Invandrare misstänkt för brutal våldtäkt år 2006. Kan lösas med hjälp av DNA

INVANDRARVÅLD. Gärningsmannen bakom ett brutalt våldtäktsfall i Söderhamn kan ha hittats. DNA-spår som matchar har hittats på en man som dömts för människosmuggling i Ungern.

För snart tio år sedan misshandlades och våldtogs en då 26-årig kvinna brutalt i Söderhamn mellan Tallvägen och Granvägen. Nu har DNA hittats som matchar det som togs vid våldtäkten den 12 november 2006 – bara en och en halv månad innan brottet preskriberas.

Det var polisen i Ungern som topsade en man som dömts för människosmuggling i somras. Vid kontroller i Sverige hos Nationellt forensiskt centrum, NFC, visade det sig överensstämma med det som togs nästan för tio år sedan i Söderhamn.

Mannen sitter anhållen i polishuset i Bollnäs dit han fördes vid gripandet i tisdags.

Vad händer nu? – Jag har begärt honom häktad. Det finns risk att han avviker. Han är skriven i Sverige, men medborgare i ett annat land. Jag menar att det finns uppenbar risk att han drar iväg. Han behöver bara vara borta i två månader så är det kört sen, säger kammaråklagare Michael Dahlberg.

-Pettersson noterar att Sveriges Radio och SVT glömmer att nämna att den misstänkte ”Uppsalabon” är medborgare i ett annat land…

7 thoughts on “Invandrare misstänkt för brutal våldtäkt år 2006. Kan lösas med hjälp av DNA

  1. Jag har sett upprop idag på att testa alla ”nyanlända” för TBC. I samma veva kan man passa på att topsa dem och ta deras fingeravtryck. Med ”nyanlända” anser jag att alla utifrånkommande sedan 27 februari 1975 ska räknas (Regeringens proposition om riktlinjer för invandrar- och minoritetspolitiken m. m. Proposition 1975:26).

  2. Konstigt,
    ….men varför är alltid Svensk polis sist på bollen när det gäller kriminella blattar som använder hela EU som sin egen lekplats?
    Trots alla tekniska och forensiska framsteg är det svårt att se skillnad på en Svensk polis och en genusindoktrinerad, daddande dagispersonal med kulturmarxistisk tidskrift och expos snedvridna föreläsningar som enda arbetsmanual.

    Åldersbedömningsmotståndarna (socialstyrelsen, barnläkarföreningen & tandläkarförbundet),
    Advokatsamfundet:
    http://ledarsidorna.se/2016/09/asylmalen-en-guldgruva-for-advokater/

    ….och som ytterst ansvarig pajasen Dan Eliasson, som motarbetar alla konstruktiva förbättringar på alla fronter, har hjälpt till att transformera Sverige till ett surrealistiskt Disney-land där den kolsvarta Björnligan, utan motstånd, sätter agendan.

    Tack för hjälpen Viktor Orban, Ungern är ett föredöme!
    Nu kommer det Svenska advokatsamfundet att mjölka skattebetalarna på ytterligare några miljoner för en teatralisk rättegång, men ta sedan tillbaka blattesvinet till Ungern så att han får ett riktigt straff, inte ens det klarar den överbelastade Svenska kriminalvården av längre!

  3. Varför i helvete tog de hit honom igen ?
    Ge Ungern pengar för att hantera problemet, det borde inte vara så svårt.

    • Order från högsta ort. Snabbar på Sveriges kollaps.
      Ondskan jobbar för högtryck. De insåg dessutom att de avskaffat Sveriges militär. Bråttom att bygga upp igen. Vem ska den nya militären hota och avrätta? Ryssland eller något annat folk?

    • Apropos Ungern, såg idag Aktuellt rapportera från Ungern inför den stundande folkomröstningen. Ska man tro på vad SVT rapporterar så kommer folket i Ungern inte att rösta. Om några röstar så blir det för få och enligt rapporten så är de flesta emot Orban och tycker att det är löjligt att rösta om invandringen.

      Har jag missuppfattat utländska och alternativa media?

      • Varför tittar du på SVTs lögner?
        När det finns så många alternativ.
        SVT ger stigande blodtryck och höjd puls, till ingen nytta.

Kommentera