Risk för muslimska upplopp i Tyskland

ISLAM. Under söndagen väntas 30.000 Recep Tayyip Erdogan-supportrar (muslimer) demonstrera i staden Köln i Tyskland. Det efter det misslyckade kuppförsöket. Många motdemonstranter (muslimer) väntas finnas på plats. Demonstrationen börjar klockan 15 under söndagseftermiddagen, men redan nu har vissa börjat samlas i de centrala delarna av staden. 2700 poliser kommer att finnas på plats och de är förberedda med bland annat vattenkanoner. Polischefen Jürgen Mathies har dock lovat att allt kommer gå lugnt till.

Turkar i köln

– Jag vill tydligt understryka att vi kommer ingripa mot alla sorters våldshandlingar snabbt, beslutsamt och kraftfullt, säger Kölns polischef Jürgen Mathies, rapporterar AFP.

Samtidigt kommer flera mindre motdemonstrationer att hållas, bland annat av en grupp med budskapet “stoppa Erdogan” och en annan av högerextrema aktivister.

Demonstrationens arrangörer, den Europeisk-Turkiska demokratiska unionen EUTD, ville sända ett tal av presidenten Recep Tayyip Erdoğan från Turkiet på en stor skärm, vilket den federala författningsdomstolen förbjudit. På tillställningen ska dock bland annat Turkiets idrottsminister tala.

Tyskland är det land där det bor flest turkar utanför Turkiet. Ungefär en och en halv miljon personer som bor i Tyskland får även rösta i turkiska val och det bor cirka tre miljoner människor med turkisk bakgrund i landet.

Det finns en oro i Tyskland om att den nuvarande konflikten i Turkiet kommer att blossa upp även i Tyskland. Utrikesministern Frank-Walter Steinmeier har nu gått och sagt att det inte är ”någon plats i Tyskland” för någon sida att “föra in de inrikespolitiska spänningarna från Turkiet till oss i Tyskland och skrämma människor med en annan politisk övertygelse.”

-Pettersson tror att turkarna ska vara glada om de slipper bli ett nytt Syrien, sedan de röstade fram Erdogan och hans islamister till förmån för den sekulära staten är de inne på en farlig väg.

Och börjar turkar slåss inbördes mer än de gör idag så sprider det sig hit och vi får ett inbördeskrig här också…

TWITTER från demonstrationen

29 thoughts on “Risk för muslimska upplopp i Tyskland

 1. “Tidningen har intervjuat Turkiets utrikesminister Mevlüt Cavusoglu som säger att EU nu får fram till oktober på sig att häva visumkravet. Därefter ska Turkiets 79 miljoner invånare fritt få resa in i EU, om inte kommer Turkiet öppna gränsen och återigen låta asylsökare välla in i Europa.”

  Hur svårt kan det vara?

  Stäng EU:s yttre gräns.
  All tillgänglig militär bevakar gränsen.

  SKJUT ALLA muslimer/turkar som lyckas ta sig över gränsen.

  KLART!

 2. Tänk om 7klövern kunde lära sig.Där det är muslimer = bråk o krig o allt annat jävulskap

 3. Expressen skriver:

  “Stor demonstration hyllade Erdogan i Köln”

  Jag förutsätter att de flesta muslimer i demonstrationen är bosatta i Tyskland.

  Varför i helvete flyttar muslimerna då inte hem till Tyskland?

  Varför tvinga sig kvar i VÅRT Europa?

  • Och turktanterna hade klätt ut sig i karnevalskostymer,mitt i sommaren ! NRW framstår än en gång som maskeradens hemort.

  • Från Flashback:
   LIVE TYSKLAND: 100.000 islamister demonstrerar, vänstern skräckslagen.

   • Uppskattningsvis 3 miljoner muslimer i Tyskland. 100,000 i Köln som är ute på gator och torg i islams namn är en mardröm.

 4. “Turk på burk luktar urk” sa man redan på 60-talet. Det har knappast blivit bättre sen dess.

 5. Erdogan vill äbdra i konstitutionen så han kan sitta föe evigt som President.
  Detta har en del av oss fattat för 2 år sedan, och varnat för.
  Tyvärr så har Margot o Merkel inte alla höns hemma och börjar fatta detta när det är försent.
  Bara kyrder och sanktioner som kan förändra ett nytt storkrig i Europa. Först gäller det för oss skicka hem och dra in alla arbetstillstånd för turkarna.
  Mörk tid väntar i alla bemärkelser.

 6. Aldrig har vi sett eller hört talas om muslimer som demonstrerar mot alla terrordåd som utförs av muslimer,inte heller protesterar de sk fredliga muslimerna mot sharialagar som införs i allt större utsträckning i Sverige och övriga muslimvurmande länder i Europa.

  The Vicious Snake

 7. Finns det någon som är intresserad av att titta,hur Diktator Erdogans trupper i Tyskland uppträder,finns här en direkt länk till Köln

  • Ser att det diskuteras över turkarnas uppträdande i främmande land.
   Vill bara informera om,att övertecknad redan när jag var bosatt i Berlin,var en stor motståndare till allt vad dessa “plattfusser” sökte influera i sitt gästland.Än värre blev det efter Jugoslavien-kriget,då 100.000-tals nya muslimer,och vet inte alla folkslag invaderade Tyskland.

  • När jag tittar på denna direktsändning,kommer jag att tänka på den gamle ICA-handlaren,som spontant utbrast, “här skulle man nyttjat en kulspruta”…Uttalandet skedde i samband med ett 1:a majtåg i vår lilla by för 50/60 år sedan !

  • Nu gråter t.o.m. vår Herre över föreställningen ! Trevligt att se även Köln kan få taga del av vårt svenska sommarväder…
   Förresten har ni hör hur deras stridsrop “Allah Achba”,tonar ut över mötet ?

   • Alla röda fanor får min mage att må dåligt, det är som alla vet om magen mår dåligt så gör hela människan.

 8. Erdogan tycks anse att Tyskland är en av hans kolonier. Men jag har ett tips till de som vill visa Erdogan sitt stöd. Ta en resa till torget i Istanbul och demonstrera där. Det är billigt nu och ni kommer att få mer uppmärksamhet.

 9. Jag anser att muslimerna skall åka hem till sina hemländer och hålla sina demonstrationer där.

 10. “…Ni släpper in så många muslimer i era länder, ni kommer om 20, 30 år att helt tappat kontrollen över dessa människor. Ni kommer att stå på knä framför Mother Russia och ber oss att rädda er från Islam…”
  Vladimir Zjirinovskij, 1992

   • Någon gång på svensk television för längesedan så presenterade han en stor karta, på kartan så ritade han ett tjockt streck / en linje från arabländerna till Sverige och sade ungefär ……ni som älskar araber så mycket i Sverige, vore det inte en idé att bygga en motorväg …..ungefär så här och så drog han riktningen, jag minns att jag blev chockad.

 11. Tiden går snabbt det är så uppenbart när jag tittar på det korta klippet, Tyskland som jag kände, går inte att känna igen jag talar om ca 30-40 år.

  • Med turkiska flaggor är det inte Tyskland längre. Men jag har på känn att tyskarna kommer resa sig mot eländet. Mot sopan Merkel och övriga sopor i Förbundsdagen. Vill/kan dom inte anpassa sig efter tyska värderingar, då är det bara enkel biljett hem som gäller.

  • Ja du har rätt,Tyskland har förändrats totalt sedan muren föll… De gamla politikerna som kunde hålla samman folket är numera pensionärer.De nya (som Merkel) är i stort alla halvfigurer,som tycks i första hand intressera sig för sina dieter,och andra inkomstkällor. Min enda förhoppning för landet ligger i,att AfD kommer att få många ledamöter i Bundesdagen efter valet nästa år.
   Samtidigt är det oroande att se hur deras PK-press och övrig media (liksom i Absurdistan) dagligen backar upp kommunister,och andra extrema grupper.

Kommentera