Det finns ingen gräns på galenskapen hos PK

IDIOTI. Disney drar tillbaka en maskeraddräkt sedan den väckt starka negativa reaktioner. Dräkten har tagits fram i samband med den nya Disney-filmen ”Moana”. Den föreställer en av huvudkaraktärerna i filmen – den polynesiska guden Maui.

moana

Den tatuerade, brunfärgade helkroppsdräkten med gräskjol och benhalsband anklagas av aktivister för kulturell appropriering, att man utan tillräcklig kunskap exploaterar en annan kultur. Dräkten har jämförts med den rasistiska black facetraditionen, när vita skådespelare förr i tiden sminkade sig svarta.

-Pettersson tycker att idioten verkar sakna gränser. Ingen verkar bry sig om den lilla vita minoriteten och alla färgade som klär ut sig till vita utan att veta hur det känns att vara vit, för ni vet väl att vi vita bara är 7-8 procent av mänskligheten.

Ingen i PK-verkar bli förbannat när en neger som heter Carlsson gör parodi på en svensk folkdräkt. Ändå är svenskarna bara en 1000-del av jordens befolkning.

en-negers-uppvaxt

För att inte tala om att kalla en neger för Pettersson, det finns ingen respekt nu för tiden som babbarna säger. Det borde minst vara majestätsbrott och straffas med en muslimsk avhuvning.

Negern Pettersson
Negern Pettersson

Det var bättre förr, då höll man reda på ursprunget och talade om var saker och ting hörde hemma och kom ifrån…

jamaicabananer

 

8 thoughts on “Det finns ingen gräns på galenskapen hos PK

    • Verkligen egendomligt att inte Ankeborgs borgmästare satt stopp för detta ständiga okynne! Vad månde bliva av dessa gossar med tanke på en sådan pliktförgäten förmyndare? Man bävar!
      Andreas 🙂

  1. Det politiskt korrekta kommer att ta död på hela civilisationen. Människor kommer inte våga säga, göra eller inneha nått som kan tolkas som rasistiskt/rasism. Vem vågar lyssna på Ytlänningen med Roffe Bengtsson eller Zigenarpojken med Lars Ekborg? Vem vågar ha en reproduktion av Zigenarflickan osv. Undrar om man vågar ha blommiga tapeter

  2. Tidernas lärorikt här på det populära Petterssons! Finemang! Således har vi pro primo fått lära oss ett nytt uttryck, nämligen kulturell appropriering och pro secundo blivit förstklassigt underhållna! Man tackar 🙂
    Å, javisst. All kulturell appropriering (stilfull ordkonstruktion, tveklöst prokreerad i kulturrelativisternas notoriska handkammare) är av ondo, såvida den icke drabbar den svenska delen av befolkningen. Då är nämligen ALL travesti och förnedring inte bara tillåten utan rekommenderad av etablissemanget. Fy dong, vilka tider!
    Andreas.

  3. Maskerad dräkt !!! tillåt muslimska maskerad dräkter när dom har MASKERADER O skämtar om sig själva .Så gör vi , när vi vill göra NARR av oss själva med stort HUMOR – Vi klär oss till PÅSKKÄRRINGAR o barnen har trevligt för en påskaftons kväll Mussar har påsk hela hundrade år ?

Kommentera