Varför ställer ingen frågan om varför islam är våldsamt?

ISLAM. Varför är islam våldsamt? Visserligen finns det  människor som påstår att vår tids våld inte har något med islam att göra men muslimer som är ungefär 20 procent av världens befolkning är inblandade i 90 procent av världens konflikter.

Muslimer bråkar från Gibraltar till Filippinerna, i Kina, Ryssland, Burma, Indien, Thailand, Pakistan Afghanistan, hela Mellanöstern och halva Afrika. Överallt bråkar muslimer med buddister, ateister, hinduer, judar och kristna men mest av allt slåss muslimer med muslimer och konstigt nog är det aldrig muslimernas fel.

Varför forskar inte ”experter” om detta?

Det håller inte att skylla på fattigdom, rasism, kolonialism, demografi, kön, arbetslöshet, obefintlig integration, Israel, USA, Västvärlden eller något annat när man påstår att detta inte har något med islam att göra.

Det håller inte att påstå att det är enstaka galningar som bråkar i Borlänge och från Gibraltar till Filippinerna.

Att låtsas som det är en slump att de våldsamma skriker Allahu Akbar är idiotiskt och att som Sverige ha förbjudit registrering av etnicitet och religion är fullständigt galet. Det drabbar framförallt alla justa invandrare…

-Pettersson läste om att påve Franciskus ska komma till Sverige den 31 oktober och stanna till 1 november. Det historiska besöket görs med anledning av att katoliker och lutheraner tillsammans uppmärksammar 500-årsminnet av reformationen.

Reformationen var den tid då kyrkans makt minskade. När Luther och andra gick till storms mot det andliga och moraliska förfallet i den katolska kyrkan. Luther kritiserade främst den katolska kyrkans makt- och pengabegär och som enligt honom inte överensstämde med den ursprungliga kyrkans ideal.

Nåväl, för att göra en flera hundra år lång process begriplig så kastade Gustav Vasa ut den katolska kyrkan och lät staten (vilket var ungefär samma sak som Gustav) överta kyrkans enorma tillgångar och kyrkan blev därefter protestantisk och fick ägna sig åt det andliga medan staten tog hand om det världsliga…

Islam har aldrig genomgått någon reformation och det är tveksamt om det går att genomföra för koranen är som ni vet guds ”oföränderliga” ord medan bibelns nya testamentet är skrivet av människor och således går att ändra.

Varför diskuteras inte islams påverkan på våldet?

Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

 

32 thoughts on “Varför ställer ingen frågan om varför islam är våldsamt?

  1. Vad väljer ni? Under många år nu har islam avslöjats som den vålds och erövringsideologi det är. Är det inte hög tid att handling (krig) påbörjas för att sanera jorden från eländet? I krig gäller bara en (1) lag: Att döda eller dö. Sagt av min far en vanlig arbetare som inte hatade ryssar men inte ville dö som slav någonstans i Sibirien och därför hellre var frontsoldat i Finlands vinterkrig och i fortsättningskriget därefter. I dag skulle han ställt upp i krig mot islam om han levat. Vilket liv vill ni ha? Döden kommer ingen av oss undan. Men ett liv som förtryckt slav är inget liv! Fråga därför era falska politiska makthavare som ju är medlöpare för de verkliga makthavarna: Varför får inte frivilliga som svor soldated sanera Sverige?!
    / Finländare av gammal svensk stam

  2. Det är bara 4, 5 % av de som kommer hit till Sverige som är flyktingar på riktigt, resten är folktrupper inte folkgrupper de invaderar våra länder
    Jag har samtalat med flera riktiga flyktingar och de säger det samma att
    de som kommer tar med sig en farlig religion och att det kommer massvis av islamister hit och de förstår ej att det Svenska styrande inte förstår detta,
    första gången jag fick höra denna varning var vår barnvakt iransk kvinna, det är 20 år sedan.

  3. Tja att sätta sig in främmande människors tankevärld kostar på.
    Jag personligen tycker att det är bättre att stå upp för vår kyrka och de värden den sen gammalt representerar, att det just nu svajar en del hör till saken i ett ännu fritt land.

  4. Hahaha! Man tackar och bockar inför denna lika oväntade som uppsluppna invitation till backanal och konvivium! Bör man medföra det egna cocktailkabinettet och tanka på med groggvirke, eller finnes sponken och balettvatten att tillgå på ort och ställe? Söta mor skall ha tack för denna formidabla omtanke om sina vederlikar!
    Svejs!
    Andreas 🙂

  5. Jag kan tänka mig att deras människohat kommer sig av att dessa utomjordingar har det så här på sin planet.

  6. Det är för att muslimer förtrycks och förföljs från Gibraltar till Filippinerna, i Kina, Ryssland, Burma, Indien, Thailand,
    I Pakistan och Afghanistan är det stor Brit och usa som styr , hela Mellanöstern och halva Afrika är och en produkt av kolonialismen och maktkåtheten från Västvärlden. Och jag håller med dig att det inte går att skylla på fattigdom, rasism, , demografi, kön, arbetslöshet, obefintlig integration, men du är oerhörd korkad om du trots att dina egna skribenter inte erkänner att kolonialism, Israel, USA, Västvärlden och FN är roten till allt ont i världen.

    Min utmaning till bloggen är fortfarande aktuell, peka på en enda vers i Koranen som går mot mänskligheten så lämnar jag min tro och röstar på SD

    • Du kan ju först vänligen bidra med någon koranvers där det står att det ska finnas demokrati, religionsfrihet och tryckfrihet, att kvinnor ska få skratta och klä sig precis som de vill, att kvinnor ska få umgås fritt med vem de vill även om det råkar vara en man, om homosexuellas lika rättigheter, om att samhället inte ska utöva förtryck, att bestialisk rättskipning som amputationer, stenande av kvinnor som våldtagits, kastande av homosexuella från husttak, korsfästning etc inte längre ska utövas, om att respektera yttrandefriheten, om rätten att få konvertera till annan religion eller vara ateist utan att dödas.

      Det här är nämligen viktiga saker som jag uppfattar måste finnas i ett fritt och mänskligt samhälle. Men du kanske menar att sådant som religionsfrihet och rätten att tänka och tro vad man vill ”går emot mänskligheten”?

      Fundera även över den våldsamhet som genereras av att islams gudom utlovar en hoper oskulder åt den som lyckas mörda en otrogen. Islams hjältar, de som strider med svärdet i hand för Mohammed och Allah, blir alltså belönade för att de mördar. Kolonialismens fel..?

      Det finns mycket i koranen som går emot mänskligheten, men å andra sidan tillhör jag inte den postkolonial-hjärntvättade skaran utan ser fritt och klart.

      Jag som kvinna vågar inte längre röra mig fritt i vårt samhälle. Jag läser nämligen om kvinnor som blivit misshandlade och våldtagna när de promenerat i skogen. Människor har blivit dödade när de handlade husgeråd på Ikea. Jag är alltid på min vakt numera. Trodde i min enfald att det berodde på den galna massinvandringen av muslimer, men du framkastar alltså hypotesen att det beror på … kolonialismen.

      Nä, vet du vad.

    • Ska jag tolka dig Malmöbo, du som skriver ”Israel, USA, Västvärlden och FN är roten till allt ont i världen”, att du anser att innan Israel, USA, Västvärlden och FN existerade fanns inget ont i världen. I så fall en underlig teori och kan du verifiera den.

    • http://www.koranensbudskap.se/translations.aspx?chapterID=9&verseNr=5&langID=

      ”När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.”

      Att döda folk bara för att de inte tror på samma berättelse går rakt mot mänskligheten. Du får bränna ditt medlemskapskort nu.

      Om inte det räcker för dig, vad sägs om…

      http://www.koranensbudskap.se/translations.aspx?chapterID=33&verseNr=50&langID=

      ”PROFET! Vi har förklarat dem till vilka du har gett deras brudgåvor som dina lagliga hustrur; de som du rättmätigt besitter [av fångar tagna i krig för trons sak] som Gud har tilldelat dig [kan läggas till dem]. Dina kusiner på din faders sida och din moders sida som utvandrade med dig [till Yathrib har du också rätt att ta till hustrur], och den troende kvinna som vill skänka Profeten sin hand, om Profeten anser äktenskapet lämpligt; detta är en rätt som tillkommer dig ensam med uteslutande av [andra] troende – Vi vet vad Vi har föreskrivit för dem vad gäller deras hustrur och dem som de rättmätigt besitter – [detta klargör Vi] för att befria dig från alla bekymmer; Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig. ”

      Slaveri går rakt mot mänskligheten, man kan inte ’rättmätigt besitta’ en människa, oavsett om nåt bok säger att man kan. Släng medlemskortet, nu!

      Om du har läst – och förstått – koranen borde du känna till verserna…

  7. Och dom som ljuger och undanhåller information är just den gammelmedia som överbefälhavaren ber oss läsa????

  8. ASTRID :
    Varför är du så ful i mun ??? Har du inga mått eller gräns på ditt vulgära ordförråd ? Skam på torra land …..

  9. Lägg en karta över pågående konflikter i världen(globalis.se) och islams utbredning i världen så går dessa ihop på häpnadsväckande sätt från
    Nordvästafrika till Pakistan. Att då förneka att islam är en våldsideologi
    Och orsaken till död och förintelse är att inte vilja se sanningen.

  10. Vill svenska folket som röstat på de kriminella sjukklöverjuntan att vårt land Sverige skall bli den första islamska staten i Europa? mycket tyder fn på det.Om inte svenska folket vaknar till rejält och lägger ihop ett och annat och inser att den trojanska hästen är redan här och fienden mitt ibland oss och om inte svenska folket vill fortsätta skänka bort vårt land som våra tidigare generationer slitit så hårt för att bygga upp ,om inte svenska folket vill fortsätta skatteslava för psykopatiska folk och landsförrädare i maktposition och deras inbjudna kolonisatörer från mena med en barbarisk kvinnosyn och pedofili som särintresse,ett brinnande hat för demokratin så måste svenskarna börja agera massivt.Jättedemonstration utanför maktens boningar som islänningarna gör när de är missnöjda med förd regeringspolitik,bankmaffian och korruption mm.Islänningarna är ett stort föredöme,de går man ur huse och protesterar i veckor om så behövs.Men här är tyst och då talar vi om den häxjakt på oliktänkande, det extrema folkutbytet och folkmordet som faktiskt Sveriges regering och msm bedriver mot det egna folket.Ingeet annat folk i hela världen skulle tolererat detta,makteliten måtte vara mycket nöjda och stolta över att de lyckats med kommunistisk hjärntvätt förstöra flera generationers svenskars självbevarelsedrift,kritiska tänkande och självständigt tänkande,ja svenskars nedärvda identitet.Vad kommer stå i framtidens historieböcker om det extremt förtryckta,kuvande ,vilseledda och skräckslagna svenska folket som lät sig villigt gå till multikulti offeraltare,de offrade tom sina egna barn och barnbarn pga de aldrig vågade,inte kunde,inte ville inse att staten grundlurat dem och utnyttjat dem som skatteslavar för en totalitär politisk massinvandringsideologi som drev folket till kollektivt självmord,ackompanjerade med slagorden ”alla(h)s (o)lika värde” ”delar inte statens värdegrund”.Lögnen har gjorts till sanning och sanning till lögn,sanningen skall tystas till varje pris för den är farlig för dem som har tagit /givits makten att förgöra och förstöra.
    Mitt hjärta blöder för allas våra barn och barnbarns framtid!

    Riktlinjer från Sovjetunionens Kommunistpartis centralkommitté föreskrev
    redan år 1943:

    ”Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen 
    besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. 
    När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister 
    eller nazister eller antisemiter… Kopplingen kommer efter tillräcklig 
    upprepning att bli ett ”faktum” i det allmänna medvetandet.”

    Per Albin Hanssons tal första maj 1933

    ”Låt oss lova varandra att göra Sverige till en demokratins högborg och aldrig tillåta att resultatet av generationers gångna kamp och offer och våra egna mödor lämnas ut som byte åt våldsverkare och vettvillingar”

  11. I en av Rudjards Kipling mest berömda ord inleds en strof med
    Öst är Öst och Väst är Väst och aldrig mötas de två.

    Det budskapet tolkar jag idag som att ”Islam är Islam och Demokrati är
    Demokrati och aldrig mötas de två.”

  12. Normala människor boende i Sverige, ser och har sett hur muslimer bär sig åt. Mördar oskyldiga besökare på IKEA, mördar anställd på boende, våldtar, stjäl, mordbränning, lever på andra som arbetar, lever rövare på vägar, ljuger allt vad de orkar. Lagen är inte lika för alla som är medborgare i Sverige och det invällarpack av muslimer som kommit hit från 70 talet. När de kört ner Sverige i botten, drar de vidare för att hitta några nya försörjare, de klarar inte ens att försörjare sig.

  13. Om du som nu kallar dig Karin, men har många namn vore läskunnig så har det stått en hel del på bloggen om katolska präster som utnyttjat barn. Vi har en sökruta.

    Skillnaden är att Islam tillåter pedofili.

    Liksom den stam du tillhör ”Karin”

    • Eller också är det människor som tolkar olika religioner fel och blir fundamentalister. Hade de inte religionen så hade de säkert något annat att fanatiskt haka upp sig på.
      Dessutom vore det bättre om var och en kunde bli salig på sin Gud och inte börja styra över andra.
      Men människan verkar ha ett behov av religioner eftersom det alltid har funnits, så det är nog något som alltid kommer att finnas kvar..

      Synd att en del inte kan sköta det bättre.

Kommentera