Fotbollsproffs: Välkommen till mitt land

SVT vevar oförtrutet på med sin propaganda. Igår fick vi se hur Hedvig Lindahl, målvakt i det svenska damlandslaget i fotboll, besökte ett asylboende.

Hur intressant det är för sportintresserade och vad det tillför svensk damfotboll har jag ingen aning om, men SVT är tydligen av annan åsikt.

”Jag har möjlighet att förmedla någon typ av budskap om att de här människorna finns fortfarande och vi har ett ansvar att hjälpa de medmänniskor som vi får nya till vårt land…//…Oavsett var vi kommer från finns det ofta en förståelse…//…Ni ska veta att för mig är ni välkomna och tillsammans kan vi göra något bra

”Ni är skitmycket välkomna i vårat land”

Inslaget börjar 12:00

Tveklöst verkar Hedvig Lindahl trivas i sällskapet som till synes bara är afghanska ungdomar i äldre tonåren…möjligen äldre än så i vissa fall.

skarmklipp

Ett snuttesött inslag som säkert fick många kvinnor att fälla en tår. Om Hedvig Lindahl ringde SVT och bad dem följa med till asylboendet, eller om SVT ringde Lindahl och bad henne vara frontfigur i inslaget får vi nog aldrig veta.

Jodå Hedvig. I ditt Sverige har vi 231 000 fattigpensionärer. I ditt Sverige eldas oskyldiga medborgares bilar upp var och varannan dag. I ditt Sverige attackeras poliser med molotovcocktails och stenar. I ditt Sverige angrips ambulanspersonal med stenar och hindras i sina utryckningar. I ditt Sverige skjuts människor ihjäl på öppen gata. I ditt Sverige mördas små barn som ”råkar” vara i vägen för kriminellt avskum. I ditt Sverige klarar varken polis eller militär sina uppdrag p.g.a. för små resurser. I ditt Sverige sextrakasseras och våldtas kvinnor och unga flickor. I ditt Sverige tjänar asylentreprenörer som Bert Karlsson och Jan Emanuel 10-tals miljoner på dina små älsklingar, samtidigt som många vanliga medborgare inte ens har råd med tandläkarbesök. I ditt Sverige finns idag åtskilliga extremister, terrorister och grovt kriminella som kommit hit i sken av asylsökande. I ditt Sverige trakasseras både homosexuella, kvinnor och kristna på sina asylboenden i så pass hög grad att de nu får egna boenden på hemliga adresser. I ditt Sverige står hela välfärden för en kommande kollaps. I ditt Sverige ser vi importerade konflikter som kan komma att eskalera om bara några år. I ditt Sverige får sjuka och bostadslösa svenskar se sig passerade i vård- och bostadskön. I ditt Sverige mördas, rånas, våldtas och inte sällan är det ynglingar från Afghanstan som är förövarna. I ditt Sverige…osv….osv…

Fast låt se nu. ”Mitt land” säger Hedvig Lindahl i inslaget. 2014 övergav hon Sverige för att tjäna mer pengar i en engelsk storklubb, Chelsea.

Lindahl själv är uppväxt i lilla Marmorbyn strax utanför Katrineholm, en liten by med cirka 380 invånare. Jag garanterar att hon aldrig mött baksidan på det mångkulturella kaos som präglat Sverige i många år, vare sig i Malmö där hon hyr ut sin bostad i andra hand eller i gemytliga Cobham utanför London där hon bor idag.

skarmklipp
En idyllisk smågata i idylliska Cobham

Lindahl är gift med Sabine Willms, har ett barn tillsammans med henne och väntar ytterligare ett. Hedvig Lindahl är m.a.o. lesbisk och det är inget som ska ligga henne till last. Alla har rätt att välja sin partner, utom om du kommer från strikt religiösa områden. Just detta borde engagera Lindahl, för hon utgör urtypen för de personer man föraktar i vissa delar av världen, inklusive Sverige.

Kvinna, lesbisk och dessutom vit. Ingen bra kombination om du vill leva tryggt i ett område där islam utgör ett allt större inslag i verkligheten.

 

9 thoughts on “Fotbollsproffs: Välkommen till mitt land

  1. Om hon bor i Cobham nu, skulle det kanske vara intressant att flytta familjen till Luton för ”att pröva på” under ett par år? Att få ”vidgade vyer” så att säga

Kommentera