Tre grovt kriminella invandrare gripna i Malmö – en är Saleh Hadri

INVANDRARVÅLD. Tre av ”Malmös tyngst kriminella” har gripits i ett tillslag, uppger polisen. En ska vara misstänkt för sprängningen i Valdemarsro tidigare i veckan. Två av de gripna misstänks också för skjutningen inne på Rosengårds centrum i somras. 

Polisen har varit förtegen om detaljer kring insatsen som ska ha skett redan i fredags men har under lördagen släppt uppgifter om att de gripna är misstänkta för grovt vapenbrott, grov misshandel och allmänfarlig ödeläggelse.

-Pettersson säger att se till att de stannar bakom lås och bom och åk ut och hämta ett gäng till…det finns många, alldeles för många…

Den som hatmedia kallar 48-åringen är Saleh Hadri, syrisk medborgare och en gammal bekant från bloggen. Läs HÄR och titta nedan så slipper ni njuta a hatmedias pixlade bilder…

saleh-hadri

16 thoughts on “Tre grovt kriminella invandrare gripna i Malmö – en är Saleh Hadri

 1. Går man djupare in i hela bilden så kommer allmänheten få en större bild av det som Sverigedemokraterna varnat för i många år. Paralellsamhällen. Taxirörelsen, bilvårdsbranschen….. Miljoner svarta pengar som skickas utomlands och naturligtvis obeskattade.
  Dan Eliasson är definitivt inte rätt man ta tag i detta. Socialdemokraterna måste bort.
  Hjälp till med bli medlem så vi syns.

 2. Bara jag ser honom så mår jag dåligt, de amerikaner som jag jobbade tillsammans med , vi tyckte oftast lika om syrier, svenskar tyckte givetvis tvärtom………..det är ju syyyyynd om !

 3. Identitära rörelsen ute i Europa är en ungdomsrörelse. Hur ser det ut i Sverige ?
  Hörs och syns ingenting, sitter de bara framför SVT och slappar !

  • Som vanligt Sveriges unga är ljusår efter övriga Europa om det inte handlar om sex.. för då är de före.
   Sverige och usa är efterblivna i vissa frågor och tyvärr så är Sverige sämst i klassen.

 4. Bra men hoppas de gjort det grundligt och säkrat allt bevismaterial som de säkert har i sina bostäder och bilar….-tänker på datorer, mobiltelefoner et cetera. Hoppas på gedigna åtal med bra bevis så de får sitta inne några år, helst skickas tillbaka till ursprungslandet!

  • Dessa ska bort från det svenska samhället, lagarna måste skärpas, i USA plockar man in anhöriga som åtalas för skyddande av brottsling om de inte medverkar! De här figurerna borde inte få kallas svenska medborgare, medborgarskapet borde fråntas samt skulle de skickas hem till öknen!
   UUUUUUUUUUUUT OCH KOM ALDRIG TILLBAKA!! STÄNG GRÄNSEN FÖR MUSLIMSVINEN!!!!!!

Kommentera