Stäng

Återanvändning av skadad muhammedan

En entusiastisk muhammedan som sårats i strid, återanvänds som självmordsbombare efter att han ”plåstrats om” och lärt sig att gå med kryckor. Hans längtan efter de 72 sexdockorna i den muhammedanska himmelen måste ha varit stark, för han försvinner upp mot jungfrurna i ett skaplig smäll!

4 reaktioner på “Återanvändning av skadad muhammedan

 1. Dessa mentalt vanföra skäggpajasar utgör en mycket stor fara för samhällsmedborgarna, och det vore vart rättssamhälles absoluta skyldighet att värna om medborgarnas säkerhet. Nu befrämjar i stället kulturfascisterna moskéer, skolor och hemspråksundervisning mm för detta satanistiska folkslag, och sponsrar därmed också indirekt terrorverksamhet, incestuösa relationer, sexuella övergrepp och tidelag. Vansinnet är fullständigt.
  Andreas.

 2. De pratar så infernaliskt! Nu förstår jag inte arabiska men tycker att det låter som om de har lärt något utantill. De rabblar hela tiden och samma ord upprepas om och om igen.

  Tydligen kan de inte tänka själva….

 3. Allvarligt talat, det är något riktigt fel i skallen på ett helt folkslag när de har som nationalsport att spränga sig själva i småbitar samt hugga huvet av varandra i parti och minut, allt på grund av att de ”tror” på nån sagofigur och det som står i en gammal bok innehållandes vansinnets vansinne.
  Ursäkta språkbruket men det är fan sorgligt att se att människosläktet i stort inte kommit längre…jag skäms rent ut. Jag gör det, skäms för att hela folkslag tillåts föröka sig med lågnivå som grund och att vi med vett inte sätter stopp för allt.

  Djur har långt bättre förstånd.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: