Kommunister skämmer ut sig igen

Ett litet fåtal demonstranter har lyckats ställa till med oreda och därmed försenat ett antal flyg och omdirigerat andra.

Den löjeväckande demonstrationen har sitt syfte i att peka på de utsläpp som främst drabbar de boende i den mycket invandrartäta stadsdelen Newham.

Stadsdelen har drygt 300 000 invånare och demografin talar sitt tydliga språk. Antalet vita har minskat rejält på bara tio år, vilket ni kan se på Wikipedia och bilderna nedan är ganska tidstypiska.

3

4

5

De demonstranter som nu är aktuella med sin lilla löjliga manifestation tillhör Black Lives Matter, men vad säger bilderna oss?

Skärmklipp

Skärmklipp

Exakt, så många svarta syns inte till. Istället är det vita ungkommunister som för de svartas talan.

Vad tror de att de åstadkommer med detta trams? Definitivt ingenting, förutom att de retar upp allt fler och att de sätter en negativ stämpel på svarta människor…förmodligen utan deras vilja.

GP

The Guardian

7 thoughts on “Kommunister skämmer ut sig igen

 1. Mp platsar bland likasinnade, typ typerna i Nya Moderaterna.
  Anna K Batra hyser stort förtroende för Monsterpartiet MP.
  Vad lider Nya Moderaterna av för åkommor förutom öppna hjärtan, som jag tolkar som extremt stort socialt samvete för världens Allah skäggbarn. Tyvärr glömde Nya Moderaterna svenska folket eftersom vi är ointressanta och oviktiga förutom när vi betalar vår skatt. Jag tror att Nya Moderaterna är iskalla och hoppas att svenska folket ska utplånas från jordens yta.

 2. Konstigt, ni och kommunisterna har ju hjälpts åt att bryta ner Sverige med den idiotiska massinvandringen? Och ni verkar att trivas med att sno SD s Politik, nu när verkligheten äntligen kommit fatt i er,
  så ursäkta, i din värld vill nog inte så många befinna sig, ert velande har folket fått upp ögonen för, och det hjälper inte att ni kallar er de nya moderaterna, Karbonkopian Batra vare sig kan eller vågar att leda ett land, därför kör hon skitsnacket om rasister, hon är komplett oduglig, och det bästa ni har, det säger allt!

 3. Jo men kommunister har aldrig haft alla hästarna i stallet, så det är ett helt normalt beteende, för dem?

 4. Det är ju dom o deras länder som förser oss med olja,bensin och flygbränsle.Vänstern kan va lugna,världen kommer bli fossilfritt och dom länder som säljer olja hamnar i stenåldern igen ganska snabbt och kommer svälta ihjäl.

 5. Flygplatsen är rasistisk och flyger bara till Europa.
  Affärsflyget är inget för svarta eller kommunister.

 6. London City airport Har väl en flygplatsbrandkår? De är bara att vatten- eller skumbegjuta demonstranterna så lär deras glöd falna.

Kommentera