Respektera våra europeiska värden som vi respekterar era

ISLAM. Det verkar som om världen ska anpassa sig till islam. När turister och affärsmän reser till något muslimsk land möts de av detta ”…att lyda allmän ordning och moral, respektera nationella traditioner och vedertagna sedvänjor är en plikt för alla som bor i staten Qatar eller besöker den.”

Ni läser själva ”…att lyda allmän ordning och moral, respektera nationella traditioner och vedertagna sedvänjor är en plikt för alla som bor i staten Qatar eller besöker den.”

Är det inte att byta ut namnet Qatar mot Europa, EU, Storbritannien, Tyskland eller Sverige och be gästerna respektera våra seder på samma sätt som vi respekterar deras regler när vi reser till eller bosätter oss någonstans i den muslimska världen.

Kvinnor ska trots värmen täcka sig så mycket som möjligt, och åtminstone från axlarna till knäna. Vi får också veta att hotpants inte anses som byxor.

Vi får också veta att män inte ska bära shorts eller T-shirt offentligt, i ett land som på sommaren är runt 40 grader varmt. Det kan dessutom vara svårt att få tag på en pilsner eller GT.

Tänk om vi i Sverige skulle bedriva en kampanj att är använder vi tält när vi campar, vi hänger  dem inte på kvinnorna.

När som något land i Europa, som nu senast med ”burkinis” i Frankrike inför förbud blir det ett jävla liv och anklagelserna om rasism haglar.

”…att lyda allmän ordning och moral, respektera nationella traditioner och vedertagna sedvänjor är en plikt för alla som bor i Europa eller besöker EU.”

Någonstans måste också det sunda förnuftet få sätta gränserna, inte Gudrun Schyman, Veronica Palm eller de andra i PK-etablissemanget.

-Pettersson ska respektera Gudrun Schyman, som kräver att kvinnor ska få klä sig som de vill, och de andra islamkramarna den dagen de i Qatar eller Saudiarabien sätter sig top-less på stranden och kräver att få in en gin & tonic…

9 thoughts on “Respektera våra europeiska värden som vi respekterar era

    • Vetgiriga människor försöker besöka hela världen, Nordkorea exempelvis vore intressant att uppleva just på grund av deras förskräkande politik.

  1. Och att vara toppless och få i sig gin och tonic är Europas sedvänja och traditioner? De skriver också att är du i deras land så är du en av de. Va säger du om det pettersson?

    • Rim och reson gör gällande att de skamlösa fruntimmer som provokativt väljer att exponera sin lekamen utan överdel, är lika förkastliga som de individer som insvepta från topp till tå vistas på våra badplatser. Det finns ett mellanläge som kallas anständigt eller helt enkelt lagom, och denna variant består i att ekipera sig i en normal baddräkt eller bikini. Kan man av vissa orsaker icke rätta sig efter denna rekommendation, bör man hålla sig borta från nämnda miljö. Vidare borde inte de asylant-hannar som invaderat landet, på förekommen anledning tillåtas att vistas vid en allmän badplats. Föga kulturberikande problematik vi fått att brottas med…

  2. Sänd allt om respekt till vår regering så det når ut, för de tycks inte fatta och se verkligheten i förlängningen

  3. Europa lär betyda solnedgång,vilket verkar vara på väg att uppfyllas nu om inte nationsfolken gör aktivt motstånd,reser sig upp och säger nej till islamiseringen som pågår för fullt.Islam har kommit hit för att erövra västvärlden med ond bråd död,livmödrar,lögner,infiltration mm och väst betalar.Islam utnyttjar vår demokrati,yttrandefrihet och öppenhet emot oss och vill förgöra oss med just dessa så viktiga framsteg vi i Europa uppnått varför skulle vi bara ge upp allt så lätt för fienden?

Kommentera