Mode av skräp – är det viktiga nyheter?


Har vi inga viktigare nyheter i Sverige än att ägna en del av en nyhetssändning åt en modedesigner som vill göra mode av gamla chipspåsar?  För mig är detta ägnat åt kulturnyheter, absolut inte åt en vanlig nyhetssändning.  Var är de riktiga nyheterna?

trash 1

”Project Precious Trash” i all ära men det är inga nyheter.  Bränder, mord, rån mm är nyheter som skall förmedlas i Rapport, Aktuellt samt Nyheterna TV4. Riktiga nyheter så gott som de kan, sanningen får läsarna hos oss alternativa medier.

Vi vill ha riktiga nyheter, sådant som är av värde att veta för oss. Det händer saker hela tiden i vårt avlånga land så de kan inte säga att det inte finns annat att rapportera. Alla dessa ”sidospår” är enbart till för att få oss att tänka på annat än verkligheten. För mig och många andra får det totalt motsatt effekt. Jag blir riktigt ”pissed off”

När de inte har något mer de kan mörka så ägnas den korta nyhetssändningen åt den här typen av nyheter. Jag fattar ingenting??  Johanna Törnqvist som är modeskaparen håller säkert inte med mig. Hon måste vara överlycklig över uppmärksamheten.  Men – Hon är ju långt ifrån först med detta projekt, ”Project Runway” med Heidi Klum har ju vid flera tillfällen använt okonventionellt material i sina modeutmaningar, bl.a. omslagspapper till godis och chipspåsar mm.

Med andra ord är detta knappast en nyhet och behöver inte visas som en.  Det finns mängder med intressanta nyheter som SVT och TV4 skulle kunna ägna sig åt istället för detta . Lika lite som sportnyheter, det skall inte ta stor del av nyhetssändningen, det är sportsändningens jobb.

 

 

 

prProject Runway -godispapper klänning

 


14 responses to “Mode av skräp – är det viktiga nyheter?

 • jgarn

  Dessa ”nyheter” betalar populasen för.

  Gilla

 • ÅMÅL

  TIPS FÖR HERRARNA

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det är sådana nyheter som etablissemanget har förstått att merparten av svenska folket har förmåga att tillgöra sig. Det behövs inte många hjärnceller för att se på detta inslag på TV.

  Gilla

 • Bo

  Nu är du nog chipsklädspåsar rasist

  Gilla

 • dave

  Skräpnyheter.

  Gilla

 • elon

  Varför talade man inte om vad dom kostade?

  Gilla

 • Väck de som sover

  Tänkte samma sak när jag såg reportaget. Förorterna brinner, TBC sprids på nytt, Polisen är motarbetad av sin egen chef, EXPO åsiktsregistrerar och samarbetar med SÄPO osv osv. Det finns gott om viktiga och intressanta nyheter och nyhetsprogrammen ägnar sig åt utfyllnad, skräpnyheter. De måste försöka vagga in folk i känslan av att allt är normalt, eftersom inget längre är normalt i landet. De vill ju inte att någon ska råka vakna i onödan.

  Gilla

 • Android77

  Pengarna håller på att sina för gammelmedia. Det blir snart en självsanering av denna ruttna bransch. En enda flitig journalist kan skriva hela tidningen själv. Finns ingen anledning att ha massa dökött på redaktionerna.

  Gilla

 • Rädda Barnen från Margot!

  Rör inte pojkens snopp, Marrrrgot!

  Skenheliga Margot Wallström protesterar mot legaliseringen av pedofili i Turkiet!
  Samma Margot vars parti Socialdemokraterna år 2001 legaliserade den värsta sortens pedofili i Sverige med en lag som inte bara tillåter vuxna att vidröra små pojkars könsorgan utan även skära bort en bit av organet.

  ————
  Kontaktuppgifter till Margot Wallström
  utrikesdepartementet.registrator@regeringskanaliet.se
  #31#084051000

  Gilla

 • Tony

  Dom riktiga Nyheterna hålls undan därför att så mycket
  dåligt kan kopplas till massinvandringen, och det ska inte
  Svensken ha reda på,men man kan undra över hur inkrökta
  medier och myndigheter kan bli? Dom kan lura en del en tid,
  men det mesta kommer fram via sociala sanningssägare, vilket
  dom kommer att bli varse 2018!

  Gilla

 • Mm

  De borde ju ha något mer att ta upp, att vår gemensamma luft blir förorenad av våra ivriga invällar battingar av diverse ålder från 10 – 40år.

  Gilla

  • Tony

   Ja tusentals bilbränder som är kopplat till dessa marodörer
   förbättrar ju inte Miljön? Fast det tror visst Miljöpartiet
   eftersom dom aldrig har varit tystare än nu? Märkligt?

   Gilla

 • ÅMÅL

  HUSHÅLLNING MED JORDENS ÄNDLIGA RESURSER ÄR NÖDVÄNDIGT inom alla områden! Även kläder.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: