10 av 13 butiker fuskar med skatt och annat

INVANDRARBROTT. I helgen kontrollerade Helsingborgspolisen 13 butiker i staden. I tio av dem fanns illegal tobak och butiksägarna är nu misstänkta för olika brott, exempelvis brott mot tobakslagen, smuggellagen eller punktskattelagen.

En butik hade dessutom illegal försäljning av läkemedel, vilket innebär brott mot läkemedelslagen.

För att få sälja tobak krävs tillstånd från kommunen och med vid räden fanns också kommunala företrädare. Även gränspolisen deltog och det visade sig att en butiksanställd och en butiksägare hade utvisningsbeslut mot sig.

Under helgen beslagtogs drygt 20 000 cigaretter, cirka fem kilo löstobak och en mindre mängd läkemedel.

-Pettersson säger att för några år sedan gjordes en liknande kontroll i Malmö och du fuskade 80 procent av butikerna, och alla ägdes av invandrare, men det hjälper inte. Det finns fortfarande folk som påstår att asylinvandringen är lönsam…

Åtta av tio butiker skattefuskar

Torghandlare krävs på över en miljon

Illegala cigaretter i varannan butik

Invandrare drev 29 närbutiker med människohandel, tvångsarbete och skattefusk

22 thoughts on “10 av 13 butiker fuskar med skatt och annat

  1. Det första som måste göras efter att vi har städat upp i detta jävla landet är att sänka skatterna, för som det är nu fungerar inte, jag är inte längre beredd att offra mitt liv för detta system vi har idag.
    Nog är nog!.

  2. ”Män kom fram – började skjuta”
    Enligt ett vittne stod tre män och åt vid en bil när två andra män kom fram med en pistol och började skjuta flera skott. En av de tre ropade då ”spring!” och en träffades i benet.”

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23460506.ab

    Samma djävla visa varenda dag och natt. Svullna negerskallar och efterblivna muslimer krigar på VÅRA gator och torg. Hoppas den skadade blatten DÖR och att hämnd kommer att utkrävas av den avlidnes negerkompisar.. Då blir vi förhoppningsvis av med ytterligare några babbar!

    • Jag uppmanar alla som vill värna sitt liv när muslimerna anfaller att skaffa skjutvapen genast. Kraftfulla handeldvapen är trygga försäkringar nu när ingen polis finns som kan skydda er mot muslimerna och negrerna

      Min favorit är en Beretta 92. Det finns även en så kallad ”select fire”-version av m93. På den går det att välja att skjuta halv- eller helautomatiskt.

  3. Hade samma kontroller gjorts i Malmö och inräknat, frisörer, kebabkiosker hade resultatet varit 100 av 100. I islamländer betalas ingen skatt, så varför skall dem göra det här, tycker mussarn och hämtar ut sina bidrag.
    Går utför, snabbt.

    • Ett trendbrott, förhoppningsvis! Det är handlarnas ursprung, etnicitet, som är problemet. Om inte nedärvt är det inlärt att lura alla utom sin klan. Magdalena m.fl känn er blåsta på fler skattekronor om inte myndigheterna visar vem som bestämmer.

Kommentera