Afrikanska tonårsflickor efterlysta för brutalt rån


INVANDRARVÅLD. En 16-årig flicka från Kolding, Danmark blev i söndagskväll utsatt för ett rån på Ålegården i Kolding. 16-åringen blev slagen, sparkad och hotad med kniv. Rånarna beskrivs som två flickor i 14-årsåldern.

Det våldsamma rånöverfallet skedde omkring kl. 02.39 natten mot söndag, på sydöstra Jylland. Den 16-åriga flickan överfölls av två andra flickor. Flickorna slog och sparkade 16-åringen och krävde att hon skulle ge dem pengar. När 16-åringen förklarade att hon inte hade några pengar på sig hotade en av rånarna henne med kniv.

16-åringen blev sedan omkullknuffad och sparkad när hon låg på marken. De båda rånarna flydde därefter i riktning mot Bone’s, en restaurang som ligger vid Bredgade, bara ett stenkast bort. Vart rånarna sedan tog vägen är oklart.

Den 16-åriga flickan har uppgett följande signalement på de två rånarna:

Båda två ser ut att ha afrikanskt ursprung och är troligen i 14-årsåldern. De är ungefär lika långa; omkring 160 – 165 cm.

  • Rånare 1 beskrivs som smal/spenslig. Hon var vid tillfället iklädd keps, svart huvtröja samt mörka jeans.
  • Rånare 2 hade sitt hår i en knut och var vid tillfället iklädd grå huvtröja. Det var hon som knivhotade 16-åringen.

-Pettersson säger att det ser mörkt ut men tackar danska Lokalavisen för signalementet, övertygad om att hatmedia i Sverige hade skrivit att det är män som rånar…


16 responses to “Afrikanska tonårsflickor efterlysta för brutalt rån

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: