Stäng

Morden som media inte glömt i sommar

HATMEDIA. Aftonbladets Oisín Cantwell beklagar sig idag över att det är märkligt tyst i tidningar, radio och tv när två unga asylsökande från länder långt borta hittas knivhuggna till döds i en lägenhet i Södertälje. 

Aftonbladet

Aftonbladet_morden_media_glömde

-Pettersson vill upplysa herr Cantwell, om han är tillräckligt nykter för att fatta i knarkdimmorna, att pressen visst skriver om morden på unga asylsökande och om vilka mördarna är. Herr Cantwell kan finna de mesta fakta han behöver nedan, visserligen inte färska nyheter men det duger nog åt Aftonbladet. Cantwell läser helt enkelt felsorts press…

TIDIGARE 2016-07-29. Rättegång mot två afghaner som halalslaktade f.d. frun och hennes nya man

Två män åtalades under fredagen för dubbelmordet i Södertälje i vintras. I slutet av januari hittades en kvinna och en 21-årig man döda i en lägenhet i stadsdelen Västergård. Enligt åtalet hade de mördats nio dagar tidigare. Morden beskrivs som mycket brutala. Offren hade bland annat fått halsarna avskurna.

Polisen Anders Åkerlund beskriver utredningen som en av de ”grövsta” han någonsin jobbat med. En orsak är brutaliteten, en annan är språkproblemen.

– Vi har jobbat med att underrätta anhöriga i flera länder. Det svåraste har varit att försöka finna och få kontakt med offrens anhöriga som finns i utlandet, säger Anders Åkerlund.

-Pettersson noterar att de två åtalade är Reza Mohammadi och Kazim Salehi samt att det rör sig om något så banalt som att den mördade kvinnan lämnat Reza Mohammadi.

Reza Mohammadi har, efter att hans hustru Sara Mohammadi lämnat honom och inlett en relation med Jawad Moradi, hotat Sara Mohammadi till livet och bestämt sig för att döda henne och Jawad Moradi.

Kazim Salehi, som känt till Reza Mohammadis plan, har erbjudit Reza Mohammadi husrum och har tillsammans med Reza Mohammadi innan mordet rekognoserat utanför målsägandenas bostad i syfte att kontrollera deras förehavanden. Reza Mohammadi har därvid filmat målsägandena när de haft intimt umgänge och visat filmen för Kazim Salehi. Den 14 januari 2016 har Kazim Salehi och Reza Mohammadi kontaktat målsägandena per telefon
och hotat med att sprida filmen till Sara Mohammadis släktingar.

Kazim Salehi och Reza Mohammadi har den 15 januari 2016 på Västergatan 29, Södertälje, Södertälje kommun var för sig eller tillsammans och i samförstånd uppsåtligen dödat målsägandena genom att med eggvasst föremål
tillfoga dem omfattande skador som lett till deras död.

Sara Mohammadi har avlidit på grund av skador på halsen med fullständig genomskärning av flera kärl och luftröret med åtföljande yttre förblödning. Sara Mohammadi har utöver skadorna på halsen tillfogats ett flertal stick- och skärskador i bröstkorg, buk, på vänster arm och hand samt vänster ben.

Jawad Moradi har avlidit på grund av förblödning orsakad av kärlskador på hals, lungor och kroppspulsåder. Jawad Moradi har utöver skadorna på halsen och bröstkorgen tillfogats sårskador på höger arm.

-Det räcker tycker Pettersson, jag vill samtidigt tacka Reinfeldt, Löfven och 87:an för att ni berikat vårt land…

De åtalade har tolkbehov på dari som  pratas i Afghanistan och åklagaren har yrkat på utvisning om de döms.

38 reaktioner på “Morden som media inte glömt i sommar

 1. Sluta tramsa!
  Vill dessutom påtala att SD vill samarbeta med M….
  Vilket innebär att vi inte får någon makt om SD inte når 51%
  Tvärtom.

  1. Och vår regering är redo att följa efter Tysklands exempel:
   http://www.regeringen.se/contentassets/207048837827439b9d1dce919d0dd6f9/integritet-och-straffskydd-sou-20167
   Se s. 594-595!

   Den som gör intrång i någon annans privatliv genom att sprida
   1. bild eller annan uppgift om någons sexualliv,
   2. bild eller annan uppgift om någons hälsotillstånd,
   3. bild eller annan uppgift om att någon utsatts för ett allvarligt brott,
   4. bild på någon som befinner sig in en mycket utsatt situation,
   5. bild på någons nakna kropp, eller
   6. annan liknande bild eller uppgift om någons privatliv döms, om spridningen var ägnad att medföra kännbar skada för den som bilden eller uppgiften rör, för olaga integritetsintrång till böter eller fängelse i högst två år.

   Att sprida kränkande uppgifter offentligt ska i en del specificerade fall vara straffbara, men dock endast gällande handlingar som begås utanför det s.k. grundlagsskyddade området. Det betyder i klartext att hänga ut kända PK-sopors privatliv i alternativmedia utan grundlagsskydd blir straffbart, men SVT får hänga ut alternativmedias frontfigurer utan konsekvenser. Sverige har snart passerat DDR;s lågvattenmärke.

  1. Ingår knuffar ut på spåret i så fall? Ingår plankning för vänsterjönsar så vi andra får betala allt högre avgifter?

 2. Vad är Sverige?
  Vad är svenskhet?

  Nationen Sverige är grundad som en administrativ enhet och är tänkt att fungera som ett företag.
  För att ett företag ska gå bra vill det till att företaget i grunden har
  ett gemensamt språk
  en gemensam kultur
  och gemensamma värderingar
  Och att de som tillhör företaget är
  lojala mot sitt företag
  arbetar mot samma mål
  och gör sitt bästa för företagets bästa.
  Det vill också till att företaget har en klok ledning som noga väljer ut vilka som får vara med i företaget, människor som är lojala, vänligt sinnade, högutbildade och hårtarbetande.
  Ett företag som består av illojala, fientligt sinnade individer, klickbildningar och grupperingar som drar åt olika håll eller rentav motarbetar varandra är dömt till undergång.

  Svenskhet är ingen mänsklig rättighet, den är ett privilegium. Det borde ställas krav på att man ska jobba hårt för att göra sig förtjänt av det. Vi skulle vilja se en uppgradering av svenskhetens värde som omfattar även personer födda i landet.
  Individer som sviker eller motarbetar Sverige eller har sin lojalitet mot fientliga makter ska kunna förlora sitt medborgarskap och därmed rättigheter förknippade med detta som rösträtt och innehav av höga eller känsliga samhällsposter.

  1. Bra att du lydde mitt råd och köpte spelet. Lycka till.

   eller

   Råd och spelet lycka att bra du lydde till köpte mitt

   1. Nä jag köpte de aldrig, lånade bara från dig för att testa, men din IQ var tydligtvis för låg för att fatta det. Men ska tydligen sänka intelligenskraven på dig och dina racistpolare i fortsättningen.

   2. Shirka din IQ är inte tillräckligt hög för du ska fatta vad IQ är för något. Åk hem till sandöknen med dig!

   3. Peter,
    Om jag inte har IQ varför skriver ni alla racisterna svar till mig då här???????

   4. Behärskar du inte vårt språk bör du hålla käften. Att bilden är min i originaluppladdning (länk:minfil) var det första jag kollade.

    Begrep genast att din egen förmåga att ladda upp bilder är begränsad. Så även dina kunskaper i det svenska språket.

   5. Sluta svamla. Prata så vi begriper.

    ”Sopa rent vid din egna dörr”

    ”Sopa rent framför din egen dörr” heter det.

    Med dina språkkunskaper räddas ingen välfärd.

    Den raseras!

   6. Mannen är det så jobbig för dig om någon frågasätter dig? Vilket skitsnack du sysslar med mannen, vilket skitsnack. Du är inte emot min språk, du fattar ju den jag skriver och rättar den själv. Det är för jag är emot dig och dina racistkompisar, men du har inga argument. Du är urblåst i huvudet och det är jobbigt när jag frågasätter dig.
    Petersson skriver ”Två 17-årig kvinnor”; det heter ”Två 17-åriga kvinnor”, men inget kritik från dig, nej för Petersson har ”rätt åsikt” enligt dig. / https://petterssonsblogg.se/2016/08/06/sexuellt-ofredande-i-arvika/
    Du är en racistisk sopa Synonymmen! Det är du som svamla som snacka skit. Din racistiska bajs skalle är tom på argument va?
    Du och dina racistiska kompisar kan krypa tillbax till eran mörkbruna håla och gömma där, slicka varandras feta rövar.
    Jag håller inte käften som du tycker. Jag ifrågasättar allt bajs du skiter ut ur din röv på detta sajtet.
    Solong ditt BAJS!

   1. Nu slog du ett stort hål i luften, någonsin hört om att vara pensionerad ?
    Efter över 40 -år då jag har betalat för drägg via mina skattepengar, men med självbevarelsedrift.
    så lutar jag tillbaka och skriver exakt så mycket och var jag vill!

  2. Du klarar själv varken stavning eller korrekt meningsbyggnad i de två inlägg jag sett här. Men jag rekommenderar inte mer av SFI, ni är hopplösa fall. Åk hem istället.

   1. Jag åker inte ”hem” ja är Svensk medborgare och då Svensk. Sverige är minn hemland. Det är mina åsikter du inte axepterar. Men jag bajsar på dina ord att resa ”hem”. Aldrig din racistiska skit. Jag STANNA HÄR!
    Fick tom min jobb som ekonom före alla svenskar som kan inte skriva bra heller.

   2. Jobb som ekonom, var det på migrationsverket eller arbetsförmedlingen, kanske på finansdepartementet ?

   3. Varför är min arbets plats viktig för dig? Skaffa dig ett jobb istället att sitta här och kolla var andra jobbar va???? Men de kan bli svårt ni svenskar är lata och bidrags beroende vill bara ligga i säng hela dagen glida runt i samhället med bidrags pengar.

   4. Med tanke på Shirkas språktermer i form av exkrementer skulle jag tro det är frågan om ekonom på Svinens Vänster Television!

   1. Den som är bekant med Agaton Sax känner också till ”intrasslingssnacket” eller ”graeliska”

    Det kan vara någon lokal variant på dessa.

   2. Blir svårt, det! Är det inte bättre om Shirka anmäler sig på SFI först? Eller kanske än bättre, får det hjälp och stöd han/hon behöver med en enkel biljett tillbaka till sorkhålet som han/hon kommer ifrån?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: