Därför tappar SD väljare

”Min tes är denna: SD är på väg att sakta men säkert backa”

Så skriver Göran Greider i den vänsterinriktade gratistidningen Metro.

Låt se nu. Septembermätningar enligt följande;

  • Sifo +-0
  • Sentio +1 och Sveriges största parti
  • Demoskop +1,1
  • Yougov +0,7 och Sveriges största parti
  • Ipsos +0,8 och All Time High

Gredier väntar säkert med spänning på Inizios mätning som hans partiorgan Aftonbladet publicerar. Det finns något tragikomiskt över den där figuren.

Notera att webbilagan har bytt ut rubriken från gårdagens tidning (se länken ovan).

skarmklipp

 

21 thoughts on “Därför tappar SD väljare

  1. Sd får max 25 % 2018. Och det hjälper inte därför ingen absolut inget parti vill samarbeta med dom!! Jimmy pojken bli aldrig statsminister!!!! Om man inte inser det då har man en pålagrad psykos, eller så är man så gränspsykotisk ala bipolär i skallen. Och det är ni alla på bloggen. Ni är skit som Sverige inte behöver.potatisskallar!!!!!

  2. Ett ovårdat as som bara tänker på sig själv,annars skulle han kammat,duschat och bytt kläder innan han gick ut för sina medmänniskors skull.Fast egot orka eller bryr sig ej.

  3. ”Det finns något tragikomiskt över den där figuren” – står det i texten ovan. Naturligtvis, det är många tragikomiska drag, i synnerhet HÅRET som suggererar fram en varelse utskriven från dårhuset runt hörnet.

  4. Göran Greider, en av alla dessa nyttiga idioter som vill pracka på oss medborgare en massa åsikter. Jag betackar mig…

  5. Den nollan är ”Profilen” över ett två sidors korsord i Mästarkryss. De som ännu inte hunnit köpa aktuellt nummer har härmed chansen att avstå och skona blodtrycket.

  6. ”-Dags att släppa luften ur SD”. Hur tänker han egentligen?

    Den luft han pratar om, har han och hans gelikar själva skapat, som gett den lyftkraft till Sveriges enda riktiga parti.
    Nä du Göran: Så länge du själv inte ser den verklighet som vi andra lever i så kan du gott sitta där och ”tro”, ”hoppas”, ”tycka” och ”önska”! Det kommer inte att hjälpa!
    Sky is the limit!!

  7. Den grabben lever på sin kommunistsyn och så länge presstöd finns tiil hans egen tiden får vi tyvärr se denna figur i SVT.
    Får vi ändra på till 2020 då sändningstillstånd går ut för public service och TV 4. Även skall presstöden bort.
    Hörde att Aftonblaskan skall sända nyheter i Stenbeckägda TV 3.

  8. Ha ha ha … Hallå eller ! ännu en gång propaganda för att få väljare som inte fattat eller vet vad som dom inte ska rösta på.

  9. Hans våta dröm, stackarn. Han lever inte i verkligheten. Valkvällen kommer nog att ta kål på denne stackare.

Kommentera