Två spelare anmäls – för attacker mot 17-åring som attackerade målvakt

INVANDRING. I samband med att den 17-åring som attackerat Östersunds målvakt Aly Keita eskorterades av planen gick två spelare till attack. De har nu anmälts till disciplinnämnden.

Fotbollsförbundets särskilt utsedda riksombud Artur Ogelid har pekat ut två händelser: Först ska Östersunds Fouad Bachirou ha riktat en spark mot 17-åringen när denne låg ner på marken och sedan ska Alhaji Gero ha riktat ett slag mot mannen när han fördes bort.

– Jag är förvånad, det Fouad gör måste ju gå under nödvärn. Han skyddar ju sig själv och Aly Keita, säger Östersunds ordförande Daniel Kindberg till Sportbladet.

-Pettersson är också förvånad och säger igen att det måste hänga på namnen…det kanske värsta är att Jakob Issa inte var supporter till något av lagen utan rusar in ändå – det kallas galenskap.

17-åringen som helt idiotiskt rusade in på planen och angrep målvakten Aly Keita heter Jakob Issa. 

De två spelarna som överreagerade heter Fouad Bachirou och Alhaji Gero. 

Jakob Issa anfaller målvakten
Jakob Issa anfaller Östersunds målvakt Aly Keita

 

8 thoughts on “Två spelare anmäls – för attacker mot 17-åring som attackerade målvakt

 1. Men så här har det alltid varit i Sverige på fotbollsmatcher, jag hatar dessa manliga fotbollsåskådare 🙂 Ja ursäkta satiren, jag kunde inte låta bli.

 2. Hej
  Det kan faktiskt vara så att de två spelarna som nu också åklagaren är intresserade av är inblandande i den”fixad matchen”

  Ulf

 3. Helt rätt beslut! Blattarna är lika fega som vanligt. Ingen spelare gör något för att hjälpa målvakten, men sen när berikaren är nerbrottad av vakten, vågar dom sig fram och sparka honom! Sen gapa om nödvärn, når du sparkar nån som ligger!

  Lika fega som hyenor!

 4. ”De två spelarna som överreagerade heter Fouad Bachirou och Alhaji Gero.”

  Inget svenskt lag med andra ord.

 5. Pettersson:
  Här finns tydligen ”få helvita” inom denna sport !!!
  Har bara vad jag kan minnas,besökt Östersund vid ett enda tillfälle.Men detta var ju långt innan svartingar och exoter,hade hitta denna vintersportort.På den tiden kunde jag hellre inte föreställa mig,att denna stad skulle få ett allsvenskt fotbollslag.
  Kanske skall de tacka mångkulturen för denna blandade skara ? För inte har man väl betalat dyra pengar,för dessa ”artister” ?

 6. Ensamkommande och utomförskap man kan inte annat än tänka hur den stackarn Issa har haft det utan föräldrar födda utan hjärnceller dom har väl slagit i huvudet flera ggr/dag i samband med bön kanske dom skulle dela ut hjälmar från Eliasson kansli.

Kommentera