Irakisk hemmafru hugger huvudet av IS-soldater och kokar dem sedan i en gryta

ISLAM. En irakisk hemmafru påstås skära huvudet av Isis-soldater och koka dem i en kastrull. Det är Wahida Mohamed, 39, som har förlorat sin man, gifte om sig och förlorade sin andra man, tre bröder och sin far, sina får och andra husdjur. Alla dödade av terrorister. 

Så hon bestämde sig för att börja slå tillbaka och är nu chef över 70 soldater i Shirqat, Irak. Fru Mohamed, mer känd som Um Hanadi, delar inlägg på sin Facebook-sida som visar när hon stolt svänger avhuggna huvuden och står bland liken. En bild visar det som verkar vara huvuden av två män i ett stor kokkärl av metall.

Krigaren, som har ärr i ansiktet från flera explosioner, berättar för CNN : “Jag bekämpar dem. Jag halshugger dem. Jag kokar deras huvuden och bränner deras kroppar”. 

“Allt är dokumenterat. Du kan se det på min Facebook-sida.”

 

Hennes arbete med irakiska säkerhetsstyrkor uppmärksammats av vad som så småningom blev al-Qaida i Mesopotamien, och senare Isis under deras ledare Abu Bakr.

Um Hanadi berättar för CNN: “Jag fick hot från den Isis högsta ledning, bland annat från Abu Bakr själv. Jag står högst upp på deras lista, högre än premiärminister” 

Hanadi säger att bilbomber placerats utanför hennes hem åtminstone sex gånger och de flesta av hennes familj och boskap har dödats i striderna.

“Sex gånger har de försökte mörda mig”, tillade hon. “Jag har granatsplitter i huvudet och i benen, och mina revben har brutits, men inget kan hindra mig från att slåss”. 

-Pettersson funderar på varför inte alla vapenföra män som tar sig till Sverige för att sitta här och klaga på maten kan kämpa mot terroristerna som Um gör, då kanske det fanns hopp om fred även om kokta huvuden verkar lite överdrivet…

16 thoughts on “Irakisk hemmafru hugger huvudet av IS-soldater och kokar dem sedan i en gryta

 1. både isis och hon är sjuka i huvudet som utför detta barbariska våld.Det enda dom har gemensamt är islam.
  Tror vi klarar oss utan dom båda.

 2. Muslimer är muslimer och massmördaren och pedofilen Muhammed är deras förebild och nog överträffar dessa muslimer Hollywoods Hannibal Lecter med råge….!!!
  Dessa muslimer inklusive denna kvinna är Djävulsdyrkare och deras IDEOLOGI ISLAM KOMMER FRÅN SATAN….MUHAMMED ÄR SATANS BUDBÄRARE….Lyssna på Ann Barnhardt som kunnigt informerar om ISLAM….
  https://youtu.be/ms9NrdiJHRA

  • Våra “goda” ansvariga politiker, bl.a. SOCIALDEMOKRATEN Stefan Löven har släppt in 300,000 sådana här SÄKERHETSRISKER utan pass och ID…..-Dessa djur blir vår nations undergång!

 3. Om sådant barbari inträffade här i Sverige så skulle Stefan Löfvén, Fredrik Reinfeldt + deras anhängare omedelbart hävda att …

  “… det här är inget nytt … det är en typisk svensk traditionell företeelser/kultur som alltid funnits i vårt land … långt innan invandringen hit ökade dramatiskt … och nu har tydligen de älskvärda och fredsälskande muslimer på olika håll i andra länder börjat gilla den här ursvenska kulturyttringen …”

  http://1.bp.blogspot.com/-K10G0KmhYaQ/TtVeRWu21VI/AAAAAAAABr0/EQLPnXFhAVM/w1200-h630-p-nu/Barbaren.jpg

 4. Funderar varför SVT och hatmedia ensidigt angriper Ryssland i konflikten om Syrien, senast när det gäller Aleppo….Vad är dessa grupper för mördardrägg som inte ger upp och erkänner sig besegrade av Assad ? De är fanatiska mördarbanditer och endast Assads trupper är de legitima, resten är muslimska gangsters och mördare.
  En atombomb på skiten så vore saken klar!

Kommentera