Dagens allahu akbar

Är det inte nått konstigt och otidsenligt med en religion som av deras utövare gärna kallas den ”fredliga och humana”, men som lurar i sina ”troende” utövare att om de ställer upp som självmordsbombare så kommer dom till paradiset och får 72 mörkögda skönheter att förlusta sig med. Dessutom så är den på natten ”använda” skönheten oskuld igen på morgonen.

20 thoughts on “Dagens allahu akbar

 1. Vi älskar Dina kommentarer och det är just den här andan och övertygelsen som krävs för att rädda våra skandinaviska länder. Fortsätt skriva!
  Med bästa hälsningar till vårt broderland Norge!
  Andreas 🙂

  • Mycket kännetecknande för dessa sexuellt handikappade anhängare av världens största satanskult, islam, att betrakta det som den högsta saligheten att som postexistentiella bestar bedriva obegränsad otukt och skörlevnad. En detalj man däremot aldrig hör talas om är vilka ”gudomliga belöningar” den kvinnliga delen av den muslimska befolkningen har i utsikt.
   Emellertid, låt oss icke fundera över dessa spörsmål, ty det finns som bekant ingen logik i helvetet.
   Andreas 🙂

  • ormen , i hans LEM är ondskan o det ska slavarna föra vidare MUSLIMER är ormens MODER i deras TRO . det går inte att ovända denna VANSINNE de rår inte för att MOHAMMED inte var västerlänsk med sitt tänkande . varför är 72 brudar så viktiga så man kan o vill dö för dom o vill döda hela världen ????????????????? bara så där !!

 2. Vad jag finner ytterst märkligt är att denna ideologi kan lura i unga människor sagan om 72 oskulder och paradiset idag, 2016?

  Det kan inte röra sig om några genier som går på detta.

 3. Om jag var muslim skulle jag fundera vad är det för fel på mig som bara vill döda och förstöra vad andra byggt upp…………..

 4. Ja fy fan vilka idioter det finns och sådana kommer hit och utsätter oss vanliga svenskar för fara. Såg på tv imorse när Ygeman äntligen erkände att det beror på invandringen att Polisen inte hinner med,,,Tickande bomber mitt i bland oss alltså.

 5. Låter som något j…a sportreferat; Han fintar vänster, går höger och där sättar han den. Allan Snackbar.

 6. Ingen hade kunnat regissera en film så galen och oprofessionellt regisserad som den verklighet dessa människor frivilligt (?) upphöjer till något de måste tvinga på andra? De är så missnöjda med livet att de måste tvinga på andra sin mentala misär?

  Lika var leka bäst.

  • Är det en guldkalv, Islamist är han per automatik friskriven för ngt brott eftersom DAN älskar muslimer mer än oss pursvenskar, hoppas PK njuter fullt ut av Islam som är kärlekens och fredens religion

  • Detta sätt att skaffa bil startade efter att horder med skrikande män gjorde entré i vårt land förra året. Enligt politiker kan de vara så att det alltid har varit så här. Skillnaden nu är att anmälningsbenägenheten har ökat? So what tänkte man förr? Och gick vidare utan att vare sig polis eller media brydde sig. Men politikerna menar nog att det är lika svenskt som gruppvåldtäkter?
   De påstår att svenskar är så blyga, timida och konflikträdda samtidigt som det påstås att svenska män alltid våldtagit i grupp – hur får de ihop den historien?

 7. Gendefekt och degenererat ideologiskt vansinne i all dess vidriga gestalt! 👊

  • Ja, Petterson………etc.., gendefekt eller ’fucked up chromosomes’ på rent vetenskapiska lingot.

 8. ”Dessutom så är den på natten ”använda” skönheten oskuld igen på morgonen.”
  Kan bli lite tradigt i längden, kanske…

  • denna profeten kom aldrig SJÄLV till paradiset. Han har slavar i sitt harem som gör jobbet , med de 72 oskulderna i hans ställe MUHAMMED tittar bara på från sitt helvete o han inte delta .i orgier . hans lem är föralltid en orm

Kommentera