Stäng

Vi är en liten minoritet

RASISM. Det lever runt 7,4 miljarder människor på jorden just nu, det är väldigt många men inte fler än att de skulle få drygt en kvadratmeter var om alla samlades i Södermanland. Så det fysiska utrymmet är inget problem. År 2050 ska vi vara närmare 10 miljarder enligt prognoserna. 

Nåväl, många påstår att det inte finns några mänskliga raser men samma människor påstår att allt ont som sker är den vite mannens fel.

Låt oss titta på de vita männen och kvinnorna och hur många de är. Känner ni till och har tänkt på att den vita ”majoriteten” är en minoritet som dessutom minskar i förhållande till andra människor. Vi vita, jag vet att gränserna är svåra att dra, är endast runt 7-8 procent av jordens befolkning och utrotningshotade. Ska vi gå ned på blonda och blåögda så är de så få så de knappast går att räkna i ett globalt perspektiv.

-Pettersson undrar om det inte är dags att fridlysa de vita innan de försvinner helt? Jag menar vem ska annars göra jobbet? De gula klarar sig nog men…

befolkning-raser

World Population

28 reaktioner på “Vi är en liten minoritet

  1. Lex77
   Det finns ingen som pratar om att ”utrota”, det handlar om att överleva som en nation.
   De har en enorm kontinent där deras negerhövdingar härjar som värst, menar DU att vi ska blanda oss i de´n skiten ?

   1. Absolut inte, vi ska lämna dem ifred, och sedan bygga upp våra egna länder. Jag blir dock förvånad när jag ser att det finns personer som skriver kommentarer i stil med ”utrota dom”. Jag trodde att sådana idéer var utdöda. Eller rör det sig bara om frustrerade personer alt. vänstertroll?

   2. Lex77

    Våra länder var fullt fungerande tills de ockuperade !
    DE SKA bygga UPP sina LÄNDER, de sitter på en rikedom som är svår för oss att förstå men…………….DET KRÄVER ARBETE !!

   3. Klart att man är frustrerad. Finns dock ingen anledning att skriva ”utrota dom” bara för det.

   1. Lex77
    Jag hoppas att du är klar över att många ”alias” här är övertagna då och då av ONDA krafter.
    Önskar dig en trevlig kväll !

 1. KKK försöker ju ha ett ”vittland” tror nog att alla ”vita” hade fått några m2 och leva i. Varför inte flytta dit. Ni har mycket gemensamt.

  Jag måste bara fråga E W open på hans kommentar: hur skulle såna åtgärder se ut rent praktiskt?
  För allt det du nämner(skola, bostad, sjukvård mm) i din kommentar har ju alltid funnits långt innan invandringen och finns.

  1. KKK, vilka dumheter. Du har tydligen svalt hela det lögnaktiga ”värdegrunds”-konceptet. Frågan är varför etniska svenskar, som ju oftast är vita, missgynnas så att de inte ska föröka sig. Problemet är samma i hela västvärlden, det föds för få barn. Det betyder f ö inte att vara emot andra hudfärger än vita, bara för att man inte vill att vita ska utrotas.

   Nytillkomna ungdomar får nya mobiler, surfplattor, datorer när de börjar skolan. Nyanlända betalar 50 kr för sjuk- och tandvård. Våra pensionärer är bland de fattigaste i Europa. Nyanlända får hus och bostadsrätter och har förtur i bostadskön. Försvaret är nerlagt. Polisen håller på att saboteras av en ”omorganisation”. Skolan försämras kontinuerligt. Svenskar förväntas betala höga skatter men inte få ta del av dem själva.

   Det är svårt att inte se det uppenbara, nämligen att etniska svenskar missgynnas i sitt eget land.

   Det är faktiskt så att det faller under punkt 3 och 4 i följande definition av folkmord:

   1. Att döda medlemmar av gruppen
   2. Att tillfoga medlemmar av gruppen svår kroppslig eller själslig skada
   3. Att uppsåtligen påtvinga gruppen levnadsvillkor, som är avsedda att medföra dess fysiska undergång
   4. Att genomföra åtgärder, som är avsedda att förhindra födelser inom gruppen
   5. Att med våld överföra barn från gruppen till annan grupp.

   Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkmord

   Black Lives Matter är förresten finansierat av Soros, som uppenbarligen vill skapa hat mellan vita och övriga hudfärger.

   Du har gått på lögnen. Skaffa dig neutral kunskap och svälj inte allt som du stoppas med av propaganda-megafonerna inom MSM.

   Jag är kvinna, by the way.

   1. Alla skolor som erbjuder surfplatta/dator, får varje elev oavsett nytillkommen eller etnisk.
    Du måste hålla med mig om att för att skaffa barn behövs inget annat än en fungerande livmoder och friska spermier.
    Länderna i MENA, där har ju de mycket sämre levnadsstandard än väst. Varför är det då mer barnafödande där än här?

   2. @ Malmöbo
    Det ska finnas en kunskap om att barn kostar, barn ska inte vara en inkomstkälla,grundregel.

   1. Är det en ”neotral” källa du hänvisar till EWO?
    Lena: om ett barn kostar 1 mkr och genererar 9 mkr så måste vi ta den kostnaden. Varje gång vi andas så kostar vi också, eller hur tänker du?

   2. @Malmöbo

    Om du med ”neotral” avser ”neutral”, så vad menar du? I filmerna ges uttryck för intressanta tankar som man kan fundera över, särskilt som många av våra folkvalda politiker som Löfven, Reinfeldt, Bildt, Sahlin, Borg m fl gästat Bilderberggruppen. Inte min avsikt vara ”neutral” och undrar om du kanske missförstått. Min avsikt är inte att bedriva någon slags forskning som understöds med neutrala hävnisningar utan jag ger uttryck för en subjektiv åsikt om att svenskar ska slippa bli utbytta och vara hunsade i sitt egna land!

    Här är ett svar till Lena från Britta:
    -Vita barn är lika mycket värda som svarta eller bruna eller lila barn och ska inte diskrimeras pga etnicitet eller hudfärg, även om de råkar tillhöra den bespottade vita ”rasen”. Förefaller också än så länge vara helt gratis att andas. Capiche?

 2. De säger att vi måste ha invandring för att vi etniska svenskar föder för få barn.Om våra politiker verkligen ville oss väl, skulle de införa åtgärder för att öka etniska svenskars lust och möjlighet att föda barn! Inte byta ut befolkningen.

  Det hade t.ex. varit behjärtansvärt om de stödde svenska ungdomars möjlighet att utbilda sig och bilda familj, genom att bygga studentbostäder och köpa in bostadsrätter åt dem i stället för att trissa upp priserna genom att köpa in bostäder som sedan ges bort till nyanlända som får möjlighet att bilda familj och skaffa många barn.

  Nyanlända får dessutom retroaktivt barnbidrag vilket ger många möjlighet att stanna hemma med sina barn och uppfostra dem själv. De etniskt svenska barnen förvaras på dagis och skolan vilket betyder att staten står för uppfostran och indoktrinering. Vi får inga bidrag som gör det möjligt för oss att välja att uppfostra våra barn själva och ge dem kärlek och omsorg själva. Vi måste jobba som slavar för att betala skatt så att staten kan försörja främlingar medan vi hjärntvättas av tv/radio/msm att tro att detta är det enda rätta sättet att leva.

  Staten vill nu även lagstifta om hur svenskar ska fördela föräldraledigheten sins emellan. De petar i vårt innersta, de är inne i vårt sovrum och lagstiftar.

  Vi måste återupprätta familjen. Istället för att skapa motsättningar mellan man och kvinnor genom den aggressiva nazi-feminismen (som hatar vita män, särskilt maskulina vita män) så ska vi motarbeta folkutbytet på alla sätt vi kan.

  Skatterna ska rimligtvis generera välfärd till oss som betalar dem. Kräv av politikerna att de återupprättar skolan, sjukvården, äldreomsorgen, försvaret, polisen. Ge oss möjlighet att må bra i vårt eget land så ska de nog se att det kommer födas barn.

  De har en agenda, de vill utrota oss. De är styrda av världseliten. Byt ut regeringen innan de byter ut oss. Framför allt, var vaken och tänk själv!

 3. Vi måste börja diskutera överbefolkningen i världen, med början i Sverige.
  Det kan inte vara rimligt att somalier och araber står för barnafödandet i Sverige. Vi har sett vad detta ledder till i bl.a. Biskopsgården.
  I Malmö är det irakier som styr en del av knarkhandeln. Glider runt i BMV och styr.
  Barnbidrag och då framför allt flerbarnstillägg måste bort.
  Sossarna kör med att vi måste ha många barn för att kunna ta hand om gamla. Er en sådan lögn så det skriker om det.
  Vattenförsörjningen kommer bli det största problemet i världen.
  Finns en undersökning som säger att världens befolkning måste reduceras till 250 miljoner om Jorden skall kunna överleva i flera årtusende.
  Svårt att få upp befolkningsökningen på agendan.

 4. Tack Pettersson för dessa diagram som åskådliggör hur få vi vita är på jorden,och den som är vaken och tillräckligt intelligent vet ju vad som pågår i Sverige och Europa ,de onda krafterna som styr på jorden har en djävulsk agenda att nästan helt utplåna oss vita,reducera oss till en liten mängd som de vill uppblanda med framför allt den svarta rasen från afrika.Varför är lätt att räkna ut…Vi måste avslöja lögnerna och låta sanningen och sunt förnuft och fakta segra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: