Man hängd och kvinna halshuggen i Danmark

INVANDRARVÅLD. Fynden av två kroppar i kring orten Vinderød skakar Danmark. Först hittades en 29-årig man som dött genom hängning och bara några timmar senare en 27-årig kvinna som enligt den danska polisen halshuggits till döds.

Den 29-årige mannen hittades död av en privatperson i ett skogsområde vid Fredriksværk på Nordsjälland.
Från början betecknades mannens öde som ett ”misstänkt dödsfall” av polisen som då inte lämnade ut så mycket information om händelsen, skriver Ekstrabladet.

Under polisens utredning av dödsfallet ramlade man snart över ett spår som ledde till kroppen från den döda kvinnan. När polisen åkte till den döde mannens hem i påträffades tre personer i bostaden. De pekade polisen i riktning mot ett radhus med uppgifter om att det kunde finnas ytterligare en död person där, skriver Ekstrabladet.

Enligt polisen har hon halshuggits till döds. Kvinnans kropp var sargad. Enligt polisen har hon dött efter att ha blivit huggen med ett vasst föremål i halsen upprepade gånger. Enligt förundersökningsledaren Henrik Gunst är polisen helt säker på att kvinnan har bragts om livet.

De båda avlidna är eritreaner, invandrade till Danmark och har enligt polisen en relation till varandra men det är i nuläget oklart hur den ser ut.

Totalt  är elva personer gripna men det är oklart om alla är inblandade.

4 thoughts on “Man hängd och kvinna halshuggen i Danmark

  1. Bunta ihop alla misstänkta och skeppa tillbaka dem till Eritrea. De har bra fängelser där har jag hört!!

    • Hehe, dödsorsaken! annars hade halshuggningen kanske bara varit ”brott mot griftfriden”…

Kommentera