Araben väljer ut sitt våldtäktsoffer på McDonalds


INVANDRARVÅLD. På McDonald’s ringar mannen in sitt offer. När den unga kvinnan lämnar hamburgerkedjan följer han efter och brutalt försöker våldta henne några hundra meter därifrån. Nu åtalas den 20-årige mannen för försök till våldtäkt och grov stöld.

Expressen_våldtäktsman

Händelsen inträffade natten mot den 26 juli i år på restaurang McDonald’s vid Slussen i centrala Stockholm. En ung kvinna hade just sagt adjö till sin kamrat när den nu åtalade våldtäktsmannen plötsligt slog sig ner vid kvinnans bord på McDonald’s. Han sa rakt ut att han vill ha sex med henne.

Trots att kvinnan tydligt avvisade mannen fortsatte 20-åringen att antasta kvinnan. När hon sedan lämnade hamburgerrestaurangen följde den 20-årige mannen efter.
Vid Stadsgården vid Slussen gick 20-åringen till attack, enligt polisen. Med neddragna byxor gjorde han ett försök att våldta den unga kvinnan.

Han brukade våld och försökte trycka ned kvinnan mot asfalten. Den chockade kvinnan lyckades fly. Hon skadades under våldtäktsförsöket och fick blånader och sår på huden.

Den misstänkta gärningsmannen greps dagen efter. Han hade redan tidigare gripits för ett annat brott i området och när kvinnan anmälde våldtäktsförsöken fattade polisen direkt misstankar mot honom.

– Han förnekar brott. Han säger sig inte ha något minne av flickan, kommenterar kammaråklagare Katarina Bergström.

Trots den misstänkte gärningsmannens nekanden stöder sig åklagaren på målsägarens utpekanden och en övervakningsfilm. På filmen syns hur den åtalade mannen tar kontakt med den unga kvinnan och slår sig ner vid samma bord på restaurang McDonald’s natten till den 26 juli.
Den åtalade gärningsmannen åtalas även för grov stöld efter att ha slitit av och stulit offrets halsband i samband med våldtäktsförsöket.

-Pettersson noterar att Expressen som vanligt skyddar brottslingen med hänvisning till de pressetiska reglerna, men de är som en gummisnodd, väldigt elastiska.

I reglerna står nämligen också ”Överväg noga publicitet som kan kränka privatlivets helgd. Avstå från sådan publicitet om inte ett uppenbart allmänintresse kräver offentlig belysning”

Så Expressen och de andra hatmedier använder ”uppenbart allmänintresse” som de vill. Sverigedemokrater och de som kallas högerextremister hängs ut eftersom det är ett allmänintresse, men arabiska våldtäktsmän och andra brottslingar har tydligen inget allmänintresse. Expressen nämner inte ens att åklagaren yrkat utvisning i det här fallet.

Den misstänkte mannen heter Anwar Sadoun Mounla, och är medborgare i okänd land samt behöver tolk på arabiska

Gärningen ur åtalet: Mounla Sadoun har den 26 juli 2016 vid Stadsgården i Stockholm med våld försökt tvinga målsäganden A till samlag eller till att företa eller tåla en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförlig med samlag. Fara för brottets fullbordan har förelegat.

Vid gärningen har Mounla Sadoun tagit fram sitt könsorgan och med sina händer tagit tag i målsägandens kropp och armar och hållit fast henne samt försökt dra ner henne på marken, varvid han pressat sin kropp och sin erigerade penis mot målsägandens kropp och fört sina händer under målsägandens klänning och försökt dra av hennes strumpbyxor. Mounla Sadoun har även
pressat sin mun mot målsägandens mun. Målsäganden har av Mounla Sadouns agerande åsamkats hudavskrap och blånader på kroppen.

Mounla Sadoun har vidare vid samma tillfälle olovligen med tillägnelseuppsåt tagit målsäganden A:s halsband, värt ca 500 kronor, genom dra av det från hennes hals. Brottet är att bedöma som grovt, eftersom det avsåg föremål som målsäganden bar på sig. Lagrum 6 kap 1 § 1 st och 15 § 1 st samt 23 kap 1 § brottsbalken, 8 kap 4 § brottsbalken Särskilt yrkande Att Mounla Sadoun ska utvisas från Sverige jämlikt 8a kap 1§ utlänningslagen (2005:716)

 


18 responses to “Araben väljer ut sitt våldtäktsoffer på McDonalds

 • Involuntarium

  Hur var det nu Sven Mellander och alla ni andra som uttryckt det är ””män””, identifierar sig tydligen fortfarande med dessa ”våldtäktsmän” av utomeuropeisk härkomst!

  Fy fan för PK patraskfeminister utan tankeverksamhet!

  När skänkte Sven Mellander en tanke till svenska kvinnor som sexuellt ofredas tafsas på och våldtas av dessa våldtäktsmän av utomeuropeisk härkomst????

  Gillad av 1 person

 • Zoomic

  Utvisning medelst fallskärm dumpas över lämpligt MENA-land.

  Gilla

 • Kalle

  En slö kniv och två kulor mindre sen kan han gå.

  Gillad av 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  SOCIALDEMOKRATERNA och Stefan Löven är nog mycket stolta över vad denna arab/MUSLIM gjort, de har ju släppt in 350,000 liknande typer under de senaste två åren och de mina vänner har rätt att ta hit sin släkt, trevligt ? Kan bli närmare en miljon araber/muslimer Sveriges befolkning ska försörja via statskassan….SKÄMS STEFAN LÖVEN!!
  Att detta DUMHUVUD tillsammans med MILJÖPARTIET kallar sig världens första ”feministiska” regeringen är en utsaga utan innehåll eftersom Sverige leder ligan när det gäller våldtäkter, 6 gånger värre än i USA enligt Jared Taylor, vi ger ordet till honom, lyssna från c:a 4 minuter, där han om sommarfestivalen ”We are Stockholm….”

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Litet annan kvalitet på en gubbe som Jared Taylor än Sven Melander som jag anser är en skitgubbe och det finns det många av lögnare som nog egentligen förstår att de förtiger sanningen och är livrädda att bli kallade för ”rasist”….

   Gillad av 1 person

 • NyblivenRasist

  A men vad FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN I HELVETES SATANS JÄVLA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!! FAN SATANS HELVETES JÄVLAFANSATANS SKITFANSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!! HAAATAAAAAAAAAAR!!!!!! SATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • jan

  Kemisk kastering och sedan dumpning på en flotte utanför Afrikas Horn.. är ett milt straff.

  Gillad av 2 personer

  • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

   Tämligen överensstämmande med min egen uppfattning gällande lämpliga åtgärder. Men ser Du, inget går upp emot ett snabbt, genitalt snitt för att hindra de knogstödjande bestarna att upprepa sina övergrepp. Till yttermera visso kan tilläggas att världen inte har det ringaste behov av att dessa defekta gener vidarebefordras till nya generationer av våldtäktsmän.

   Gilla

 • S.E

  Vart utvisar man en statslös?

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Feministregerinen och FI” tycker att sk. ”offer ” skall sluta gnälla och bara gilla läget, för det är bara vita män typ Sven Melander och vi andra som är skyldiga till allt som sker. Tack, tack, tack Sven för att du talar klarspråk så att PK eliten förstår!

  Gilla

 • malmobon

  McDonalds säljer halalkött så förstår inte varför kvinnor går ditt. Gillar dem djurplågeri?
  Bojkotta skiten.

  Gilla

 • Stromboli

  Så här kan bilbrännare i Danmark se ut…………..finns inte så mörka och ickenordiska i Sverige som bränner bilar !
  http://www.b.dk/nationalt/politiet-udsender-billeder-i-efterlysning-af-mulig-gerningsmand-bag-bilbrande

  Gilla

 • Olle

  Dessa jävla äckliga svin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: