5 thoughts on “Måndagar inga bra dagar

  1. Man känner sig som ringaren i Notre Dame, med all invandring på ryggen, och massa jungfrur att rädda. För det är så det är i Europa idag. Invandringen är en stor puckel av ryggskott, för varje sunt sant tänkande äktsvensk. Och om vi inte skyndar oss att agera, och ringa i klockorna, och få aktion för vårt folks väl, kommer den invandrade ”måndagsparaden” med eld för att bränna ner våra liv.

  2. Vaknade med ryggskott. Åkte buss och hamnade bakom två knarkare som bjälade hela vägen in till stan. Fick vänta två timmar på sjukhuset för att det saknades sjuksköterskor. Sen blev det fel med tidsbokningen för nästa besök. Åkte hem med busen halvfull med negrer. En negerkvinna drog en riktig snorloska innan hon klev på bland de andra negrerna. Halva dan gick bort på skit.

    • Ryggskott, stackars Dig. Jag vet hur det känns, man kan varken gå stå eller ens sitta och har man med enormt stor möda och smärta lyckats lägga sig så är det helt omöjligt att komma opp!
      Men, trösta Dig ändå med att det är helt ofarligt och att det blir faktiskt bättre och bättre förvarje dag.
      Och lärkarna kan dessvärre heller inget göra, det går inte att bota ryggskott, dom ger bara en massa smärtstillade piller.
      God bättring
      Janne

      • Du kan ju hoppa ut genom fönstret så lovar att din ryggskott försvinner på rotfläsk. …..

Kommentera