Två spelare anmäls – för attacker mot 17-åring som attackerade målvakt


INVANDRING. I samband med att den 17-åring som attackerat Östersunds målvakt Aly Keita eskorterades av planen gick två spelare till attack. De har nu anmälts till disciplinnämnden.

Fotbollsförbundets särskilt utsedda riksombud Artur Ogelid har pekat ut två händelser: Först ska Östersunds Fouad Bachirou ha riktat en spark mot 17-åringen när denne låg ner på marken och sedan ska Alhaji Gero ha riktat ett slag mot mannen när han fördes bort.

– Jag är förvånad, det Fouad gör måste ju gå under nödvärn. Han skyddar ju sig själv och Aly Keita, säger Östersunds ordförande Daniel Kindberg till Sportbladet.

-Pettersson är också förvånad och säger igen att det måste hänga på namnen…det kanske värsta är att Jakob Issa inte var supporter till något av lagen utan rusar in ändå – det kallas galenskap.

17-åringen som helt idiotiskt rusade in på planen och angrep målvakten Aly Keita heter Jakob Issa. 

De två spelarna som överreagerade heter Fouad Bachirou och Alhaji Gero. 

Jakob Issa anfaller målvakten

Jakob Issa anfaller Östersunds målvakt Aly Keita

 


8 responses to “Två spelare anmäls – för attacker mot 17-åring som attackerade målvakt

 • ruben

  Men så här har det alltid varit i Sverige på fotbollsmatcher, jag hatar dessa manliga fotbollsåskådare 🙂 Ja ursäkta satiren, jag kunde inte låta bli.

  Gilla

 • ulf uddenberg

  Hej
  Det kan faktiskt vara så att de två spelarna som nu också åklagaren är intresserade av är inblandande i den”fixad matchen”

  Ulf

  Gilla

 • Bo

  Självklart alla svartskallar är fridlysta,och har ett högre värde än allas lika värde.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Helt rätt beslut! Blattarna är lika fega som vanligt. Ingen spelare gör något för att hjälpa målvakten, men sen när berikaren är nerbrottad av vakten, vågar dom sig fram och sparka honom! Sen gapa om nödvärn, når du sparkar nån som ligger!

  Lika fega som hyenor!

  Gilla

 • Swedish psycho

  Tacka vet jag det krigvita laget. Då vågar man ta med familjen!

  Gilla

 • Synonymen

  ”De två spelarna som överreagerade heter Fouad Bachirou och Alhaji Gero.”

  Inget svenskt lag med andra ord.

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Här finns tydligen ”få helvita” inom denna sport !!!
  Har bara vad jag kan minnas,besökt Östersund vid ett enda tillfälle.Men detta var ju långt innan svartingar och exoter,hade hitta denna vintersportort.På den tiden kunde jag hellre inte föreställa mig,att denna stad skulle få ett allsvenskt fotbollslag.
  Kanske skall de tacka mångkulturen för denna blandade skara ? För inte har man väl betalat dyra pengar,för dessa ”artister” ?

  Gilla

 • Joakim Anka

  Ensamkommande och utomförskap man kan inte annat än tänka hur den stackarn Issa har haft det utan föräldrar födda utan hjärnceller dom har väl slagit i huvudet flera ggr/dag i samband med bön kanske dom skulle dela ut hjälmar från Eliasson kansli.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: