fallande skolresultat och hög arbetslöshet, och röstat bort den borgerliga regeringen.

När jag steg in i Rosenbad den första arbetsdagen var utmaningarna stora. Det parlamentariska läget var mycket svårt. Men vi bytte inriktning på politiken, från skattesänkningar och nedskärningar, till investeringar.

Vi har städat upp i ekonomin, 120 000 fler har fått ett jobb, skolorna anställer fler lärare och vi satsar mer pengar än någonsin på både på välfärden och miljön. Samtidigt har vi hanterat den värsta flyktingkrisen sedan andra världskriget.

Men förändring tar tid. Vi är varken klara eller nöjda. Men nu gäller det att hålla kursen. Jag tänker jobba stenhårt för att alla som kan ska kunna jobba, för att bostäderna ska bli ännu fler, för att skolan och sjukvården ska bli bättre.

Vi ska fortsätta ett hållbart samhällsbygge, för vi behöver hålla ihop i Sverige.”

Stefan Löfven

19 thoughts on “Halvtid för statsminister Stefan Löfven

  1. Tydligen inte ens ledsyn och hörseln verkar det vara både si och så med och den mentala kapaciteten verkar stannat på ett barnsnivå!

    Stefan när i helvete blev skattehöjningar investeringar? Troligen kortslutning i Hjärnkontoret!

    Avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  2. Hahahaha! Rikspajasen har gjort det igen! Den TOTALA avsaknaden av självkritik och sunt, objektivt förhållningssätt till verkligheten, är effektfullt anslående. Han förmedlar den största vilja att klappa sig själv på axeln för ett väl förrättat värv. Karlfan är inte ens rättskapabel, ty vore han det skulle han onekligen ha vett att ställa sin plats till förfogande. Inte en antydan om det totala asylkaos som regeringen oförfärat befrämjar, och inte en stavelse om de skador och förluster som invasionen medfört. Maken till fräckhet får man förbanne mig leta efter! Emellertid – ett gammalt talesätt lyder: Den Herren vill förgöra, slår han med vansinne.
    Andreas.

  3. Komplettering:
    Faun= skogsgud, naturväsen, satyr; liderlig man i antik gudlära. En satyr som till hälften var get och till hälften människa.

  4. Jag mår illa av denna blåljugande persons och Sveriges genom tidernas mest misslyckade statsministers lögnretorik. Han försöker framtstå som någon typ av landsfader som rett upp allt men i den verklighet som faktiskt råder har han och hans regering försatt Sverige i ett ytterst farligt tillstånd. Vår frihet, vår välfärd och vår kultur är hotad. Löfven har fortsatt med folkutbytet där Ruinfeldt slutade. Ve Löfven och hans onda lögner!

    SD 2018, helst tidigare! Sverige ut ur EU!!

  5. ”vi behöver hålla ihop i Sverige”

    Vilka menar han? Vilka håller Löfven ihop med?

    Det kan ju inte vara invandrarna,efter som vi allihopa såg hur rädd han var när han mötte dom och flydde för sitt liv från Göteborg.

  6. Stefan Löfven måste vara Sveriges genom tiderna störste och farligaste mytoman.Avgå och utlys nyval som du lovat oss.

  7. Karln liknar ju en ståuppkomiker. Talar om att bygga upp något som man håller bit för bit på att förstöra och rasera.

Kommentera