Känsligt läge


Jag måste berätta om en mycket bisarr händelse. Ponera att du under morgonen på din Islamic center Malmöväg från punkt A till punkt B cyklar föbi 1, en moske och lite senare 2, en kyrka. Eftersom jag brukar ha kameran med så blev det två bilder på dessa två byggnader för gud- och profetdyrkare.

På bilden med moskén kan man också se en grävskopa, och då tänker jag i förbifarten ” Ska dom bygga ut ”, så långt så väl. Väl hemma lägger jag ut bilden på en offentligt facebooksida som heter ” Du vet att du är ifrån Malmö när…….” och jag fyller i ”……du helt klart tänker utbyggnad och inte rivning”. Det är nu det händer sjuka grejer, som ett brev på posten kommer näthatet……

……jag blir näthatad, och om inte det vore nog så blir jag även censurerad. Bilden som jag publicerar här togs bort, två gånger. Hatet jag fick var både från etniska svenskar samt av såklart en islamsk kvinna som ansåg mig som rasist, nazist och som undrade om det var jag som sprängde byggnader, samt att jag inte borde få skriva och lägga ut hatiska inlägg (?). Jag kommenterade inte tillbaka, jag lutade mig tillbaka och inväntade vad som komma skulle.

En reflektion i det hela: Vi befinner oss för tillfället i ett land där det är ytterst känsligt och tabubelagt att ha åsikter om samt att skriva och säga ordet…….. moské, vi befinner oss för tillfället i ett land där vi har landsmän som istället för att värna vår kultur och vår yttrandefrihet går ihop med personer med en kulturellt vidrig människosyn. Sverige och svenskarna måste enas.


25 responses to “Känsligt läge

 • Känsligt läge, igen | Petterssons gör skillnad!

  […] och ber om malmöbilder och lite text till, och igår visade det sig vara hyperkänsligt att visa bild på Islamic Center med en grävmaskin i förgrunden. Idag var det jättekänsligt att visa en bild från inatt med en […]

  Gilla

 • Morningstar (@Rayne_Stormcrow)

  Det var gott om PK-folk i den motsvarande Landskrona-gruppen också. Tur att man inte har fejjan längre. tacka vet jag Oopih.

  Gilla

 • Stromboli

  O T :
  Vet inte riktigt var den här stolliga artikeln passade in egentligen ingenstans utom i papperskorgen. Nåja nu är den här i all sin galenskap.
  PK-folk nu vet ni var ni INTE ska bajsa !!
  http://www.expressen.se/ledare/eric-erfors/avforing-mitt-i-stan–politikerna-blundar/
  Ändå gör ni det ………….varför ?

  Gilla

 • malmobon

  Jag sa en gång till en Palestinier att Al Aqsa moskén skall stängas.
  Ögonen blev ännu mer svarta. En annan tyckte jag han skulle byta namn från Mohammed vilket han inte uppskattade.
  Roligt kivas med mussarna.

  Gilla

 • Martin

  Jotack.
  Jag mailade somaliska föreningen iom deras ”prova ramadan” initiativ. Föreslog kort att jag skulle kunna komma till dem och bjuda in till prova julen/hanucka osv med motiveringen att kristendomen och judendomen historiskt varit en stor del av norra Afrika.
  Dagen efter blev jag utsatt för hackningsförsök 3ggr. 1 gång från ett ip-nummer från lybien, en gång från Egypten och sista gången från ett osspårbart IP.

  Har aldrig någonsin tidigare blivit utsatt för detta. Ser onekligen ett samband tyvärr.

  Gilla

 • mari svensson

  Tack och lov att jag inte har facebook!! De kanske trodde att du spionerade eftersom bilden togs bort?? Hoppas att du kan skratta åt eländet. Bara de inte lyckas med att tysta dig!!
  Det kanske var en sur entreprenör -de gillar inte att man kallar deras grävmaskiner för skopor:-)

  Gilla

  • mari svensson

   Var inne och tittade runt om Malmö. Ingen som inte bor och lever där kan nog föreställa sig hur det är. Jag försöker tänka mig in i det men det kommer aldrig att förstås helt. Inte förrän den dagen man själv drabbas i sin trygga hemmiljö – då först…….

   Gilla

 • jgarn

  Alla moskéer skall rivas i Sverige, vi är inget efterblivet muslimskt land.

  Gilla

 • Erik

  Varför vill muslimer överhuvudtaget bo Sverige?

  Ett land fullt med otrogna hundar och strukturella rasister, kan det verkligen vara attraktivt?

  Vad är det vi har som lockar trots dessa gravt negativa omständigheter?

  Gillad av 2 personer

  • Vasaättling

   Det som lockar är att erövra Sverige och länderna i Europa, inget annat. Vare sig vi vill eller inte kommer vi att få strida mot dessa inkräktare. Den dagen är det många svenskar som inte längre har sina landsmän på sin sida då de bjudit in denna trojan och kommer att få bita i det sura äpplet.

   Gilla

  • eva

   Dessutom finns möjligheten att leva gott på socialbidrag. Alla är naturligtvis inte sådana men tänk själv möjligheten att genom lite ”förhindrande”, t.ex. slöja, krav på bönelokal på arbetsplatsen, oupphörligt barnafödande, göra sig oanställningsbar, ändå bli försörjd och kunna skicka pengar till hemlandet och terrororganisationen.
   Har man inte arbetsmoralen i ryggmärgen är det ”lätt hänt” och sanktioneras dessutom av etablissemanget. I alla fall väljer man från den sidan att ”titta bort”.

   Gilla

 • Smygan

  Karl_Gerhard- Den ökända hästen från Troja

  Karl_Gerhard blev förbjuden att sjunga den låten, detta sa statsminister Per Albin Hansson personligen.
  Redan då bestämde man vad folk får och inte får.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Den_ökända_hästen_från_Troja

  Den ökända hästen har nu blivit dom ökända moskéerna

  Detta gäller även EU som kan liknas vid Babels torn.
  men då var det Gud som bestämd nu är det eliten.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Babels_torn

  Gilla

 • Stenbock

  Mayday,mayday…..16:23
  Alla söder om Landskrona varnas nu..Hela svenska flygvapnet är åter på väg söderut.Båda Jas-planen med överljudsfart,och fulla tankar.
  Troligen är den lede FI över Östersjön !!!!

  Gilla

 • Bt

  Man ska börja gilla ordet rasist.
  Det är då man är normal.
  Allt annat är onormalt.
  Det är bara förrädare av sitt eget som hatar sina egna.

  Gilla

 • Tompa

  Indianerna stoppade inte invandringen.
  Nu sitter de själva i reservat 😡😡😡
  Vi är på väg dit också om vi inte blir halalade först…

  Gillad av 1 person

 • Alf

  Dom får kalla mig rasist hur jävlar mycket dom vill, det ändrar ingenting för varken islam eller moskéer har överhuvudtaget ingenting i Sverige att göra, inte ett dyft.

  Gilla

  • Stefan SH

   ..inte heller arabiska TV-reportrar, den senaste idag är Muhammed i Rapport.
   Jag befarar på allvar att SVT och SR snart introducerar arabiska nyhetsuppläsare med arabisk brytning, just för att berättiga / legalisera den ökande, arabisktalande befolkningen.
   Så jag får vackert finna mig i mediernas mångkulturfrämjande och njuta av mångkulturens fjärran-dialekter.

   Den vita svenska hetero-mannen nästan ändå är borta från SVT:s nyhets- och kultursändningar… det är nästan bara kvinnor, inte sällan med ursprung och religion långt från Europa som främjas och lyfts upp mer och mer. En och annan HBTQ också.
   Hanna Stjärne, vad håller ni på med?

   Gilla

  • eva

   Stolt rasist! Javisst!

   Gilla

 • Stromboli

  A F är den första och mest sjuka myndighet som fanns / har funnits i Sverige. Redan på 70-talet så var den befolkad av hjärndöda !
  http://www.blt.se/ledare/har-svallt-over-alla-bredder/

  Gilla

 • Petter (SD nu!!!)

  Sanningen vet vi ju redan; dom verkliga rasisterna ser vi inom PK-dyngan, dess politiska och journalistiska grenar inklusive deras ”fredliga och humana” religiösa stormtrupper. Dom frotterar sig bara i antirasism, verkligheten är en annan; i Umeå vart judiska församlingen utestängd vid minneshögtiden för Kristallnatten förra året. Bra det så vi vet vilka de verkliga nynazisterna är.

  Gillad av 1 person

 • Android77

  87:an är utvecklingsstörd.

  Gilla

 • Stenbock

  De Islamistiska berikarna är tydligen väldigt misstänksamma ! Som man känner sig själv,känner man andra.Att de extrema vänstersvinen stöttar dem,är ju inte något nytt…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: