Stäng

Afghansk flyktingpojke gick bärsärkagång på tåg

En 17-årig asylsökare från Afghanistan gick igår bärsärkagång på ett tåg utanför staden Würzburg i Tyskland.

Med yxa och kniv attackerades passagerarna på lokaltåget, samtidigt som den ensamkommande ynglingen skrek ”Allahu Akbar”. Fyra personer skadades svårt innan polisen hann skjuta ihjäl det asylsökande glinet.

Ynglingen var inkvarterad hos en fosterfamilj i väntan på besked om asyl. Dådet var troligen islamistiskt motiverat, säger talespersoner inom den tyska polisen.

SvD

Die Welt

Ps. Till Sverige kom över 30 000 ensamkommande förra året, nästan samtliga från muslimska länder och många är idag inkvarterade hos fosterfamiljer.

15 reaktioner på “Afghansk flyktingpojke gick bärsärkagång på tåg

 1. Utrustningen förvånar mig. Yxa och stickvapen låter som en scen från The Vikings. Intelligent att slå till på ett ställe där folk inte kan fly. Det tar sig för muselmanerna. Man behöver inte kapa ett flygplan för att ställa till trassel. Det räcker med att gå till vedbod och hämta en yxa och att skada folk med en yxa på ett tåg och tekniskt sett utomordentligt enkelt. Vråla stridsropet för att sedan få möta 72 oskulder. Det är ju så enkelt och får sådan uppmärksamhet.

  Jag känner på mig att vi kommer att få se allt mer av denna low tech terrorism. Israel har fått uppleva den eftersom det är så svårt att smuggla in vapen. De har fått uppleva väldigt många knivattacker helt utan bråk. De bara slår till precis som yxmannen i Tyskland och blir skjutna av polis direkt.

  Jag har skrivit en lång lista på enkla terrordåd som är billiga, enkla att utföra och med garanterat många döda per dåd. Vågar absolut inte att skriva ut den för någon musse kan bli inspirerad. Jag har aldrig fattat det där med bombbälte, det är så dyrt, krångligt och så få dör. Knep it simple stupid. Det är tur att de är så omständliga och korkade. Men nu börjar de fatta hur enkelt det egentligen är att utföra terrordåd om man är beredd att dö.

  Listan förresten skapade jag för en vän som skrev en deckare. Han tog med ett av mina förslag i hans bok.

  Vänta bara, det kommer mycket mer liknande de kommande åren. Speciellt bland utvisade. De vill inte åka hem i skam till sanden och tristessen. Bättre då att dö för Allah och önska sig pedofili.

 2. ”Enligt den bayerske inrikesministern Joachim Hermann var förövaren en 17årig man från Afghanistan som nekats Asyl.” (Sveriges radio)

  Med andra ord så bör asylsökande hållas inlåsta, inte minst de som nekats asyl eller riskerar att nekas asyl.

  1. Dom borde hållas inlåsta under asyl utredningen med. Och sen avslag, sen UT! Utan diskussion!

 3. Angela Merkels Tyskland är, kanske tillsammans med Sverige, det land som har, eller iaf har haft den liberalaste flyktingpolitiken. Och hur bra går det? Här ser vi hur en invandrad islamist som tack för kaffet går bärsärkagång och slaktar sina värdar. Vad kan vi lära oss av detta? Dags att dra slutsatser eller?

 4. Vid 07:00 och 08:00 i SR Ekot nämns dådet men inte ett ljud om att det är en afghan som härjat. Bara en 17-årig pojke nämns.

  SVT skriver sanningen men där är rubriken 17-åring ihjälskjuten…

  1. Håller med dig om vår PK-media.
   Dock verkligheten kommer ikapp de. De också.

   p.s.
   ”Jag förstår ingenting! Han var en helt vanlig, snäll pojke, spelade fotboll, hade kompisar, som vilka andra pojkar som helst..”.
   Som vilka andra pojkar som helst.

 5. Det var vansinnesdådet utanför Hemköp i Landskrona som gjorde att jag började fundera över om de nyheter som vi läste var kompletta. Samma tanke slår nog rot hos andra inte bara i Frankrike och Tyskland efter de senaste veckornas vansinnesdåd där. Det börjar bli för mycket nu för de kulturmarxistiska ordsmederna på nyhetsredaktionerna att omforma och dölja samtidigt som de nog måste börja fundera över om multikultur är så lyckat som de fått lära sig.

  1. Nyhetsredaktionerna skiter i vad multikultur är så länge den bara drabbar andra. Själv bor dom PK-tuffingarna så långt från multikulturen dom öht kan.

 6. Stor nyhet?! Det snackas om den i Amerikansk TV. För oss är det nästan vardagsmat. Fast yxan var lite i överkant annars är vi vana vid att dessa misshandlar, våldtar och dödar. Skrämmande att man inte blir mer förskräckt. Innerst inne rusar blodet men det har blivit för vanligt för att man skall bli riktigt upprörd. Detta är inte bra – man borde bli fullkomligt rosenrasande varje gång men då hade man varit död efter alla hjärtattacker. Man måste hålla en viss distans för sitt eget välbefinnande. SÅ, nu skall jag ut och plocka blåbär, för mitt välbefinnande.

  1. Kan inte annat än att hålla med dig Mari! Man har nästan blivit immun mot alla vedervärdigheter som numera uppstår. Förr blev man fullkomligt rosenrasande och kunde skriva av sig. Numera reagerar man knappast över det absurda som blivit en realitet. Vem vet det kanske är en medveten strategi från de som tillåter det…..

  2. Ja, när ska man börja kalla den enorma nysvenska våldtäktsterrorn för ideologisk terror? Det är ju nästan bara MENA i grupp mot ensamna svenska kvinnor. Det är också ett väldigt vanligt vapen i krig.

  1. Fosterfamiljen kommer bli förvånade,när dom o deras barn slaktas i religiös extas,utav deras lilla extra inkomst.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: