Mottagare av försörjningsstöd i Danmark


INVANDRING. Siffror gäller 2014 och hela undersökningen ”Invandrare i Danmark” från Danmarks statistik kan läsas HÄR.  Andelen bidragstagare på heltid uppdelat på män och kvinnor 30-50 år. Det finns ingen anledning att tro att det ser bättre ut i Sverige för det finns en anledning till att våra politiker, myndigheter och journalister inte vill försöka beräkna kostnaderna för asylinvandringen.  I Norge finns dock undersökningar som visar på 4,3 miljoner i snittkostnad per invandrare under en livstid. Det blir 430 miljarder för 100000. Våra nordiska bröder och systrar kan vara glada för att de hållit igen.

Andelen_bidragstagare_män

bidragstagare_kvinnor


7 responses to “Mottagare av försörjningsstöd i Danmark

 • Rättvisan

  S och kappvändarna borde låsas in på livstid utan möjlighet till frigivning.
  Ty de brotten de begått och begår borde det va halshuggning som lägst på straffskalan.

  Gilla

 • Moderaterna 2018

  Försörjningsstöd är ett elände både där och här.
  Ge bort pengar och folk tappar gnistan att försörja sig själv.

  Gilla

  • ossie

   Reinfelt går ju på försörjningsstöd numera. När det gäller honom själv gäller minsann inte arbetslinjen den jävla hycklaren.Nu gäller det att mjölka ut så mycket som möjligt av våra skattemedel.

   Gilla

  • wappen von

   Ett råd ……..läs ”Knapptryckarkompaniet” !

   Gilla

 • Kalle

  Som Jan Tullberg säger ”varje förvärvsarbetare försörjer ett barn och en pensionär” och nu importerar vi arbetslöshet , detta kommer att sluta illa.

  Gilla

 • putte

  Ja men nu ska vi inte vara negativa , se det ifrån regeringens synsätt . Dessa individer som vi berikas med skapar också massor av arbetstillfällen för polis räddningstjänst domstolar försäkringsbolag sjukvård och inte minst migrationsverket vilket betyder att arbetslösheten minskar . Sedan att det är vi skattebetalare som får stå för fiolerna ska vi ju bara vara glada för ,eller som Mona Sahlin sa det är käckt att betala skatt kan bara få tala om att med min skatteförmåga hjälper det inte om jag så ska betala 100 procent samhället går back ändå .Ska bli intressant att se hur framtiden blir , men det ska faen vara teaterdirektör för den teater som nu spelas upp inför våra ögon.

  Gilla

 • Stromboli

  Tyvärr det är bara att konstatera ……..skitfolken gynnas och resultaten ser och upplever vi varje dag, tragiskt !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: