Stäng

Sommarstuga ockuperad av objudna. Polisen har ambitionen att i varje fall besöka platsen…

BROTTSLIGHET. Det förefaller som att den ockuperade sommarstugan strax norr om Nyhammar, Ludvika, som DT rapporterat om fortfarande är ett ouppklarat ärende hos polisen.

Under onsdagsförmiddagen beslagtog dock polisen en stöldanmäld båt med trailer som anträffades i närheten av stugan.
Ja, det stämmer att patrullen var dit och hämtade in båten och trailern efter ett tips till oss, säger Lennie Ericsson, stationsbefäl vid Ludvikapolisen.

Han tillägger att han förstår den frustration stugägarna känner över intrånget i deras stuga.
– Men vår ambition är i alla fall att vi ska fortsätta göra besök vid platsen för att försöka få fast det här paret.

-Pettersson hoppas att politiker och myndigheter inser och förstår att snart tar människor lagen i egna händer. Vad i helvete är detta för svar – Men vår ambition är i alla fall att vi ska fortsätta göra besök vid platsen för att försöka få fast det här paret.

Dan Eliasson pannband

25 reaktioner på “Sommarstuga ockuperad av objudna. Polisen har ambitionen att i varje fall besöka platsen…

 1. I 7klöverns Sverige, Polisen har havererat, Sjukvården, Skolan, kriminaliteten utom kontroll pensionärerna svälter ……………

 2. Sverige måste vara tjuvarnas paradis, en lagstiftad anarki där man bara kan se på när någon annan tar över sin sommarstuga och ingen kan göra något åt det.

 3. Pedofildyrkare får ställa ut på Bokmässan men inte Nya tider

  ’allas lika värde’ ’allas lika värde’ ’allas lika värde’
  som en papegoja upprepar Maria Källsson vd mässansvarig på Bokmässan, denna floskel under en intervju i radions Studio ett.
  Hör och häpna, hon åberopar just denna floskel som skäl till varför hon inte tycker att ’Nya tider’ har samma värde som pedofilsekten ’Islam Ahmadiya Församling’.

  Kontaktuppgifter till Maria Källsson
  maka@bokmassan.se
  #31#0317088420

  1. Fjantens hela uppenbarelse utstrålar inget annat än puerilitet och oförmåga att axla det ansvar han satts att förvalta.

  1. sunni och shia när båda grupper påstår sig prestera sann islam…liknande tendenser finns inom ”vår” Lutherska kyrka (å dömma av programmet i TVn igår), för å inte tala om alla andra märkliga inriktningar som dyrkar Judekonungen…likadant är det i Muslimska länder, sunni och shia är bara två, av ett otal mindre Islamistiska samfund som dyrkar Allah…läs gärna Wikipedialänk
   här under, i de stora hela är Asatron minst lika lockande att utöva…skiljer inte så mkt, ungefär desamma
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Allah

   …men om jag får välja, föredrar jag nog Kristna värderingar framför Islam…i de Kristna samhällena (idag) så får ATEISTER iaf behålla huvudet…förutom Ateism finns en helt annan ”ism” som förefaller skyst, nämligen Nihilism som även den verkar fullt o.k.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Nihilism

   1. de som ngn i Bröderna Marx spånade e bra!.,)

    ”Religiöst lidande är samtidigt ett uttryck för ett verkligt lidande och en protest mot ett verkligt lidande. Religionen är suckarna från förtryckta varelser, själen i en hjärtlös värld, och anden i en andelös värld. Den är folkets opium.”

    …för övrigt anser jag att Karthago bör förstöras, ansåg Cato en gång…jag för min del anser att vi istället satsar på att den Europeiska Unionen upplöses fortare än kvickt…först den dagen kan vi avskaffa Religionsfriheten i Europa

   1. Behrang Mini låter bättre och kopplat till muslimens låga IQ.

    Behrang Mini får det bli.

 4. Sverige är ingen rättsstat,ett laglöst land där all världens avskum och brottslingar får härja fritt och ta för sig av svenska folkets egendom .Sjukklöverjuntan som själva är grovt kriminella har bjudit in alla avskum för att tortera,plundra,våldta och gärna mörda svenskar.Hur länge skall dumsvensken tolerera detta folkutbyte,folkmord och lagslöshet? Sverige behöver en Wyatt Earp.

 5. Om någon blir så frustrerad att han/hon tar lagen i egna händer för att bli kvitt med problemet så har polisen plötsligt alla resurser i världen att ta fast och lagföra denna person. I det mångkulturella samhället beror det på etniciteten om man har rätt att bryta mot lagen eller inte.

 6. Det här är vardag för oss som bor utanför storstäderna. Vi har på veckobasis kringströvande rövarpack spanande runt hus och gårdar,intrång på privat mark,stölder och stöldförsök av precis ALLT. Från diesel till trädgårdsslangar och allt däremellan. Förra året var det entreprenörer från östblocket som gjorde inbrott i området och vi boende i trakten kunde till slut komma på deras system,de märkte ut brevlådorna med en bit svart eltejp hus där de ansåg var lönt att bryta sig in. I ett fall kom ägare till plats max 5 minuter efter inbrottet och larmade polis.
  De kom 45 minuter senare, sedan kom hundpatrull efter ytterligare 20 minuter. Hunden fick vittring men vid det laget var dom nog redan långt borta.
  Så hemma är bössan alltid inom räckhåll för alla eventualiteter, och ammunition har jag hamstrat så det räcker.
  Jag har aldrig låst dörren förr på dagtid när jag jobbat hemmavid men nu är det alltid låst om jag så ska bara 50 meter från huset.
  Så,ja, visst har svenskarna lämnats åt sitt öde av politiker.
  Tack Reinfeldt,och nickedockan Löfven.Tack så jävla mycket.

 7. Poliser är människor överlag som vill vårda samhälle och ordning. De är oftast födda med de goda anlagen tror jag. Dan Eliasson passar inte in i den cirkeln av hjälpande människor, han är inte sån. Jag kan inte godkänna hans ”tondöva” organisations-strategi, som river ned polisens goda krafter i Sverige.

 8. Samla ihop ett gäng starka karlar och släng handripligen ut detta pack som ockuperar andras stugor. Polisen lär ju inte göra något, helt i Eliassons anda.

 9. Jag tror att det snart brister hos någon Sverigevän så han/hon mördar ett kommunalråd eller nåt? Det får vi nog dessvärre vara med om.

  Så mycket lögner! Så jävla mycket lögner!

  1. Och nu kom Magdalena Andersson med beskedet att alla de utlovade miljarderna till kommuner som tagit emot folk ifrån förra årets invasionsstyrka kommer inte att betalas ut.
   Så nu lämnas sossarna skeppet och ska se på när kommunerna drunknar i skiten… Så din scenario är nog inte alls otrolig,inte alls..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: