För få som fått avslag lämnar Sverige

INVANDRING. Id-kontroller vid gränserna, begränsad anhöriginvandring och långa handläggningstider har lett till att antalet asylsökande i Sverige minskat kraftigt. Hittills i år har 19 270 personer sökt asyl, att jämföra med 163 000 under hela förra året.

Samtidigt har 10 665 personer som fått avslag eller tagit tillbaka sina asylansökningar lämnat landet. De som reser hem frivilligt kan få flygbiljetten betald och 30 000 kronor per vuxen i återetableringsstöd.

-Pettersson ser att 10 665 personer frivilligt åker tillbaka dit dom kommer att dödas så fort se sätter en fot där, det var i varje fall det dom uppgav i sin asylansökan…men 10 665 är alldeles för få…

5 thoughts on “För få som fått avslag lämnar Sverige

  1. Ett härligt svenskt sommarväder idag på min lilla ort med cirka 7000 invånare.
    Hade en del ärenden att utföra, vad jag ångrar mig, det var en svart ström av folk från tåget och bussarna ner till centrum. Lika många på väg tillbaka till bussar och tåg. Klockan var cirka tre och bara vi pensionärer och dessa svarta som fanns på stan.
    Tog med bilen en sväng om boendet där 350 huserar…..det skulle jag aldrig ha gjort med tanke på mitt välbefinnande. Det formligen drällde med halvgamla till gamla MENA- män som låg i skuggan under träden helt arbetsbefriade, några spelade spel och andra bara fanns. Det var skräpigt på gräset och allmänt fult det hela.
    Sluta alla som kan att betala skatt till denna dekadans !

    • Så är det i det fördärvade landet Sverige. Men skall man slippa skatt så måste man jobba svart. För HUR skall en vanlig pensionär utan företag kunna komma undan skatt på sin enda ”inkomst”, som för de flesta är en krympande pension då skatten i förväg redan har dragits av myndighet?
      Snart 73. – Tacksam för tips

  2. Tycker att sjuklövern kan göra fulingarna sällskap och flytta till Syrien eller Afghanistan.

Kommentera