Jag har blivit näthatad av Ali


Idag har jag blivit näthatad, eller rättare sagt det skedde den 8 augusti men jag såg det idag. Alis näthatJag kan väl inte påstå att det är speciellt kul att upptäcka meddelande som är tänkta att……ja vad då kan man undra. Det hör till saken att jag precis skaffat en ny mobil och där hittade jag näthatet när jag botaniserade för att lära mig.

Ali, om han/hon nu heter så, denne individ är typiskt en sådan som borde sätta fyllefilter på sin dator så att inga dumheter dansar iväg ut i syberspace, hem till mig till exempel, eller sluta som med en dåres inskränkthet inte förstå att det går bra att gilla olika UTAN att ta steget att näthata.

Ali Falastini från Malmö anser mig vara rasist, och det får han/hon/hen tycka, men vad jag inte gillar det är när näthataren inte vet skillnad på eget företag och anställd. Jag har aldrig varit anställd i mitt eget företag, i mitt företag är jag chef 😉

Nu till saken, vad skrev den imbecille? Ali har ”ordet”: 

”Så du är här o fjantar till dig din missllyckade rasse. Hur kan ens MassagaZonen ha kvar dig som anställd. O hur gör du när du får en utlädsk massagekund? lurar du dem att komma tillbaks för att du ska tjäna pengar eller slänger du ut dem? Du är hemsk.

Varför jämför du folks pigment med Grisaskär? Har du inte mognat än? Inte ens rasistiska SD ville ha med dig att göra. Är inte det bevis på att du är hemsk o att ingen vill förknippas med dig?”

 


23 responses to “Jag har blivit näthatad av Ali

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: