SSU nekar vita

Den 19:e september arrangerar SSU Stockholm ett seminarium vid Sveavägen 68. Arrangemanget tillåter inte vita att närvara.

Ni vita socialdemokrater kanske har en åsikt om att ni inte är välkomna att deltaga på ert ungdomsförbunds evenemang.

skarmklipp

En intressant information är att Sveriges Unga Muslimers ordförande, Rashid Musa, nu också är terrorexpert.

Följ gärna twitterflödet

Angående Sveriges Unga Muslimer, har de kritiserats för att hellre anklaga journalister som skriver om islamism, än att ta avstånd från islamister. SvD 16/11-2015

Sveriges Unga Muslimer har också varit flitiga med att bjuda in antisemiter och homofober till sina evenemang. SvD 17/2- 2014

Rashid Musa har också setts tillsammans med kända islamister och gjort ”rabiatecknet” som används av Muslimska Brödraskapet. Det goda samhället 17/8-2016

Sossarna har uppenbara svårigheter att hålla sig skilda från svenska islamister, åtminstone det rasifierade inslaget i partiet. Tänk om SSU Stockholm istället valt att separera bort alla utom vita medlemmar till detta lilla spektakel….uj-uj…

77 thoughts on “SSU nekar vita

 1. Sverige i dag……….ja jag sörjer, det finns sorgligt nog inget vackert kvar allt absolut allt är nersmutsat !

  • Som en rent parentetisk reflektion i svenskt intresse, kan man bara bekräfta Ditt intryck. Denna sommar har varit helt olik andra och man har inte kunnat tillägna sig den sedvanliga förnöjsamheten över den vackra årstiden. Även detta har tagits ifrån oss och ersatts med den invasion vi har framför ögonen. Ingen ort är förskonad och vart man än vänder sig kan man notera inkräktarnas ständiga närvaro. Denna allomfattande närvaro har smugit sig på oss som en epidemisk farsot och kommer aldrig att leda till annat än våld, överbefolkning och samhällets totala nedbrytning. Vi kan redan nu konstatera att Sverige alltmer antagit formen av anarki, och det är en kuslig medvetenhet om laglöshet och misstro mot samtliga myndigheter som inte lämnar en någon ro.
   Andreas.

 2. Om det där skall föreställa omvänd apartheid så blir det också apartheid.
  (Rasdiskriminering i sig verkar vara helt i sin ordning i Sverige numera, bara man följer den vedertagna hackordningen)

 3. Pettersson har raderat för Lill-Babs är en zigenare som glömt ta sin medicin och då och då får sådana utbrott…

 4. En svensk medelålders kvinna i Malmö, troligen SOCIALDEMOKRAT och fullständigt indoktrinerad om massinvandringens förträfflighet. Detta är ingen korkad kvinna, hon pratar bra engelska och grunden för hennes åsikter är säkert bland annat att hon gör allt för att inte bli kallad rasist, hon tycker det är helt ok att muslimerna blir i majoritet och hade hon en dotter skulle hon inte se något fel i att dottern konverterade till islam…..
  ÄR DET INTE DETTA SOCIALDEMOKRATISKA SAMHÄLLSGIFT OCH FÖRSLAVANDE AV MÄNNISKOR ATT ÄLSKA MASSINVANDRINGEN VI ÄR SKYLDIGA ATT MOTARBETA TILL VARJE PRIS ?!
  https://youtu.be/oIH1qXW2w4M

  • Det går inte att länka till videoklippet trots att varje bokstav och siffra är korrekt….-klippet ligger på hos REALIST….som sagt var heter klippet Sweden….(MUST SEE)

  • TACK GALTEN! KVINNAN ÄR EN TYPISK SOCIALDEMOKRAT!!! VAKNAR KANSKE UPP DEN DAG VI HAR KORANEN OCH SHARIA SOM LAG OCH GRUNDLAG!!

  • Någon mer än undertecknad som känner ett akut behov av att vilja kasta upp? Feminazisterna förnekar sig aldrig, och de tycks hysteriskt angelägna om att överträffa sig själva i fullständig acceptans och fruntimmersförståelse. Ja och amen till vad tusan som helst. Sorglig moralisk urartning av vidrigaste slag! På något underligt sätt tycker man under några sekunder synd om dessa omdömeshandikappade stackare. Sedan påminns man om det bistra faktum att dessa små kräk är röstberättigade medborgare, varpå man ryser av obehag och önskar dem åt helvete.

 5. …uuuh, så jag skäms!
  Tänk att man har varit socialdemokrat en gång i tiden. Men, man måste ju komma ut ur garderoben till slut.
  Bara vanvettet ovan i artikeln…

 6. Jared Taylor finns på Youtube och har lagt ut många videos med bra och adekvat information, dela gärna hans videos om bl.a. intelligens, här nedan en video som ständigt är aktuell, den heter ”Why They Lie”…..
  https://youtu.be/XRJE2gRtD1A

 7. Det är inget snack om saken, Rashid Musa är ”terrorexpert”.

  Han är expert FÖR terror.

  Att hans trovärdighet är närmare sagornas värld, än verkligheten, är ställt utom allt tvivel.

 8. Kan tilläggas att Rashid tagit initiativet med hjälp av Matthias Gardell, en annan lysande ”extremism expert”.

  Denne Gardell har bla gästat Muslim.se en webbsida och forum som givit stort rum för Anas Khalifa (googla gärna).

  På deras youtube föreläser herr Gardell gladligen om Islamofobi, som blivit en plattform där extrema grupper gömmer sig. Anas predikar själv att all integration och bekantskap med icke-muslimer är strängt förbjudet, han har även hyllat martyrskap inför barn.

  // Tycker att alla med hjärta och hjärna ska lämna det, tyvärr, ruttnande SSU som engång i tiden förespråkade demilitarisering inte jihadism.

  • Familjen gardell passar som hand i handske i dagens Sverige, vi andra ja……var passar vi in……….. jo i ett hederligt och sunt samhälle. Då får vi leta vidare för Sverige är inte för medborgare med sunt förnuft.

 9. Är det lagligt att inte släppa in människor pga deras hudfärg?………….det skulle ju kunna lösa många problem kanske 🙂 Ah, skämt åsido, detta skulle väl kunna anmälas?

 10. Mycket tveksam till att vi klarar vänta till valet 2018. Moderata väljare måste byta ut hela styrelsen och AKB. Därefter begära misstroende mot Regeringen och utlysa ett extraval.
  Regeringen och DÖ politiken kostar oss för mycket och islamiseringen går mycket fortare än vad vi kunde föreställa oss.
  Fler borde ansöka om medlemskap i Sverigedemokraterna.
  Bar genom handling och vi visar vår motvilja mot dagens politik vi kan förändra.

   • Lex77
    Vilket alternativ är ditt………jag är som du skrev..bara ”nyfiken”.

   • De var nationalister på riktigt, till skillnad från dagens SD. Jag håller inte med om att vem som helst kan bli svensk. Däremot är jag emot identitetspolitik och rasfixering.

   • Lex77
    Vad är då ”en nationalist på riktigt” undrar om du inte bara är rädd för att vara ärlig och erkänna att landet är åt helskotta.

   • En riktig nationalist är som Gustav Kasselstrand eller Viktor Orbán. Han/hon betonar att staten har ett ansvar gentemot sitt eget folk, och förkastar floskeln om ”öppen svenskhet”. Samtidigt har/hon han nolltolerans mot all form av identitetspolitik.

  • Åtta år ……………..av helvete för hederliga människor är vad de otäckingarna presterade !
   FÖRAKT !!

 11. Rashid Musa terrorexpert????? Den svullna negerskallen är för bövelen själva definitionen på terrorist.

  Har inte den fula negern en öken att ta hand om?

  • ” Feministregeringen” o FI hatar också alla de svenska kvinnor o flickor som hittills blivit våldtagna och vill gärna stena dom, för dom är inte rasister och älskar Somaliska våldtäcksmän mer än sina egna barn, nära o kära.

 12. Kommer bli problem med en sån koncentration av den hudfärgen på en å samma gång.nån som vet om man kan spela på oddset att det kommer bli kaos.

  (Behöver inte förbjuda vit hudfärg hos SSU,för vi kommer inte iallafall)

 13. Så vita SSU:are ska också stanna hemma, eller gäller ”vit förbuden” alla andra vita men inte de som är medlemmar i SSU?

  Och sedan undrar jag om vita SSU:are kommer att hålla en egen demonstration där man står upp mot kristofobin och att man i den andra demonstrationen talar om rasifiering när det inte finns raser inom mänskligheten.

  • Dålig propaganda! (Tiden går baklänges?)

   ”1922 inrättades Rasbiologiska Institutet efter Hitlers politik år 1933…”

   Kocko!

 14. ”Separatism är stöd för skiljande av ett landområde från en existerande stat. Målet är att få större autonomi inom den existerande staten, att upprätta en ny självständig stat, eller att ansluta landområdet till en annan, redan existerande stat.

  Befolkningen i det aktuella landområdet skiljer sig ofta från majoritetsbefolkningen i ursprungsstaten vad gäller politiska, kulturella, etniska/språkliga, religiösa, eller andra särdrag.” (Wikipedia)

  De små liven kanske borde lära sig svenska ordentligt?

Kommentera