Guillou minns inte de främlingsfientliga fakta han själv förmedlat

HATMEDIA. Aftonbladet publicerar idag en krönika av Jan Guillou som han han avslutar med…Det är svårt att komma förbi det argumentet. Om SD:arna föreställer sig att muslimer begår sju gruppvåldtäkter om dagen, drygt 2 500 om året, så är behovet av en sann bild rätt stort. Frågan är om det skulle bita på de inpiskade SD:arna eftersom de misstror såväl medier som vetenskap. Sanningen är dock alltid att före-dra framför den xenofob­iska* ­ryktesspridningen.

Aftonbladet

aftonbladet_Jan_Guillou

-Pettersson ser att krönikören tycker att Sverigedemokrater ska överbevisas med fakta om invandrares brottslighet och det kanske är klokt, så jag tar några uttalande av herr Guillou som vi tidigare skrivit om här på bloggen.

Jag undrar om inte den på Östermalm boende kommunisten Guillou är Sverigedemokrat innerst inne…

”…Men rent faktiskt så förhåller det sig alltså så att risken att en invandrare skall begå brott är ungefär dubbelt så stor som att en svensk skall begå brott…”

”…besöker man ett svenskt fängelse ser man en mycket mörkare bild, en närmast chockartad bild. För bland de intagna på fängelse är invandrarnas överrepresentation mycket större än vad

Aftonbladet 13/3 2000
Aftonbladet 13/3 2000

man kan utläsa ur brottsstatistiken. Jag överraskades själv av denna syn när jag besökte Norrtäljefängelset förra året för att hålla ett föredrag. Så gott som alla fångarna kom till gymnastiksalen och det var ju lätt att se att svartskallemajoriteten var enorm (idag 75 % på just det fängelset)…”

”…Anledningen till att fler invandrare än svenskar dras in i narkotikasmuggling är mest att invandrarna har vissa talanger som är nödvändiga i sammanhanget men som helsvenska förbrytare saknar. De talar exempelvis kurdiska, arabiska och spanska, vilket underlättar om man ska göra affärer på de språken…”

”…det är inte särskilt lönsamt att stå i grönsaksstånd i Rinkeby centrum och redan nu har de alldeles för stora utgifter (hasch, eventuellt redan nu tyngre droger) för att ha tid med ett anständigt liv. De försörjer sig i huvudsak på småbrott, säg inbrott och väskryckning…”

”…Bara genom pengar kan man skaffa sig mänsklig värdighet och mycket pengar ger mer mänsklig värdighet än lite pengar. Pengar skaffar man inte i farfars grönsaksstånd utan genom brott…”

”…I gänget finns en stark övertygelse om att livet är och kommer att förbli en kamp mellan oss och dom (svenskarna) och det har egentligen inte så stor betydelse hur objektivt sann erfarenhet man har av diskriminering från dom andra, svennarna, eftersom känslan av diskriminering är så stark…”

”För många zigenare stjäl för mycket. I ett inslag som handlade om zigenare påpekades bland mycket annat att alldeles för många zigenare stal för mycket. På den punkten fanns inga sakliga invändningar. Men det väckte indignation att denna rasistframkallande sanning hade framförts i TV. Radionämnden fällde programmet enligt sin allra strängaste regel som handlar om brott mot Sveriges demokrati och man motiverade sin fällning just med att denna typ av påpekanden skulle kunna framkalla rasistiska stämningar i landet…”

”…Det statliga forskningsorganet BRÅ tillsatte en utredning för att visa att zigenare verkligen inte stal för mycket. Utredningsresultatet gick emellertid dramatiskt åt motsatt håll, varför utredningen hemligstämplades…

”…Denna gällande politiska moral, att förtiga olämpliga fakta, hindrade alltså länge all vettig journalistik i ämnet invandrare och brott. Följaktligen kunde denna brottslighet utvecklas i fred under lång tid…

– Det mina vänner är några citat ur en artikel av extremisten Jan Guillou i januari 1996 och publicerad på den främlingsfientliga hatsajten Aftonbladet. 

*xenofob­i är ett fint ord herr Guillou använder för främlingsfientlighet, nåväl eftersom Sverigedemokraterna säger samma sak som Jan Guillou sagt så kan vi utgå från att det är fakta och sant och att Guillou som är 72 år troligen blivit gaggig och inte minns de fakta han själv förmedlat.

32 thoughts on “Guillou minns inte de främlingsfientliga fakta han själv förmedlat

  1. Svammel-Guillou har plötsligt kastat sig in i debatten med 20 år gammal argumentation. Det vi nu ser är ju vad han har kämpat för. Grattis! Det här kommer gå åt h…..e.

  2. På 70-t skrev Jan Guillou en hyllningsbok till historiens värsta bödel Saddam Hussein, boken hette ’Irak, det nya Arabien’.
    För den fick han en stor summa av pengar av diktatorn.
    Boken var full av lögner och falska påståenden.
    Redan då förstod man vad denne Jan Guillou var för slags ful fisk.

  3. Xenofoba vet INTE de som läser Aftonbladet vad det betyder och det gjorde inte jag heller i ärlighetens namn men pettersson upplyste oss alla om att det betyder främlingsfientlighet, enklare då att skriva främlingsfientlig och det har människor alltid varit, normal misstänksamhet mot främlingar, till och med de som bodde i en by några mil bort innan vi fick ”fri rörlighet”, något politikerfrälset älskar….
    Jag Gijjo har blivit gammal. såh han inne i city för något år sedan, han gick dåligt, det är nog snart dags för rollator…han lever i sin egen lilla värld och inbillar sig att han är stor jägare och författare, han är nog snäll innerst inne och skriver vad Aftonbladet vill ha….dvs lögner och skit!

    • Förtydligande….Såg Jan på stan för några år sedan – en smällfet gubbe som haltade…..Men ska man tro citaten så har han förstått att det barkar åt helvete med Sverige….

  4. Stockholm City ikväll
    Horder av killgäng; afghaner, araber, negrer jagar kors och tvärs efter villebråd.

    Kista Centrum
    Inte en enda svensk på Food Court. Somaliska och arabiska halalpaddor i svartgråbruna tältliknande utstyrsel dräller omkring med stora barnvagnar och barnskaror i släp.

    På en gång deprimerande och skrämmande syn.
    Hur blev det så här, när, vem/ vilka ville ha det så?!
    Sveriges öde är beseglat.

  5. Björn Afzelius hade smaken att ändra uppfattning efter besökt Kuba och sett socialism på nära håll. Bara de bästa som går åt först. Wiehe, Guillou, Anders Lindberg vill bibehålla sin image som har gett mat på bordet och en stor kassa. Vi är bara i början av det som väntar framöver. Sent skall syndaren vakna.
    Bra artikel Pettersson och bra inlägg.

    • De är väl så kallade ”buksvågrar” ……..jag kallar de för något annat………natti och sov så gott !

  6. Nja,denne figur tog ju även hans mor avstånd från. Säger väl det mesta om denna mytoman !

    • Genialisk slutvinjett, min gode meningsfrände! Man småler i augustikvällens ljumma töcken 😉

    • Han är inte den ende som modern tar avstånd ifrån…..statsiministern…….vad skedd då och där ?

      • God afton, gode Stromboli!
        Detta yppar jag i strikt förtroende, med hopp om konvenansens hela diskretion och bespetsar mig på att min herre håller tand för tunga.
        Saken är nämligen den att undertecknad fått sig berättat att en viss statsman, inga namn nämnda, haft en synnerligen törnbeströdd barndom. Han skulle, redan under de späda gosseåren, uppvisat en sådan infernalisk tendens till undermåliga förståndsgåvor att hans arma moder beslöt sig för att leda ut honom i skogen.

        Detta avgörande fattades efter att bytingen tagit sig för att släppa ut ett större antal svin i en välskött örtagård, vilken med ohämmad förtjusning skövlades av de oregerliga galtarna och deras åtföljande suggor och kultingar. Den blivande statsmannatalangen visade nämligen tidigt en vilja att bedriva välgörenhet i stor skala på andras bekostnad.

        Byborna fick nog och krävde att gossen skulle lysas i bann och förvisas från socknen. Man hade begått tappra försök att enligt den tidens sed, auktionera ut ynglet, men såsom ingen hågad spekulant infann sig, såg den av skam och ruelse ansatta modern ingen annan råd än att rusta den osnutne parveln med en ränsel och eskortera honom ett gott stycke in i den täta skogen.

        Hur det sedan gick förtäljer icke anekdoten, annat än att den ger vid handen att upptågsmakaren sedermera lyckades ta sig tillbaka till civilisationen. Nu i mången mans vreda åminnelse!
        God natt, sa´ fan när han damp i vassån!
        Andreas 😉

  7. Denne regimens lydige tillskyndare behagar predika med sin sedvanliga docerande och manipulativa magisterstämma. Gud nåde den församlingsmedlem som inte har den goda smaken att säga amen och tack då pastor Guillou framför sina etablerade sanningar!
    Ersätt den inbillat förträfflige stofilen med en nationalistiskt sund och sinnad xenofobiker! Det kan ta mig tusan vara på tiden att nyansera de marxistiska väckelsepredikanternas enkelspåriga antirasismpropaganda.
    Tack för ordet.
    Andreas 😉

  8. Borde låst in han för landsförrädari
    Första gången.fast alla som vill Sverige illa verkar belönas.

  9. Tja…..Det var så tiden då Jan som så många andra ska betala Satan, Lusifer, Baphomen, Baal m.fl. namn på samma för de stora framgångar genom detta liv. Säljar man sin själ till Satan, vertikanet, Islam m.fl. som förestår ondskan för framgång, då måste man även agera knähund för ondskan på den yttersta tiden.

Kommentera