Stäng

9 reaktioner på “Dagens allau akbar

 1. De hade antagligen laddat fordonet med en raket i stället för bara med explosiva ämnen, raketen tände och upp i luften det gick sen kom smällen på behörigt avstånd där uppe.
  Säga vad man vill om raketingenjörerna, men examen har de aldrig tagit.

 2. Såg en bild på en blivande resenär till Paradiset. Han hade tagit på sit ett suspensoar av metall för att skydda det viktigaste inför resan till de 72 damerna.
  Det visar att de tror stenhårt på den sagan – idag år 2016?! Säger också en hel del om deras kunskap om människokroppens funktioner…

 3. Dagens glada nyhet: Exponerat är tillbaka samt att mittmedia är på fallrepet 450 journalister riskerar att få kicken. Yipeeee!!!

  1. Ja, här lokalt har det varit mycket snack om vad vi läsare kommer att missa. Vi kommer att tvingas läsa allsköns alternativmedia som i motsats till deras tidningar skrivs av okunniga personer med agenda och ingen får sanningen.

   Jag höll på att sätta i halsen. Inte ett ord om att deras kunder (liksom jag själv) sagt upp sina prenumerationer p g a att de inte kan rapportera något utan att vinkla.

   De har ringt och ville att jag skulle prenumerera igen och jag har talat om vilken skittidning jag tycker de producerar.

 4. Kanske något för cirkus.
  De får ju inte längre ha vissa, vanliga djur.
  Skulle säkert glädla många att se en muslim ta livet av sig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: