Stäng

10% av Palestinas budget går till belöning av muslimska mördare

Den palestinska myndigheten använder uppskattningsvis tio procent av sin budget för att betala familjer till palestinska terrorister, inklusive dem som dödades under attackerna och de i fängelse, meddelades i USA.s representanthus utrikesutskott.

Amerikanska skattebetalare står för $ 442.000.000 i stöd till Palestian  2016.

I Palestians budget för 2016 är  $ 137.800.000 öronmärkta för fångarna och deras familjer och $ 172.500.000 för familjer till ”martyrer”. (Martyrer är en muhammedansk omskrivning för mördare och självmordsbombare)

Det belopp som betalats till fångarnas familjer beror på längden av straffet- och är från  $ 364 per månad för fängelsestraff på upp till tre år, till $ 3120 per månad för 30 år eller mer. Terrorister- mördare  från Jerusalem får ytterligare $ 78 per månad bilaga medan arabiska israeler får $ 130 extra per månad.

En som fängslats i fem år eller mer är vid frisläppandet automatiskt berättigad till anställning till ett arbete vid någon Palestinsk institutionen.

CNS

9 reaktioner på “10% av Palestinas budget går till belöning av muslimska mördare

 1. Budget 24 miljarder
  Terrorist gåva 2,4 miljarder
  Sverige ger 0,5 miljarder
  Varför ska vi stå för 2% av budgeten?
  De är ju terrorister. Varför älskar sossar dessa terrorister? Aldrig fattat det. Är det för att Israel är kompis med USA? Är det för att utjämna oddsen?

 2. Man förstår mer och mer att Israel måste ta till skittuffa medel mot dessa barbarer. Inget kafferep eller korvgrillning här inte.

 3. Sverige ligger inte långt efter USA. Vi ger 300 miljoner per år till Palestona och Hamas, eller 1,5 miljarder under en femårsperiod.
  Vår utrikesminister mångdubblade ju bidragen.

 4. Den islamistisk-antisemitiska sjuklövern bryr sig antagligen inte. För dem i är de palestinska mördarna också hjältar och martyrer.

  1. ”Vi har under åren pumpat in åtskilliga biståndsmiljarder och har som första EU-land erkänt den palestinska staten. När president Mahmoud Abbas var på Sverige-besök fick han en fin gåva av den svenska regeringen. Biståndet ökar med 500 miljoner kronor till 1,5 miljarder kronor under de kommande fem åren.”

 5. Det du Maggan ,,det visster du inte ,,(ironi) Det visste du mycket väl ,du wallström du är väl medveten om att du underblåser och ivrar terrorism ,,med VÅRA (SVENSKARS SURT I ANLETETS SVETT IHOP SLAVADE SKATTEPENGAR) Din jävla hagga du borde stenas ihjäl

  1. Detta f.d. sjukvårdsbiträde har ALDRIG öppnat en bok!! Hon är för LAT för att ta reda på fakta!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: