Muhammedanska debatörer


Dessa våldsbenägna muslimska debattörer kommer från Egyptien.

FjärranÖsternRedaktören som igår såg den så kallade debatten mellan Åkesson och den så kallade ”Svenska” civilministern, shejken från Iran. Shejken skrek högljutt o viftade med armarna när argumenten tröt!  Till hans heder så hörde jag dock aldrig shejken kalla Åkesson för fasist, nazist, rasist som han chef Löven brukar göra när han som vanligt ligger i underläge i debatten mot Åkessson.


7 responses to “Muhammedanska debatörer

 • ruben

  Får en känsla av att det är just Koranen eller Islam, som indirekt ligger till grund för och uppmuntrat till dylik okontrollerad ilska. Kanske därför inte heller demokratin fungerar i muslimska samhällen. Vad skulle de inte spontant göra med en välbeväpnad lämpligt stor arme bakom sig? Jag har bara sett politiska kommunist debattörer slåss på samma sätt förut i TV- sändning.

  Gilla

 • Pica pica

  Om man läser Nicolai Sennels så förstår man att detta är normalt för muslimer och förstår samtidigt varför de krigar jämt. Eller varför Israel och Palestina inte kan förhandla eller…

  Dessutom har de ”ingen tryckpunkt” kan (och vill inte) kontrollera sitt humör utan anser i princip den som skriker högst vinner.

  Följaktligen är de inte kompatibla i vårt samhälle.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Den som författade Koranen glömde tipsa dem om behärskning och kontroll och missar därför det mesta av finessen att vara människa.
  Förr tänkte man att ja jag byter bara kanal. Men nu står de och skriker på våra gator. Två decimeter från varandra och de måste skrika. Allahuuuuuuh

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Debattörer av denna kaliber hör varken hemma inom europeisk politik eller inom västerländsk hank och stör. Dessa föga civiliserade fasoner kan endast estimeras bland likasinnade folkslag, och det kommer att bli en komplicerad och tidsödande process att rensa den politiska sfären från pedofilanhängare som söker göra sig märkvärdiga. Yvig gestik kombinerad med bullrande haranger ger näppeligen ett seriöst och trovärdigt intryck, varför man konstaterar att de vid vart offentligt framträdande binder ris åt sina egna latryggar.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Jag ser det som när folk med mindervärdighetskomplex får en möjlighet att demonstrera sina komplex !

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Typiskt sossar när argumenten tryter………………

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: