Flyktinghjälp: Migranterna ska skickas hem

INVANDRING. Europa måste slå igen dörren för fattiga invandrare, säger det danska flyktingrådets chef, Andreas Kamm: ”Vi kan inte lösa ojämlikhet genom att låta alla världens fattiga flytta till Europa”.

Dansk flyktinghjälp grundades 1956 och är idag Danmarks största humanitära organisation. Nu vill man utvisa samtliga bidragsinvandrare ur Europa.

Enligt Dansk flyktinghjälp måste de europeiska länderna ta sig samman och repatriera de många hundra tusen invandrare som kommit till Europa med flyktingströmmen. Anledningen är att de helt enkelt inte är flyktingar. Många kommer från afrikanska länder som är fattiga men där det inte råder krig – och det enda de flyr ifrån är fattigdom.

– Det finns två grupper av folk som söker sig till Europa idag. Den enda gruppen är flyktingar som är förföljda i hemlandet och därför har rätt till skydd enligt flyktingkonventionen. Den andra gruppen utgörs av fattiga som söker bättre livsvillkor. De är inte flyktingar och vi ska inte behandla dem som flyktingar, säger Andreas Kamm.

Och vad man ska göra med dessa icke-flyktingar är uppenbart, menar han.

– Detta är folk som tar sig till Europa för att arbeta och skicka hem pengar till familjen. De ska sändas hem, och vi kan ge deras hemländer bistånd så att befolkningen inte svälter.

Om inget görs kommer miljoner invandrare att fortsätta välla in i Europa av ekonomiska skäl, och det går inte.

– Vi kan inte lösa skevheter i världen genom att flytta fattiga människor till den rika delen av världen, konstaterar Andreas Kamm.

-Pettersson noterar att Andreas Kamm och Dansk flyktinghjälp säger det självklara som vi och andra påpekat i åratal…vi kan inte ens ta emot alla riktiga flyktingar som enligt FN är 65 miljoner. Problemen måste lösas där de uppstår…

Information.dk

17 thoughts on “Flyktinghjälp: Migranterna ska skickas hem

  1. För jävligt att en liten ne.erunge får hållas. Det verkar vara ett rent litet helvete att ha han i klassen.
    Media drar sig då inte för att göra snyftrepotage.

  2. Här en bild på de två som bär huvudansvaret för allt drägg som sväller in över gränserna. I Österrike talar man samma klarspråk som i Danmark. Deras försvarsminister fördömde Merkel i hårda ordalag under onsdagen:
    http://imgl.krone.at/Bilder/2016/08/25/5efe5012f7015d848d17dd72b92cf28d__60081483_jpg.jpg
    Samtidigt som förräderskan sitter snällt ,som ett barn i skolan första dagen i Sultanens palats,strömmar hundratusende niggrar mot N-Italien. I Como nära gränsen till Schweiz,finns flera tusen som campar i parkerna:
    Bilderna från Krone.at
    http://imgl.krone.at/Bilder/2016/08/21/173c01af6e450d2d33f5c2fd82975434__62321388_jpg.jpg

  3. Är det sopsäckens unge så känner hon sig väldigt duktig när snorungen visar en modell av en automatkarbin, ungefär som här ser ni vad som väntar er?

  4. Den springande punkten är överbefolkning.
    Vi kommer alltid tillbaka dit, hur vi än vänder och vrider på saker och ting.
    De är fattiga av anledningen att de är för många.
    Afrikanska länder har inget som helst behov av att utvecklas då det endast leder till mer överbefolkning, Afrika var i balans innan européerna började lägga sig i.
    När befolkningen blev för stor uppstod lågtekniska krig samt att sjukdomar bröt ut och reducerade folkmassorna. Inget konstigt i det, helt naturligt.

    Ett visst geografiskt område har en viss bärförmåga, det är omöjligt för marken att ge mer föda än den förmår göra vilket leder till en enkel slutsats:
    De ska lära sig att reducera sig och hålla befolkningen inom ”markens bärförmåga” eller att den vita världen sköter reduceringen.
    Några andra lösningar finns inte.

    Västvärlden har ett kraftigt ansvar för att reda ut det här, antingen gör vi det eller går under genom samhällsförstörande afrikanarab invasion.
    That’s it! Det är bara att välja…

  5. Som jag ser det så är det inte endast frågan om fattigdom. Det måste vara något mer.
    Dessa folk, i Mellanöstern och i Afrika, har mycket längre historia bakom sig jämfört med Europa och framförallt Nord-Europa.
    Vad beror det på att dessa folk har inte lyckats komma ur stenåldern eller i alla fall nästan stenåldern under flea tusen år. Jämförelsevis så har folk i Europa byggt upp fungerande samhällen på mindre än två tusen år och här i Norden ett tusen år.
    När det fanns fungerande samhällen redan 4000 år sedan i områden kring Eufrat och Tigris. Varför har dessa försvunnit och inget har kommit istället. Här duger inte argument som kolonialism därför att dessa samhällen försvann innan kolonialismens tid.
    Det finns åtminstone två saker som kan tänkas vara skäl till detta.
    En är förstås IQ, att folk där har fått allt lägre IQ på grund av t.ex. incest.
    Det andra skälet är sedan islam, denna ideologi som förbjuder allt annat utom en blind underkastelse till sagor påhittade av en nomadkrigare.
    En politisk ideologi som är klädd i religion.

    • Nu drar du alla över en kam här, korstågen dem kristna gjorde under medeltiden ? skall man säga att alla kristna är dåliga för det, nä det skulle inte jag säga iaf.
      Vet du hur många miljoner som tillhör islam ? det är en 0,08% minoritet som är extremister eller fanatiker som är rötäggen.

      Problemet här som sagt är inte religionen islam utan att folket är för fanatiska i sin religion och kan gå överstyr med det. (Det gäller alla andra religioner)
      Det står ingenstans i koranen att man ska avskaffa sig teknologi eller medicinsk hjälp, men vissa religioner har det e.x: kristna 😉

      Religion är bra som moralisk pelare men man ska inte låta religionen styra ett samhälle för då kommer man ingenstans i utvecklingen.
      Har man ett fungerande samhälle med lagar osv. så är religion nästintill överflödigt tycker jag.

      Istället för att peka fingret och säga ”det är deras fel”, kanske du skall titta på våra politiker som är giriga jävlar och drar in massa människor i gott och ont för att sedan skyffla vidare dem utan någon sorts välfärd eller assimilering i Svenska samhället och dess lagar.
      Anledningen dem tar in en massa människor är för dem sedan kan söka bidrag där dem kan få flera miljoner men att dem förstör landet i det långa loppet skiter dem i så länge dem får lite klirr i kassan

Kommentera