Fredrik Reinfeldt är funnen…troligen

INSÄNDARE. Många har ju undrat vart f.d. statsminister Fredrik Reinfeldt har tagit vägen. Killen med “öppna hjärtan”-politiken.


Jag har hittat honom i en park. Övertygad om att det är han. Till 99%. Tog en bild på Fredrik i Stjärnholms skulpturpark i Oxelösunds kommun och konstverket heter ju “Man är”.

Peter

FRedrik

24 thoughts on “Fredrik Reinfeldt är funnen…troligen

  • Apropå tragedier ”eugencork”……..

   Özz Nujen brukar säga att det finns ingen svensk kultur eller svenska värderingar.

   Fast hör och häpna ….han ställer alltid upp på mångkultur.

   Vad är det då? Finns kanske den svenska kulturen med där?

 1. ”Allåh!!! Allåh!!! Nån där?”

  Svar ur djupet: ”Allah akba…ah akba…ah bar… öl..öl..öl….” 🙂

 2. Klart att det är det! Han är ju född alkis. D v s, alkishjärna, utan alkohol. Det är därför han fört sån sjukt skadad politik. Nu tycks han ha funnit sig själv i sitt delerium.

 3. Lustigt, huvudet i sanden. =D
  För egen del tänker jag snarare på alla försämringar han gjorde i A-kassan, att han drog ned arbetsmiljöverkets budget med hälften, öppnade upp vården för privata vinstintressen och sänkte skatten lite grann för oss vanliga arbetare men sänkte den brutalt för de redan rika.

  Mest minns jag han för att klyftorna mellan de förmögna oss arbetstagare i Sverige ökade mest i hela världen under hans mandat. Usch ja.

 4. ”You can run, but you can’t hide”!

  Man kan fegt fly med lögner, men aldrig gömma sig för sanningen.
  Den kommer ALLTID ikapp, förr eller senare!

  Verkligheten och Svenska folkets raseri över landsförräderiet under 2 mandatperioder är på väg att hinna i kapp ”skalleper”.

  • Det finns en orsak till att han rakar huvudet.
   Håret som kommer blir negerkrull.

 5. Får mig att tänka på historien om Carl Bildt på resa någonstans i Sverige och kommunalrådet på orten bjöd med Carl på en liten sightseeing i omgivningarna! Under sightseeing blir de båda herrarna lite svettiga och inser att de inte kan komma svettiga till kvällens begivenheter! Beslutet blir ett bad i det fria men badkläder saknas! Kommunalrådet föreslår att badet genomförs i Adamskostymen och Carl låter inte vänta med avklädningen. Nu badar båda herrarna, blir som barn i badet det stojar och står på! De märker inte att en fullsatt turistbuss anländer, utströmmar kärringarna i syföreningen från grannsocknen! Kommunalrådet och Carl kliver stojande och skojande ur sjön och upptäcker till sin fasa alla kärringarna!

  Kommunalrådet slår händerna för ansiktet och Carl sätter händerna över de nedre regionerna! Herrarna blir stående en stund på det viset!

  Syjuntan kliver upp i sin turistbuss och far vidare! Kommunalrådet och Carl börjar så sakteliga klä sig! Carl funderar en stund och så ställer han den avgörande frågan till kommunalrådet! Du varför satte du händerna för ansiktet när syjuntan dök upp?

  Kommunalrådet svarar att i min socken där känner vi igen varandra på ansiktet!

  • Carl Bildt, varnade faktiskt för Reinfeldtsaset på 90-talet. Men sen glömde han visst bort det, och joina honom och regeringen. Konstigt! Men makt var väl allt för dom där politrukerna. Utom Reinfeldt som hade destruktion och hämnd som tema. Hela invandringspolitiken, var väl en hämnd på sin svarte anfaders vägnar troligen. Och ett sånt sjukt missfoster röstades fram. Fy för den onde. Den där Carl var i alla fall en bra udda figur ibland, och ibland en riktig Kaplanvändare.

 6. Han står i absolut rätt position – i dubbel bemärkelse – för att glädja de lyxmigranter han bjudit in.

 7. Ja det är troligtvis han och han övar på en ”japansk förlåtelse ” som skall framföras i svensk TV när sammanbrottet för landet kommer. Förhoppningsvis kommer rättvisan hinna före och dömer honom för landsförräderi.

Kommentera