19-årig vit man skjuten av polis för fortkörning


RASISM. En vit 19-åring blev skjuten till döds av polis efter att ha blivit stoppad för fortkörning i Fresno, Californien, USA. Dödsskjutningen har fångats på video och har skapat starka reaktioner i staden. Senare under kvällen kom demonstranter till platsen med bland annat sydstatsflagga och ”White lives matter”-skyltar.

Dylan Noble blev 19 år

Dylan Noble blev 19 år

Den obeväpnade 19-årige Dylan Noble blev den 24 juni stoppad för fortkörning utanför en bensinstation i Fresno, Kalifornien. Efter någon sorts dispyt med polisen så bestämde de sig för att öppna eld. Dylan blev skjuten med fyra kulor, varav två av dem fångats på video av en åskådare.

Polischefen Jerry Dyer hävdar att Noble gjort provokativa rörelser med hans händer då han lyft sin skjorta och sträckt sig efter midjebandet. Allting har dessutom fångats på polisens egna kameror och Dyer hävdar att Noble vägrat följa polisens direktiv.

-Pettersson hör inget om detta rasistdåd eller om de vitas demonstrationer i de svenska vänsterorganen SVT och SR, men de kanske inte vet att vita är i kraftig minoritet på jorden, trots detta är vita de som dödas oftast av USA:s poliskår…

Daily Mail


11 responses to “19-årig vit man skjuten av polis för fortkörning

 • MORMORS GRÖT

  Amerikanska snutar får skärpa upp sig man kan inte se is i varenda buske den som mular den här killen ska in på kåken så han blir rejält rövknullad djävla idiot!!!

  Gilla

 • Naivtive

  Jag vet inte vad man kan få ut vad som hände här. Men en massa nervösa människor och vissa har vapen och andra kan ha. Ingen bra kombination.

  Gilla

 • Räddsomfan

  När jag ser denna videon där polisen helt sonikt avrättar en person på gatan helt utan anledning, så kan jag tycka att poliserna i Dallas nog fick vad dom förtjänade ändå, kanske det kan komma något gott ur det hela så att polisens arbetsmetoder ändras tvärt så att dessa avrättningar upphör …man kan ju ändå hoppas.

  Gilla

 • dave

  Tre till skjutna igår.
  Sedan 2015-01-01 till 2016-07-11 är 1 508 personer skjutna.

  Gilla

 • Roger

  Var polisen som sköt svart eller hur kan det annars vara rasistbrott?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Det framgår av videon att pojken ligger ner på marken utanför bilen när polisen öppnar eld, förfaller vara en ren avrättning.
  SVT är bara intresserade när de kan rapportera enligt den politiskt korrekta uppfattningen som följer en snedvriden världsbild där svarta alltid ska vara offerkoftor!

  Gilla

 • mari svensson

  Om jag varit polis hade jag också skjutit!! Han var beväpnad med ett dödligt vapen, BILEN och det visade han på videon. Polisen får många gången oförtjänt kritik. Tack och lov har de ”bodycams” som visar vad som verkligen händer.. Ljud och bild som inte åskådare kan få med sina mobiler på långa avstånd!!

  Gilla

 • ÅMÅL

  FASANSFULLT med alla onödiga skjutningar i USA!

  Här i Sverige har vår genialiske polischef kommit på ett knep för att förhindra de många självuppsägningarna inom poliskåren;

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: